ajme nemoj sad ti ka i velika V opet o bazgi :( inače interesantan primjer primjene bazge, stvarno! isto tako san proba ušećerene ljubičice i mogu ti reč da su mi se svidile ne sumnjam da bi mi se svidila i bazga u tempuri, ali pun mi kua soka o bazge :)))
22.06.2017. (15:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ovo je ukusno... ja pripremam mnoge takve cvjetove i listove začinskog bilja u prozirnom tijestu slićnom za palačinke... kao predjelo uz razne soseve... ugodnu ti večer želim draga prijateljice... :)
22.06.2017. (17:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hvala za podsjećanje na ovu deliciju, koju sam zaboravila. A prvi put sam jela pohanu bazgu (ovdje u mojim krajevima, u BiH, zovemo je zova i od nje se pravi sok) u Istri, a do tada nisam ni znala da se može pohati i jesti tako. :) Kao sok, jako je dobra za pluća, osobito tko ima astmu. ...
23.06.2017. (17:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Neobično, samo znam spravljati sok od bazge i to je to, lijepo je nešto novo naučiti. :)
22.06.2017. (13:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Samo jednom sam ovo jela i svidjelo mi se.
22.06.2017. (13:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Poznato i meni...odlično jelo!
22.06.2017. (14:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Ovo je stvrano nešto drugačije, ali zvuči fenomenalno! Bravo! Pusa, L+B+G
22.06.2017. (14:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
To more ka prilog uz janjeće koljenice recimo :))
22.06.2017. (14:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samo za vranju
Baš bi volila probat. Imaš 2 srca u tavi.
22.06.2017. (14:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Svašta znaš!... blago tvom njemu ! :)))
nikad prova... sok mi je super! :)
22.06.2017. (14:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
ajme nemoj sad ti ka i velika V opet o bazgi :(
inače interesantan primjer primjene bazge, stvarno! isto tako san proba ušećerene ljubičice i mogu ti reč da su mi se svidile ne sumnjam da bi mi se svidila i bazga u tempuri, ali pun mi kua soka o bazge :)))
22.06.2017. (15:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
vidi ove mele.
mela! i moje je srce u tavi :)))
22.06.2017. (15:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
U tavi su popečki a ne srca, recite ne drogi
22.06.2017. (15:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
crna svjetlost
Neobican recept, kojeg nikad nisam probao. Vise mi se svida sok od bazge...
22.06.2017. (15:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo o bazgi koju uglavnom koristim kao sirup i čaj, a može se napraviti i dobar ocat uz dodatak jabučnog. Inače izbjegavam sve prženo.
22.06.2017. (16:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
ovo je ukusno... ja pripremam mnoge takve cvjetove i listove začinskog bilja u prozirnom tijestu slićnom za palačinke... kao predjelo uz razne soseve... ugodnu ti večer želim draga prijateljice... :)
22.06.2017. (17:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
semper_contra
Svojevremeno, dok smo još imali vikendicu i uz nju bazge, supruga je na jednak način pripremala cvjetove, ali bez alkohola. Bilo je izvrsno.
22.06.2017. (18:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Ma ko zna........zna !!!!
Ja to ne znam
22.06.2017. (21:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elly01
Meni je to dobro, iako moji ukućani ne vole, pa onda pravim samo za svoju dušu ( i nepce naravno) :)
22.06.2017. (22:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Bazgu povezujrem sa Černobilom, pa ne koristim, ali ovo deluje dobro...
23.06.2017. (10:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sukiyaki
Neki dan sam dobila osušene cvjetove bazge a ne znam što s njimao sim da čaj skuham od njega. Sad si mi dala dobru ideju. LP
23.06.2017. (11:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Nisam je nikada probala pohanu, probudila si moju znatiželju, prvom prilikom ću je tako pripremiti, lijep pozdrav mila!
23.06.2017. (12:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
vidija ma nikad prova... a mora bit dobro :)
23.06.2017. (13:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viviana
Hvala za podsjećanje na ovu deliciju, koju sam zaboravila. A prvi put sam jela pohanu bazgu (ovdje u mojim krajevima, u BiH, zovemo je zova i od nje se pravi sok) u Istri, a do tada nisam ni znala da se može pohati i jesti tako. :) Kao sok, jako je dobra za pluća, osobito tko ima astmu. ...
23.06.2017. (17:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marekojajesretna
Pohani cvijet bazge sam jela samo jednom u životu, kad je to pripremila moja pokojna baka. Sjećam se da je bilo jako fino :)
23.06.2017. (23:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...