Komentari

la-bruja.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Mariano Aureliano

    Ja sam u šestom hodao s jednom osmašicom, bili smo u istoj smjeni, bila je za glavu viša/višlja/višnja/trešnja od mene pa sam se morao jako propeti na prste ili se popeti na stolicu da je poljubim. :) Držao sam je pri šetnji školskim hodnikom za vrijeme odmora zagrljenu oko ramena, a to je izgledalo kao da pozdravljam heil Hitler, toliko je bila visoka. :)) Nije me smetalo, htio sam da svi vide da furam s osmašicom! :) A bila je i krupna, ne samo visoka. :) Nego, je l' dete moralo imati pet nula POD SVAKU CIJENU ili to u vašoj familiji ipak nije prva božja zapovijed? :))

    avatar

    10.06.2017. (22:06)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Gladan/sit i žedan/gasan? :)) To mu kao dođe od ugasiti žeđ ili kaj? :)) Onda može i žedan/ugašen? :))

    avatar

    10.06.2017. (22:15)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mariano;
    :)))
    Ma kako si uspio samo nagovotiti stariju curu da fura s tobom??? :))) ne sumnjam ja u tvoje frajerske sposobnosti, nego obično stariji baš ne šljive mlađe u toj dobi :))))) Osim toga, dobro si bio nesramežljiv da imaš curu u to doba - uglavnom su svi pričali, bili zaljubljeni i sl., ali je malo tko išta činio :D.
    Ja sam imala nekoliko dečkiju koji su mi se ludo sviđali. Ali kad me Boris Suman u 8 razredu pitao za furanje (a bili smo si dobri od prvog razreda, i uglavnom stalno zajedno sjedili) onda je sva moja štemerastost splasnula, nekako sam se zasramila i rekla sam da neću. (Nije pomoglo niti to što me to pitao preko papirića, taman me učiteljica ispitivala biologiju!)
    Ajme kako je to bilo užasno, nije tjednima htio pogledati u mom smjeru, a kamoli slovo izmjeniti.... :)))

    Ovo sa poljupcem sa stolca i heil hitler zagrljajem je :)))))))
    Inače, nije zapovijed 5.0 :))
    Zapovijed je 'moraš na njemački' i 'potrudi se najbolje što možeš, pa kako ispadne:)). Nisu joj baš sve ocjene petice, imala je i nešto malo trojki i četvorki, a i jednu dvojku iz likovnog :D nije joj dobro ispao kartonski robot :))))))))

    Gasan me podsjeća na nešto drugo :))

    avatar

    11.06.2017. (00:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...