Komentari

blogodneverina.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


 • Kunigunda

  Očekuješ li što ( ja da ) od Aleksandre Kolarić?

  Onaj Markovina koji se deklarira kao najlijevija ljevica nhe može imati nikakv ljevičarski rejting

  avatar

  08.06.2017. (12:41)    -   -   -   -  

 • Neverin

  @Annaboni, Markovinu simpatiziram. Pametan je ali je ko Vlado Gotovac ispred svog vremena u zaostaloj sredini. Ja se nadam da će Nova Ljevica biti partner Radničkoj fronti.

  od sdp-a ne očekujem ama baš ništa. Kao što sam rekao od kad sam Račanu dao povjerenje ne prestaju me razočarati.

  avatar

  08.06.2017. (12:45)    -   -   -   -  

 • Demetra

  Teško je u ovoj našoj košnici više išta očekivati. Političari se prodaju bez morala i ikakve pomisli na domovinu i narod. Ako samo spomenem da je i Irska dobila svoju hrvatsku crkvu onda je dovoljno jasno koliko je mladih obitelji već ovdje. Nije više rijetkost čak i u manjim gradovima čuti hrvatski jezik. Mene osobno razveseli jer od kada sam pola godine u Irskoj moj mi materinji jezik sve više nedostaje. Pratim što se doma dešava i vidim da moja generacija neće doživjeti ništa bolje, a hoće li praunuci, jer unuci su već iselili, željeti se vratiti u domovinu majki i očeva to je pitanje. Pozdrav i nadajmo se boljem kao što se Hrvati oduvijek nadaju.

  avatar

  08.06.2017. (13:55)    -   -   -   -  

 • tupko

  novi sdp novi hdz ajd ne kaki sve vec videno kasno ste se sjetili biti pametni zar ti zaista mislis da ce ti politicar osigurati zivotno dostojanstvo za svih sdp hdz i ostali sateliti nece hoce lu oni vratiti dugove kone su vam napravili

  avatar

  08.06.2017. (14:54)    -   -   -   -  

 • Neverin

  @Demtra, ja se nadam boljem i zato ostajem u Rijeci koliko god se teško činilo. Prije bi krepao nego ovim teroristima ostavio da se naslađuju...

  Rađa se nova dijaspora. Možda budu dobra prevaga ovoj staroj koja je totalno odljepljena od stvarnosti i još misle da je ovdje neki komunizam.

  @tupko, nemam pojma šta da ti odgovorim. Toliko sam se u životu naslušao defetista i onih koji ti sugeriraju da se primiš motike (apropo osnujem OPG i sadim brsečki češnjak i ostale domaće stvari tako da sam se motike i primio).

  Čuj Šeksu i ostalim govnima opraštate izrabljivanje i teške zločine protiv naroda. Glupo je što mladima tražite dlaku u svemu, a nisu ni krenuli s akcijom.

  Ja svoje izvore financiranja imam tako da mi ne treba nikakva politička plaća. To da pušeš i na hladno nakon što si se toliko puta opekao je valjda shvatljivo ali prvenstveno činiš grešku prema samom sebi i tvojim potomcima jer mantra da smo "svi isti" ide prvo na ruku sdphdz mlinu radi održavanja status quo.

  Država se može namiriti iz konfiscirane imovine nakon provedebe revizije privatizacije. Svjestan sam da ulazimo u tuđe interese i da možemo zaraditi i metak. Ali bolje it o nego biti bez dostojanstva ko većina Hrvata koji šute pred političarima, a kukaju jedni drugima. Jel to život vrijedan življenja?

  avatar

  08.06.2017. (17:55)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Predmet sprdnje

  avatar

  08.06.2017. (18:28)    -   -   -   -  

 • Neverin

  @FCY, i ti si nekima predmet sprdnje pa vidim da i dalje postojiš. Dakle imamo preduvjet da postojimo :D

  avatar

  08.06.2017. (19:27)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Je samo ja dobijam značajno veće postotke :))

  avatar

  08.06.2017. (22:29)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Ja sam zakleta ljevičarka, no ovo danas što možemo gledati nije ljevica nego nešto nedefinirano, ne znam ni više koji bi naziv upotrijebila! Totalno sam razočarana s Bernardićem, čovjek nema ni viziju, a bome ni želje da malo preustroji ljevičarsku scenu. Valjda su svi mislili kad su birali njega da će svom mladošću unijeti svježinu, no mladost ponekada nije odraz ideja, a kamoli svježih. I iskreno, ne vidim zasada pa nijednog čovjeka koji bi mogao nešto napraviti na toj sceni i vratiti one ideje u prvi plan koje su bile aktualne u prijašnje doba... Što je najgore, ideja ljevice polako izumire i u inozemstvu, svijet se ozbiljno vraća natrag. ;)

  avatar

  09.06.2017. (10:34)    -   -   -   -  

 • Neverin

  @FCY, nema negativne reklame :D

  @Pozitivka, ne bi se složio. Naprotiv sve više novih ljevičarskih pokreta nastaje kako bi zamijenili tradicionalne sdp-ove koji su postali zapravo neolibralni. Vjerum mi u Italiji se dešava revolucija sa Movimento 5 stelle. Oni će 2018 dobiti parlamntarnu većinu i onda kreće rokanje po starim političarima (otkaz/zatvor).

  pogledaj stranicu radničke fronte i vidjet ćeš program, statut, smjernice sa kojima se ne možeš ne slagati ako tražiš društvo jednakih šansi, trasparentnost i pravu demokraciju. Ja sam to prepoznao kao najbliže po onome što ja tražim za sebe.

  https://www.radnickafronta.hr/o-radnickoj-fronti/programski-principi

  avatar

  09.06.2017. (11:46)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Vidjet ćemo, oni nemaju nikakve šanse, sve se svodi na 2 stranke, eventualno 3. Plus manje stranke u koaliciji s velikima koje te stranke pojedu za čas, pa kao da ne postoje... Ogranak radničke fronte postoji u Samoboru, oni su minorni za naš grad, no polučili su sasvim solidan uspjeh na lokalnim izborima. Mlad dečko, a imao je dobru viziju... ;)

  avatar

  09.06.2017. (11:56)    -   -   -   -  

 • Neverin

  @Pozitivka, čudim se tvom blog nadimku:) ako vjeruješ da nema šanse onda ćeš svesti svoje aktivnosti na nulu pa neće ni biti šanse. Iz iskustva znam da je to stvar koja najviše paše upravo onima koje moramo svrgnuti.

  u Zagrebu će Radnička fronta na razini viječnika dokazati za sljedeće izbore da ima smisla kladit se na njih.

  avatar

  09.06.2017. (14:33)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Haha, gadi mi se politika, odavno sam već digla ruke od nje, čak me nagovaraju da se učlanim u stranku jer ću kao lakše dobiti posao. Nemam nikakvih ambicija baviti se politikom, znam definirati svoje stavove, pasivno zagovaram ljevičarsku ideologiju, jedini domet mi je što stalno izlazim na izbore toliko da kasnije mi ne kažu da se nemam pravo buniti, ali ostalo je samo na tome. Neka se drugi bave njome, ja u nju ne ulazim ni pod koju cijenu :)

  avatar

  09.06.2017. (15:11)    -   -   -   -  

 • Neverin

  @Pozitivka, i ja bi volio tako kao ti ali savjest neda. To da gluplja osoba od mene odlučuje o mom životu.... men to naprosto vrijeđa kao ljudsko biće.

  avatar

  09.06.2017. (16:41)    -   -   -   -  

 • tignarius

  pametan čovjek ne može bit levičar
  to je u koliziji s razumom!
  zato imate problem
  @anne, ti bi Kolarićku..rano moja
  Zoki je vaš plafon, vi jačeg nemate a njega boli uvo za vašu levicu!!!!!!!!

  avatar

  10.06.2017. (11:49)    -   -   -   -  

 • Neverin

  @Tignarius, osoba koja je nacionalist i hrani se vitlanjem zastave ne moze bit osoba već degradiran život. Radije plati porez svojoj državi nego da su ti usta puna države dok ti tvoji desničari sišu svaku kunu radi ljubavi prema državnom proračunu. Car je gol.

  avatar

  10.06.2017. (22:17)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...