Komentari

demetra1.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


 • Kunigunda

  Ovo je kao SF------------gledaš iz aviona kofer kojega vraćaju?!

  avatar

  26.05.2017. (11:59)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  hoće to u Amsterdamu, meni se otprilike isto dogodilo, samo sam ja odmah sa aerodroma u Rigi zvao i gnjavio ih dok mi nisu rekli da su ga našli u Amsterdamu, i da ga šalju prvim avionom, naravno da su me pokušali otkačit, ali ja se baš i nisam dao :))

  avatar

  26.05.2017. (12:12)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  eto tebe u šokovima... i meine i nas... neka tebe među nama... u skaladnom kaosu... u zrcljenju crnog sunca... a onda se dogodi čudo...
  nad usahnulim crnim suncem zatita ljubičasto Sunce... nutarnje sunce... usrećuje... da, to je TO... hvala ti što si tu... oplemenjuješ... :)

  avatar

  26.05.2017. (12:23)    -   -   -   -  

 • stara teta

  omg! ovo si tak plastično opisala da je i meni, notornom niskotlakašu sad ljubičasto u licu :( eto, kad se divimo i uzimamo za primjer "evropsku kulturu i civilizacijske tekovine". ma, svuda po svijetu ima svakakvih ljudi, svakakvih firmi i njihovog osoblja i vodstva. samo je bedara kad se tak nekaj dogodi upravo nama, nemoćnima u svoj toj birokratskoj neljudskoj zavrzlami. nek si se ti samo držala i izdržala tu torturu bez terapije.

  avatar

  26.05.2017. (13:03)    -   -   -   -  

 • sewen

  Splet nesretnih okolnosti i....

  avatar

  26.05.2017. (13:22)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Joj.
  Zadnji puta sam bila na dubrovačkom aerodromu prije skoro 20 god. Atmosfera je bila poput provincijskog busnog. Preuzeli kufere pa smo prije ulaska u avion morali pokazivati svoje. To je bila jedina kontrola prtljage.
  Ali ovo tvoje je užas.

  avatar

  26.05.2017. (15:51)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Zbilja šokovi! Mogli su lijepo pred tobom provjeriti bočice i vratiti prtljagu, a i stjuard je možda mogao nešto učiniti, makar viknuo deur bagage!

  avatar

  26.05.2017. (16:31)    -   -   -   -  

 • Mekon

  Daj se več jemput smiri pri hiži.. kaj ti Maksimir ni dost....

  avatar

  26.05.2017. (16:43)    -   -   -   -  

 • lanterna-duse

  Dakle ovo su neugodnosti koje nikom ne želim.. KLM kompanija? Nisam putovala još preko njih..U svakom slučaju, avioni su ugodnija i brža varijanta, ali povlače za sobom ponekad ove stvari. Bitno je da si sretno stigla, i da je kofer vraćen..

  avatar

  26.05.2017. (16:59)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Uh, koje komplikacije! Nevjerojatno ovo s koferom kojeg vraćaju, a Ti gledaš iz aviona....:((((((( Jako mi je žao...:(((((( A žao mi je bilo čuti da su Ti ljekovi uopće potrebni :(((((( Jao, jao...Nadam se da si sada dobro; i nemoj više razmišljati o peripetijama...Pusa, L+B+G

  avatar

  26.05.2017. (22:50)    -   -   -   -  

 • Aneta

  Cijelo popodne razmišljam šta da ti kažem ... ta priča me podsjeća na nas balkance ... kad nam vrate život, a desiće se to jednom, on će biti kao taj tvoj kofer ..izubijan, oguljen, oštećen, isprevrtan.
  Tužno!

  avatar

  26.05.2017. (23:31)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Vrlo maštovito su ti upropastili odmor. I da ti plate, imal li cijene
  tolikog nerviranja?

  avatar

  27.05.2017. (07:23)    -   -   -   -  

 • Mirče

  01/30/2011 (blog)

  avatar

  27.05.2017. (08:34)    -   -   -   -  

 • Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;)

  Eto, svašta se živom čovjeku desi ;)

  avatar

  27.05.2017. (09:46)    -   -   -   -  

 • NF

  nevjerojatno, al još je zanimljivije da vjerojatno svi lagano prihvaćamo da je to moguće i normalno. vjerovao sam da se u njemačkoj takve stvari ne mogu dogoditi, dok nisam ostao bez prve torbe, barem sam dobio odgovor da je moj mail zaprimljen, kad sam krenuo u potragu...

  avatar

  27.05.2017. (10:43)    -   -   -   -  

 • Razmišljanja jedne žene

  uh, baš si imala peh. Nadam se da si sada dobro.
  Pozdrav :))

  avatar

  27.05.2017. (17:10)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  to je strašno...zato sam ja doma...ne volim avion, niti vlak..niti ladju...sve odpade...avto i ništa drugo ali najlepše mi doma..znam mogla bi vidjeti svega i svašta ali ne...Nadam se da češ dobiti kofer nazad...mora se naći!!!

  avatar

  27.05.2017. (17:48)    -   -   -   -  

 • nisan EL DIABLO

  je post teke duži ali je toliko interesantan da to nisan osjetija ....
  i presta san pratit film na tv...
  To su more putovanja sa zrakoplovom..!
  u startu je bolje odma predviditi da kufera neće biti i ono važno
  staviti u ručni prtljag.... tako smo jednom u Stockholmu morali stavit
  instrumente ka prtljag!... platili dodatnu cijenu za posebno rukovanje...
  i kroz prozor očajni gledali kako kuferi sa skupin instrumentima
  bačeni letu po zraku .. i strovaljuju se na pokretnu traku za ukrcaj !...
  Glavno da si ti preživila... a za traume i nedaj Bože gubitak prtljage
  moraš krv prolit za svoja prava!
  Stoj mi dobro! :)

  avatar

  27.05.2017. (20:36)    -   -   -   -  

 • semper contra

  Lijepo. Ni KLM nije što je nekad bio. Pritisnula jagma za profitom.

  avatar

  28.05.2017. (17:30)    -   -   -   -  

 • Mekon

  jemput bu kofer stigel..al Tebe buju zgubili...ha ...

  avatar

  28.05.2017. (18:33)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  ubuduće putuj orijent expresom i obavezno razdili ljekove u tri zasebne i samostalne skupine, jedna ide u kufer, druga u ručnu torbicu ako slučajno izgubiš kufer i jednu ostavi doma ako ti je neko ukra ručnu torbicu. i ne bi bilo loše imat u pripremi i jedan set recepata.

  avatar

  29.05.2017. (07:46)    -   -   -   -  

 • kamena

  cijena globalnog sela :( kad je sin letija za na brod, ostavili mu kufer u Rimu, di je presjeda za Palmu, a dobio ga tek 7 dana kasnije, ovi su se barem ispričavali, ne znam kompaniju... za to vrime ga spasili "braća jugoslaveni", srbi, makedonci - "šta triba, brate, samo pitaj" :) i ja mislim da bi lijekove trebalo imati uza se, ako je ikako moguće... moj je sve važno nosio u rusaku, od kojeg se nije odvajao :) al' svejedno, nikad se ne zna :(

  avatar

  29.05.2017. (10:17)    -   -   -   -  

 • viviana

  Grozno! E to je taj 'vrli svijet', ma, tek kad se dogode situacije poput tvoje, shvatiš - koliko je ikoga iz tih službi na koje smo upućeni kad treba nešto rješavati (što su kao problem sami proizveli), malo ili nikako briga za nas, i onda se može biti sretan ako naiđeš na nekog normalnog.
  I to uskraćivanje prava na informaciju u svakoj od ovih konkretnih situacija i nevolja u kojima si se našla, govori, nažalost, tako puno u kakvom se svijetu živi. Za birokratsku svijest - nismo ljudi.

  avatar

  29.05.2017. (14:26)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  Putovanja širom svijeta naučila su me da sve svoje sa sobom nosim i trpam u avion kao ručnu prtljagu. U prijevodu: kofer je takvih dimenzija da ga mogu ugurati u box putničke kabine, čak i kada letim na relacijama od 9 i više tisuća milja.

  avatar

  29.05.2017. (22:32)    -   -   -   -  

 • Pogled izvana

  @bocacciozg
  Iskustvo govori iz tvojeg pristupa ... no "omnia mea mecum porto" ne dolazi u obzir kad se putuje s klincima.
  Kad zbrojim sva putovanja (a bilo ih je dosta), zanimljivo je da nikad nisam ostao bez prtljage, mada se par puta desilo da prtljaga zakasni.
  Najbliže gubitku bijaše kad je na letu iz Lime (Peru) za New York avion vraćen u Miami jer je nad New Yorkom bila snježna oluja. Nekoliko sati kasnije ipak smo odletjeli u New York (JFK), ali tamo je bio totalni kaos. Bezbrojni letovi su bili otkazani, sistemi u kojima se čuvaju koferi pri prelasku iz jednog na drugi let su bili potpuno zagušeni, tako da su tisuće kofera jednostavno iskrcali u jednu halu. Mi smo htjeli pogledati da možda u toj hali ipak nađemo svoje kofere (vjerojatnost 1 prema 100000), no čuvar je inzistirao da su tu samo koferi američkih kompanija, a ne i koferi peruanske kompanije kojom smo doletjeli. Dok sam ja zapričavao čuvara, moja je žena iza njegovih leđa kliznula u to more kofera, i na najveće čudo - našla naša dva kofera koja su nam nedostajala!!!
  Naravno da sam to objasnio time što je ona vještica, jer bez nadnaravnih moći ništa se ne bi moglo pronaći u tom nepreglednom moru prtljage.
  Trebalo nam je još 3 dana da dođemo do Toronta, no neću vas mučiti sa svim detaljima naše Odiseje ...
  Nije slučajno da na raznim jezicima riječ putnik ili putovanje ima sličnost s nekim neprilikama. Recimo, "putnik" i "patnik". Ili u engleskom - "travel" i "trouble" ...

  avatar

  30.05.2017. (03:08)    -   -   -   -  

učitavam...