Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • luki 2

    Potpisujem! Meni osobno Bernardić je simpatičan; ali - lijepo rečeno - nije samo do glavnog lika.....I ovi drugi bi se trebali potruditi, pridonijeti stranci.....Trener nije (sam) kriv ...:)))))) Pozdrav, L+B+G

    avatar

    23.05.2017. (11:44)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Esdepe se već desetljećima bavi boljom prošlosti, srpskim pitanjem i kojekakvim liberalnim šminkerskim pizdarijama, i sada kad su sve te stvari već odavno postale nevažne, odnosno kad se tim stvarima bave dominantno neki drugi je postao stranka bez ikakvog sadržaja, skupina uhljebljenih elitista kojima više niko i ništa ne može pomoć, svoju funkciju osigurača hadezeu, koji se imajući njih kao protutežu nije imao potrebe mijenjati su ispunili, tako da je vrijeme da nestanu i za sobom povuku i desno krilo saveza komunista, a onda uz malo sreće možda dobijemo stranke adekvatne barem dvadesetom stoljeću ako je previše očekivati one za dvadeset prvo.

    avatar

    23.05.2017. (12:09)    -   -   -   -  

  • hocemocenzuru

    SDP je davno izdao ljevicu (ako je ikada uopće i bio ljevica), još dok je Račan bio predsjednik - postali su sestrinska stranka HDZ-u devedesetih, bili su ništa drugo do uljepšano lice nacionalizma, a ekonomske politike SDP-ovih vlada su bile neoliberalne, još samo da spomenem antiradnički zakon o radu koji je donijela vlada SDP-a.
    Na zadnjim izborima za predsjednika SDP-a imali su tek jednu kandidatkonju, Karolinu Leaković, s koliko toliko lijevim programom i na kraju je dobila samo 1% glasova. Toliko o SDP-ovoj stranačkoj bazi, o kojoj vole govoriti, koja se kao razlikuje od vrha stranke.
    Propast SDP-a je dobra vijest za ljevicu iz prostog razloga: nikad od SDP-a ljevice!
    Nadam se da će njihove kockice iz grba uskoro otići u ropotarnicu povijesti.

    avatar

    23.05.2017. (12:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...