Komentari

starateta.blog.hr

Dodaj komentar (61)

Marketing


  • shadow-of-soul

    pusa... vraćam se sebi .. pusa

    avatar

    19.05.2017. (23:49)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ma nemam riječi! Fenomenalno, pomalo bajkovito.....Fotke - naj, naj...Bravo! Pusa, L+B+G

    avatar

    20.05.2017. (00:48)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    fantastiččan fotoosvrt... ostala mi je u maglovitom sjećanju... bila davno, s izviđaćima... tada, premlada... nisam osjetila tu ljepotu... ovaj tvoj poetski opis je izazov... hoću, sigurno, uskoro na putu ka Istri skrenuti i doživjeti ... hvala ti na prisjećanju...

    avatar

    20.05.2017. (08:09)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Netko je uživao...krasna foto reportaža i divna Ti!

    avatar

    20.05.2017. (08:27)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @soul, povratak je varljiva stvar. heraklit: nikad ne možeš korakom opet u istu rijeku...

    @lucky, ovo je bilo jedno krasno jutro, od šetnje po površini zemlje do fantazmagorije zemljine utrobe. fotke su morale biti i bolje, no osvjetljenje je uvjetovalo sve, ne smije se unutra blicom, no važno je to da sam osjetila čaroliju podzemlja i bar djelićem prenijela svoj ushit. hvala na lijepom komentaru :)

    @dinaj, doživljavanje prirode opisuješ i ti, u svakom trenu svojih prisjećanja. da ne postoji takva sposobnost, ne bi mogla ljepotu zapaziti ni da ti pleše pred nosom. a čovijek sazrijeva, mijenja potrebe, interese. i uči kako gledati sebe i oko sebe. mnogo toga već dobro znaš :) možda vam se pridružim u rovinju, pozdravi tamo sve, u ambijentu hotela nedostajat će prigodna izložba branimira turkalja, no zato je rosi doogovorila druga lijepa iznenađenja :)

    @bluesky, uvijek mi je lijepo u dobrom društvu, ma gdje se nalazili. ovo je bio samo djelić dugogodišnjeg izletovanja u taj dio gorskog kotara. malo sam zujala po istri, bilo je planirano doći i u ljubljanu, rado bih te vidjela, no išli smo u slov. drugim putovima :( nadam se da će biti još prigoda. u seči kod portoroža vidjela sam jednu gospođu vrlo sličnu tebi, no bila je bez ljubimca. i pomiislim: nema ule, nije to bluesky na obali. :(

    avatar

    20.05.2017. (10:35)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    iako ne u istu rijeku, ali neke slične vode me opet nose dalje

    avatar

    20.05.2017. (10:57)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Slike bude strahopoštovanje u meni, još jednom se klanjam majci prirodi, predivan doživljaj mila!

    avatar

    20.05.2017. (15:28)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Draga Teta, prvo što su mi vetići rekli: čistokrvna je, može biti problema s imunitetom...Na sreću, nije se dogodilo :)))))) Zdrava kao dren; zdravija od mene :)))) Doslovno!
    A što se tiče genetike, ne možeš birati - pasmina je pasmina...I ima određene karakteristike....A kad je miješano - ne znaš jesi li dobio "dobar" ili "loš" mix.....:))))) Razumijem što si htjela reći: odgoj, naravno, igra vrlo važnu i aktivnu ulogu u tome kakav će wuf na kraju biti.... Hvala Ti na komentaru kod mene! Pozdrav, L+B+G

    avatar

    20.05.2017. (18:30)    -   -   -   -  

  • nema garancije

    Svaki kutak je vrijedno vidjeti i zabilježiti, a kad smo skučeni
    odlascima, samo hvala onima što nam približavaju ljepote.
    Hvala:))

    avatar

    20.05.2017. (18:56)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    hvala ti na tragu u pijesku mog vremena... i veselim se mogućem susretu u Rovinju... divno je tamo... ali možda se prije oga susretnemo i Dubravi... i tu je divno... a možda i kasnije u Počitelju i tamo je divno... volim te naše susrete pod svodovljem poezije... a i ovaj tvoj osvrt je čista poezija... ponovo uživah... :)

    avatar

    20.05.2017. (19:06)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @gurmi, stvarno se uz tako nešto ostane otvorenih usta! onda ih može zatvoriti samo neki tvoj slasni kolačić , mmmm ;) ;)

    @lucky, ma zapravo mislim da smo mi kronične pesoljubice totalno blentave i ponekad splašene za naše ljubimce gotovo kao da su nam djeca. moj pasonja je već gospon u godinama, dvanaesta je tu, bivši vlasnik se hvalisal da pes ima "sve papire čiste", to će reći da je čistokrvni golden. a ostavil je svojevremeno pesa sa slomljenom capicom, pobegel je z dvorišča i tresnul ga je auto. na kraju sam se odlučila odnijeti životinjicu u hajnclovu, jedva je preživio, no ostao je naš, obožavani, i on nas obožava. malo je manje živahan u nateravanju loptice na psećoj livadi, no još nema (puj-puj-puj, idivražegdjetetraže) tipične boleštine tipa degenerativne promjene, artritis, želučane smetnje, pad imuniteta i sl. sretni smo.

    @nemajamstvena, nisam mislila da se izlet može tako lako organizirati. može se! :)

    @dinaj, u dubravi svakako, rovinj možda, no počitelj gotovo nemoguće, radne obaveze i daljina...:(

    avatar

    20.05.2017. (19:59)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    fascinantna kreativnost majke prirode! :)

    avatar

    21.05.2017. (18:47)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo iz ove male ali lijepe špilje, a vidiš koliko je stara. Znam speleologe iz Fužine, morat ću ih ponovo posjetiti, kao i spilju, a ovuda je ljeti zgodno prema Novome, uz posjet planinarskim domovima Vagabund i Kurin u brdskom dijelu Vinodola. Još nije pronađen spiljski medvjed.

    avatar

    21.05.2017. (22:00)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ma nego kako! Uživajte sa svojim pesekom, kao što ja uživam sa mojom pasjom curkom :))))) Koliko god bila ozbiljna tema, nasmijala si me komentarom kod mene: da Krmčićka...:)))))) Smijala sam se idućih sat vremena...I u pravu si; potpisujem Tvoj komentar kod mene od riječi do riječi...Pusa, L+B+G

    avatar

    21.05.2017. (23:14)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    snimim na fotoblogu fotkicu pa me znatiželja odvukla kliknuti tko je to bio u mojoj blizini, a ono teta :)
    Prije par godina ušli neplanirano iz znatiželje za vrelog ljetnog dana i smrzli se pa mi nije ostao nikakav dojam, osim zime. Hvala ti na dojmovima.:)

    avatar

    22.05.2017. (10:38)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Prekrasno, priroda je divna!!!
    Htjela sam te ukoriti da su slike previše kmične (a u stvari kriv je moj monitor i kako je boja na njemu porihtana, tako da ću slike pogledati na mobitelu, koji je malo bolji po tom pitanju)), ali to jedno koncentriranje na slike i ono što je na njima na neki način budi maštu.......svi ti gnomi i Majke Božje, sve ih vidim. A ti si ljepša od tog sveg :))))

    avatar

    22.05.2017. (14:57)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    sve je prošlo baš kako treba

    avatar

    22.05.2017. (15:14)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    ovdje se nekad živilo, sada se snimaju filmovi :)

    avatar

    22.05.2017. (17:32)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Uvek ovde bar poluknem. Dobro su pofotkala:)

    avatar

    22.05.2017. (18:44)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @nisvragec potpuno si u pravu, priroda je i stvaralac i ljepota i utjeha i snaga i odmor. bar onaj dio od kojeg nam dolazi dobro :)

    @gogač, nisam išla nikad tako daleko. ali zato nas ti obavijestiš o tim krajevima i doneseš uvijek nove, zanimljive sličke i postove. morala bih k tebi na instrukcije iz biljobrazbe. da postanem tak dobar botančeros ko što si ti :)

    @ouuyess!, drugi put se dobro obuci, uđi u špilju. i uživaj u ljepotama prirode!

    @lill, valpurgo, sad sam se rascvala na ove komplimente kak rojžica :) :) duplerica u gojzama i kariranoj šulji, ha, ha, ha?!

    @soul, neka, tako i treba biti.

    @zeljac, to je bila samo jedna epizoda winetua, a dozvola za snimanje je koštala dovoljno da se obnovi jedan dio špilje s novim osvjetljenjem. a ko nam kriv kad imamo lijepu zemlju, pa idu k nama i filmeke snimat.

    @sjedobradi, baš mi je drago da ti se dopadaju moje fotke. voliš moju poeziju, moje pjevanje, moje plesanje, čak i objed, komentiranje tvoje poezije nešto manje (ha, ha), a sad sam dobila priznanje i za fotke (mislim da si mi bio već nekoliko puta pohvalio post), što me jako veseli. moram ti se pohvaliti da mi je sličke zapazio i pohvalio g. turkalj, profesionalni snimatelj, fotograf, novinarski fotograf, i zbog toga se osjećam posebno ponosna. :)

    avatar

    22.05.2017. (21:48)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    obozavam pecine i spilje...zavukao bih se u njih ne bih danima izlazio! :))) Valjda je to neki atavizam, ali ta tmina iz kamena me ocarava...

    avatar

    22.05.2017. (23:06)    -   -   -   -  

  • NF

    da, i spilje su posebne, svaka na svoj način, zanimljivo vrelo mi se baš nije svidjela, vidim da griješim, takav dan valjda bio, samnom zatvorenim prema izvanjskim ljepotama...

    avatar

    23.05.2017. (16:40)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ma, bit ćeš prava mujer botánico, nakon šetnje sa mnom, samo jučer sam nabrao tridesetak biljaka (koje se smiju) za herbarij i usput za jelo. A jedan od speleologa koji je nekad i vodič po ovoj spilji zna skoro i svaku biljku, gljivu i životinju u široj okolici i dosta sam naučio od njega, a sin i rođena žema su mi agronomi.

    avatar

    23.05.2017. (20:33)    -   -   -   -  

  • Mekon

    A v luknji šljivikovac..ha.. ti se rit zmrzla... i jena kaplica z plafona.. vrabec ju dal.. baš ti za kraglu opala...ha .. Čuj Tetica.. znaš se Ti lepo zabavlat...

    avatar

    24.05.2017. (12:25)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @gladovlade, faza iz embrionalnog i dojenačkog razdoblja, kad se mladunče instinktivno smota u lopticu i ugodno mu je kad je okruženo zaleđem sa svih strana, baš kako je bilo u trbuhu i kasnije u zagrljaju majčice. okruženost daje osjećaj sigurnosti. i ugodno je. osim za paničare i klaustrofobe.

    @nfreser, naprosto se prepustiš prostoru, neka te nosi, neka te vodi...

    @gogač, ha, ha, muher botaniko, slažem se. znala sam da imaš neke veze i poznanstva, ha, ha

    @mek! ni mi se rit zmrzla, tam je uvijek ujednačena temperatura, a upozoril nas je frend da se dobro oblečemo. pa viš da imam na sebi od gojza do troduplih vesti , ono nije obična, nego termo košulja. tam se vu fužinama osečam čist domače :)

    avatar

    24.05.2017. (17:45)    -   -   -   -  

učitavam...