Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • O-da životu!

  Imam stvarnu rečenicu koju sam čula u redu na Mup-u. Pita gospođa službenicu- Jel trebam doći lično po osobnu? hahahaha, Imam i sama rupa, a rugam se drugome. S tim rupama dajem motiv da se i meni ruga :)

  avatar

  18.05.2017. (11:22)    -   -   -   -  

 • pero u šaci

  Pravljenje da se ne razumije značenje riječi legitimacija - upravo u svrhu legitimiranja: po pitanju pravovjernosti političkog svrstavanja.

  avatar

  18.05.2017. (11:47)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  po meni je to samo još jednan instrument kojim se manipulira javnošću, možda bi bilo najbolje organizirat jedan veliki referendum, pa da vidimo što kažu građani, mogli bi o jednom trošku sahranit, ustaše, partizane, zabranu pobačaja, zajednički jezik, i kojekakva druga pitanja, ali od čega bi onda živjeli lijevi i desni ekstremi, ali biologija radi svoje, uskoro će generacije koje boli kurac za sva ta pitanja postat većina, a relikti prošlosti će otić manituu, gdje im je i mjesto

  ovako se vode od strane političkog establishmenta dirigirane besmislene bitke, sa ciljem instaliranja meritokracije, kao slijedećeg oblika totalitarizma

  avatar

  18.05.2017. (12:34)    -   -   -   -  

 • pero u šaci

  @Frešcajg - samo će se lažno centriranom desnom ekstremu poput tebe (klasa Šojat), sa svim pripadajućim potpadanjima pod halucinantne teorije zavjere, priviđati usput i ''lijevi ekstremi''.

  avatar

  20.05.2017. (07:44)    -   -   -   -  

 • semper contra

  Živio sam sedam godina u Doboju pa mi je u uhu ostala riječ tanjir. Vrativši se u Hrvatsku, nekoliko puta mi se desilo da me sugovornik ispravljao: "Ne kaže se tanjir nego tanjur!".
  "Mislim da je svejedno, važno da je jedan i drugi pun!", odgovarao sam na 'poduku'.

  avatar

  06.06.2017. (17:32)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...