Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Kunigunda

    Bila, vidjela, ne došla do blagajne zbog specijalaca.........

    PS: makar Obuljenka bila nezavisna , možda joj nad glavom visi...

    avatar

    25.04.2017. (21:32)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Zaboravih dodati na njenu izjavu : ministrica radi za kulturu ( još uvijek ) sekularne države

    avatar

    25.04.2017. (21:34)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Anna, bravo za volju i nastojanje. možda nisi došla do blagajne, ali nisi propustila the predstavu jer si svjedočila desničarskom fašo-ludilu iz prve ruke.
    što se "nezavisne" Obuljenke tiče, povući se sa pozicije koju si u nemogućnosti iz bilo kojih razloga obnašati (pa bio to i navodni strah, "možda joj nad glavom visi", tj. neposjedovanje kičme / osobni kukavičluk) također je izbor. no ona je odavno prešla točku u kojoj joj je navodni strah mogao biti opravdanje. naime, ministrica je jučer još jednom izgovorila ekvivalent one bijedničke rečenice "Sama je kriva za silovanje jer je nosila minicu" i time vlastoručno zbrisala posljednji trag svakog opravdanja kojim si je mogla poncijepilatovski oprati ruke (od odgovornosti za sve što se događa i što bi se još moglo dogoditi).
    kao što je i ovaj intervju lijepo iscrtao, gospođa ministarka si je svjesno odabrala zadržati fotelju iako je cijena te fotelje biti logističko zaleđe totalitarističkih (fašističkih) poteza, dok istodobno u klasičnoj gebelsovskoj maniri nastavlja izgovarati šuplje frazetine o demokraciji, potrebi umjetničke slobode i vladi koja "potiče, stvara i doprinosi toleranciji u društvu". valjda toleriranjem ZDS ploča u Jasenovcu, crnokošuljaša na ulicama i uplitanja Crkve u poslove ustavno sekularne države?
    oni desničarski divljaci pred HNK Split koji su bili spremni na linč zbog kazališne predstave kojom su se našli uvrijeđeni (a od kojih se "civilizirani" hrvatski plenkovići vole javno ograđivati) samo su krajnji bezumni izvršitelji (handžar trupe) malignih poruka koje se već desetljećima odašilju sa najviših vlastohlepnih pozicija ove zemlje. ministrica je oportunistički izabrala stati na mračnu stranu povijesti. a između očuvanja pozicije i osobnog integriteta (pa i ostavkom, jer i to je validna opcija), Obuljen svjesno odabire zadržati poziciju u vladi koja tolerira i potiče fašizam (neoustaštvo). time je postala ne samo njegov slijepi dionik, već i institucionalizirana perjanica. a ukoliko to ne čini iz uvjerenja već naprosto jer je kukavica i/li oportunist (pa dakle suprotno osobnim inklinacijama i principima), tim gore.

    avatar

    26.04.2017. (11:59)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    dodatak komentaru "u nemogućnosti iz bilo kojih razloga obnašati" ---> u nemogućnosti iz bilo kojih razloga obnašati profesionalno korektno
    dodatak komentaru "kojom su se našli uvrijeđeni" ---> kojom su se na neviđeno našli uvrijeđeni

    avatar

    26.04.2017. (14:47)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ovome nemam što dodati. Što o tome mislim, rekao sam svojim satirnično/ciničnim postom "Branitelji". Citirane tekstove iz tvog posta spremih u lap. Nek se nađu.

    avatar

    26.04.2017. (17:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...