Komentari

laloba.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • La Loba 37

    Kada promatramo čovjeka, zainteresirajmo se i za njegov duh. Prekrasne stvari nas ljudi mogu naučiti :).

    avatar

    09.04.2017. (22:04)    -   -   -   -  

  • gali

    izdvajam ovo;

    Nema ružnih ljudi. Ružna su djela koja vrijeđaju, ponižavaju, udaraju i oduzimaju tijelima živost.
    Znajte da na kraju dana, kada skinemo odjeću koja nas je tobože krasila i s kojom smo pokušali dati svijetu izjavu o sebi, ostajemo mi koji smo više od propadljivog tijela.


    sve rečeno duboko i istinito,

    avatar

    10.04.2017. (02:37)    -   -   -   -  

  • Mount Everest

    Jako lijep post.
    Pozdravljam!

    avatar

    10.04.2017. (09:33)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    tijelo je dom gdje stanuje Duša, brinimo se o njemu kao što se brinemo o svom vlastitom domu gdje živimo

    avatar

    10.04.2017. (10:26)    -   -   -   -  

  • Giving is receiving

    Jako me dirnuo post.
    Tužno je kako nas društvo uči da mrzimo sami sebe. Ako imalo odstupamo od onoga što se definira kao lijepo na određenom geografskom području, znači da ne vrijedimo jer se sve gleda kroz tu lažnu, materijalnu, prolaznu prizmu. Upravo osjećaj odbačenosti od strane društva, kod neprihvaćenih pojedinaca izaziva još veće emocionalne rane, pa tu onda nastupaju i pretilosti, poremećaji hranjenja, depresije..., itd. Kada ćemo shvatiti da je naše tijelo samo ljuštura i da je, kao takvo, predivno? Bez tijela, naša duša ne bi mogla opstati na ovoj planeti te naučiti i dobiti sve ono što kroz ovo zemaljsko iskustvo treba. Naše tijelo savršeni su prirodni strojevi. Nema ružnih tijela ni ružnih ljudi, postoje samo ružne riječi i ružne namjere! Žalosti me ovo tvoje iskustvo. Kako i sama radim s klincima, uvjerim se svako toliko koliko ta djeca, zbog nedostatka roditeljske brige i pozitivnog primjera, mogu biti brutalna! :/ Usađivanjem funkcionalnih ideja u njihove umove, stvari će se mijenjati na bolje i bit će,nadam se, manje onih neprihvaćenih i ranjenih zbog njihova fizičkog izgleda. Samo ljubav! Prema sebi i bliznjemu svom!

    avatar

    10.04.2017. (10:34)    -   -   -   -  

  • La Loba 37

    @givingisreceiving da, ako ništa drugo, tu sam da naučim druge iz svoga iskustva. Često mi nakon sveg tog razmišljanja dođe misao - I onda ćemo umrijeti. I da, naša ljuštura će propasti, a što će naša duša ako joj nismo dali prostora da se i ona čuje?
    @shadowofsoul slažem se da je tijelo naš dom. Čak ću reći da je i hram. A svi znamo kako se ponašamo u hramu. Ono što želim je da shvatimo i prihvatimo (ja prva) da tijelo, duh i duša trebaju biti u balansu i jednako zastupljeni na našoj životnoj listi :)

    avatar

    10.04.2017. (10:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...