Komentari

potok42.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Potok

    Pečeno tijesto

    avatar

    06.04.2017. (20:59)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    .....možda prepečena kora nije za sve zube.....Ugrizi su naime, različiti

    avatar

    06.04.2017. (21:25)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Od novinskih naslova mogao bi romane napisati...

    avatar

    07.04.2017. (07:15)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    nesvakidašnje preplitanje novinskih vijesti i tvoje posebne poetike

    avatar

    07.04.2017. (09:13)    -   -   -   -  

  • viviana

    Izbirljivost nije samo svojstvo izgrađenog osobnog ukusa već i slobode izgrađivane osobnosti. Umakati kruh u vino, simbolički, tako, može značiti i uživati u onom što je plod vlastitog razvoja (ne znam dovoljno o objavi, moram napomenuti... ako uopće mogu reći i ovo 'dovoljno', pa tumačim kako znam).
    Čini mi se - kruh u vinu - ekstravagantno u svojoj jednostavnosti, kao odabir obroka. :) Rafinirano. I hranjivo.

    Pokaži mi naslove koje čitaš pa ću ti reći tko si!
    :)

    avatar

    07.04.2017. (10:29)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Protivnost kao naravna nužnost.
    Ako krenem od uzrečice prema kojoj smo ono što jedemo, tada intencija neprekidnog bombardiranja nevažnim informacija ima svoju himbenu zamisao.
    Nevažnost postaje imanentno obrambeni mehanizam bilo kojem rodnom naporu pristupiti svjesnosti.
    Traje to od pamtivijeka. U ritualima kruha i vina, ugodne metafore kanibalizma. Pojest ćemo srce onoga koji je bio hrabar, kako bismo preuzeli hrabrost, ruku - kako bismo bili vješti, nogu - za brzinu.
    Ondašnji mudroslovci skovali su termin hokus-pokus, iskrivljujući početne latinske riječi rituala te stvorivši, u nemogućnosti vrijednosnog otpora, ironiju koja se udomaćila surogatom za magično, opsjenarsko i prijevari zdravog razuma sklono.

    avatar

    07.04.2017. (10:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se