Trošim dosta friške ribe pa ovu konzerviranu rijetko konzumiram, ali lijepo je da je Sardina preživjela privatizaciju, tranziciju i ostalo i da se fino razvijaju.
04.04.2017. (08:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vjerovatno ga volim baš zbog toga što drugi kažu da oslić i nije riba, svakako za isprobati, kisela paprika mi je novost u ovoj kombinaciji, pozdrav Dražene :)
04.04.2017. (11:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ ...: Drago mi je da vam se uz oslića sviđaju i sardine, tuna, ... :))) P.S. I mene veseli da je Sardina preživjela i da nudi zanimljive proizvode. Možda je neobično da uz našu ribu ide i ona s puno šireg tržišta (FAO 41, ...), ali eto, valja se održati i zarađivati, nadam se bez nezgodnih kamata, zadužnica, ... ;)
04.04.2017. (12:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Nisam probala ovah produkt iz Postira. Mogla bih.
04.04.2017. (07:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
odlična ideja... sve volimo... hvala ti... :)
04.04.2017. (07:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
danas po mom ukusu
04.04.2017. (07:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Trošim dosta friške ribe pa ovu konzerviranu rijetko konzumiram, ali lijepo je da je Sardina preživjela privatizaciju, tranziciju i ostalo i da se fino razvijaju.
04.04.2017. (08:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
A.... dolazim!!!
04.04.2017. (08:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Riba Luca
Zaželi se čovjek ponekad i ove konzervirane sardine, ja je volim najviše sa limunom i bez ikakvih kerefeka.
04.04.2017. (10:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O-da životu!
osliće jako volim kao i svu ribu uostalom, ali oslić je poseban.
Sojino ulje nisam probala. Tanjur jako privlačan
04.04.2017. (11:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Ja bih tuna ocijedjenu naravno, jer mi je draža u kombinaciji s maslinama
04.04.2017. (11:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Vjerovatno ga volim baš zbog toga što drugi kažu da oslić i nije riba, svakako za isprobati, kisela paprika mi je novost u ovoj kombinaciji, pozdrav Dražene :)
04.04.2017. (11:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@ ...: Drago mi je da vam se uz oslića sviđaju i sardine, tuna, ... :)))
P.S. I mene veseli da je Sardina preživjela i da nudi zanimljive proizvode.
Možda je neobično da uz našu ribu ide i ona s puno šireg tržišta (FAO 41, ...),
ali eto, valja se održati i zarađivati, nadam se bez nezgodnih kamata, zadužnica, ... ;)
04.04.2017. (12:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
nikad do kruha nisam držao, uskoro ću vjerojatno morati...
04.04.2017. (12:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Olja
Meni ovo izgleda odlično
i baš po mom guštu
04.04.2017. (15:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samo za vranju
Kad ti to aranžiraš onda djeluje delux.
04.04.2017. (20:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...