Komentari

givingisreceiving.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Giving is receiving

    Junak ili puno manje od toga?

    avatar

    23.03.2017. (12:04)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Ja nisam kompetentna za ove suprotnosti, muško, žensko i tako to, ali ću reći neodređeno. Junak u našem životu je onaj koji ćete voljeti bez obzira na tvoje mane, koji će tvoje mane promijeniti vrline ili će ih barem znatno smanjiti... Koji se neće ustručavati biti uz tebe kada je to potrebno (većina je tu uz tebe samo kada ti krene dobro), koji te neće iznevjeriti ni u najtežim trenucima... Ukratko, junak je onaj koji se pokaže takvim u tvojim lošim trenucima! :)

    P.S. Ne trebaš peesati naglaske na određene odnose, sve ok, muški i ženski imaju samo različite poglede na to junaštvo, čini mi se... ;)

    avatar

    23.03.2017. (13:00)    -   -   -   -  

  • Giving is receiving

    @pozitivka- ma izraz "junak" koristen je iz razloga jer takve osobe snagom koju pokazuju na van najcesce maskiraju svoje strahove i osjecaje neadekvatnosti. Vjerujem kako tih junaka, kukavica ili bjegunaca, nazovimo ih kako god, ima u ljubavnim odnosima, neovisno o spolu, rodu i prirodi odnosa i taj dio mi se cinio vrijednim naglasavanja.
    Apsolutno se slazem s tvojim videnjem onog pravog junaka :)

    avatar

    23.03.2017. (13:16)    -   -   -   -  

  • La Loba 37

    Naučih tijekom života da sam privlačila onakve koji su bili u sličnom stanju kao i ja. Oštećeni, svatko na svoj način, ali oštećeni. Ono što sam ja odlučila je stati tome na kraj. Raditi na sebi. Skupiti svoje raspršene komade i komadiće i polako se ponovno sastaviti. Nisam pronašla onoga koji će zajedno sa mnom hoditi prema cilju, ciljevima. Nisam ga pronašla, još. No, u ovim godinama i s ovim znanjem i prihvaćanjem, to nije nešto što mi teško pada. Učim se biti prvo sretna sa sobom, voljeti sebe, a ostalo će, vjerujem doći u trenutku koji će biti baš taj, IT MOMENT. :)

    avatar

    24.03.2017. (22:20)    -   -   -   -  

  • Giving is receiving

    @ La Loba 37- Prekrasno! Jednostavno prekrasno! Poentirala si apsolutno sve.. Osvjestiti procese, stati im na kraj i zavoljeti sebe. Over and out. U tom trenutku, shvatimo da je ljubav nesto u nama, a ne izvan nas i ne ovisi o ljudima koji nas okruzuju i okolnostima kojima se nalazimo.. Ne sumnjam da ce pravi naici. Takva ti, privuci ce ga kada se najmanje bude nadala.. :)

    avatar

    24.03.2017. (23:24)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Na ovakvo Tvoje razmišljanje teško je kratko odgovoriti - zaslužuje poseban post....Pozdrav, L+B+G

    avatar

    12.04.2017. (23:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...