Komentari

moj-plavi-svijet.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • shadow-of-soul

    eto

    avatar

    22.03.2017. (12:39)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ne zamaraj se. Koliko sam ja imama takvih situacija! Goldie piški (na livadi!), a gospođa sa šeširom, prolazeći oko nas: "A da to pokupite?" :)))))))
    Možeš misliti ljudske gluposti...Samo sam se nasmijala, i stavila na ignore.....Ima idota nebrojenih.....
    Pusa, L+B+G

    avatar

    22.03.2017. (13:06)    -   -   -   -  

  • Euro

    svakakvih ljudi ima...

    avatar

    22.03.2017. (13:14)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ovdje gdje sad kaka, ne kaka tamo gdje je za djecu, već na suprotnoj strani, puno dalje, gdje je prazno i to tik do zgrade uz veliko grmlje koje tamo raste i ja to pokupim, ali babi to smeta, jer će pišalina smrditi kad dođe ljeto!!!

    jebate, pa tamo hodaju psi i djeca, mame dovedu dijete i svog psa i pas juri, dođe druga susjeda sa štencom i oni jure, igraju se sa tom istom djecom, pokakaju se, mame pričaju i ne vide gdje pas kaka!

    avatar

    22.03.2017. (13:25)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobro o psima i ljudima, a novi stanari se odmah uoče. Zbilja ima puno ljudi, čak i sa velikim psima, koji ne počiste za njima. U većim parkovima imamo kutije sa vrećicama. Ovi mladi vandali su po meni puno veći problem od penzića. (Kod nas je popularna "Tužibaba" Radio Rijeke petkom u 9.15, bude i o ovome.).

    avatar

    22.03.2017. (16:03)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    tu mame dovode svoju djecu i svog psa i to ne jedna, već više njih;

    dođe mama sa djetetom i psom, pesek trči, igra se sa drugom djecom, dođe susjeda sa štencom koji je stalno pušten, mali juri igra se sa tom istom djecom, popiški se pokaka se, ona priča sa nama drugima (dok ja moju držim na lajni!), drekec ostane, nitko ništa!!!!

    dalje prođe curica sa pesekom na lajni, pesek laje laje na druge, a onda mi odemo, ja i Maša, da ovaj pesek ne bi lajao stalno, jer ne znam laje li na moju ili na ova druga 3 koja jure!

    ovo nije ograđeno igralište, peseki sa mamama i djecom dođu, trče, mame uredno dovedu i psa i dijete i što sad? pas ne čeka, on juri među djecom, pa nije pas zaražena životinja da ne smije u igralište sa djecom, a doma spava sa tim istim djetetom na njegovom krevetu!? koliko li sam samo vidjela slika u jednoj grupi gdje psi spavaju sa djecom!

    ove mame sa psima - njihov pas kaka, ona ne vidi, ne pokupi, jer prati svoje dijete koje se penje po ovim visokim postavljenim napravama i što tu napraviti? pa neću vikati: ''mama, pokupite drek svog psa, evo baš je kakao!? ''

    avatar

    22.03.2017. (17:26)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    s takvimi ja sredim na brzino....i sama stanujem u naselju gdje ima punooo pesekov i djece....neznaš koga ima više:)) i neko veče se moja Ula upiški na travici...idemo dalje kada čujem glas muškarca skroz prozor...pa drekove pospravite....da me vidiš okrenula sam se nazad i rekla mu svoje u ne lepom žargonu....od tada imam mir....nikada više ni rijeći!!! uvjek nosim sa sobom vrečicu i sve poberem i neče mene nitko j....ne dozvolim Si...ne dozvoli Si ni Ti!!!

    avatar

    22.03.2017. (19:54)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Imaš komentar kod mene na blogu, molim pogledaj. U principu kaže što sam rekla i ja - ali, pročitaj, molim Te...Pusa, L+B+G

    avatar

    22.03.2017. (20:38)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @luki 2 - riješeno :)

    avatar

    23.03.2017. (08:58)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    mi smo dobili pred nekoliko dana cijelu livadu s ogradom samo za pasje društvo pedeset metara od jezera.
    I već ima zaboravljivih gazdi. Ja svaki puta zovnem takve da su "nešto izgubili". Kad vidim da je uzalud dignem takvu dreku da se svi potrude maknuti učinjeno. Sad nas već ima podosta što uredujemo.
    Neki dan je bila na blogu "filozofska" rasprava o dobrim borbenim pesima. Kad takav gazda vodi sam čitavo leglo vežem Leu i dignem galamu, jer u principu svaki pas treba imati svog gospodara U pravilu ti "miroljubivi "pesi nemaju čak svoju vodilicu. Moš mislit :)

    avatar

    23.03.2017. (10:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...