Komentari

diogenovabacva.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • borgman

  ovo rezuckanje me podsjeća na Modesti :-)...a tema, jako dobra. Uostalom, glavni dio sveživotne priče o "idealnom potrošaču" je da takva osoba mora biti frustrirana na svim segmentima života, uvijek u pokušaju da dosegne ideal, i ne dosegne ga nikad, ne radi toga što to nije dostupno radi novca, nego radi sposobnosti shvaćanja. Drugim riječima "idealan potrošač"(ideal sadašnjosti) je malkice retardiran. Isti oblik retardacije postoji i kod onih koji bi htjeli živjeti moderno, a sačuvati teorije "gena kamenih/" u srcu i duši.
  Kod seksa, seksualnosti i slobode življenja i raspolaganja svojim tijelom, što je jedina sloboda koju imamo, i koju nam cijelo vrijeme pokušavaju uzeti (Crkva i Država, i Društvo, pod ruku)...najvažnije je za njih odrediti što se može a što ne. Pogledati pod tuđu plahtu, a kradomice na susjedinu guzu.
  Svatko tko likove koji su navedeni kao trovači medijskog prostora, dežurni dušebrižnici i ortodoksni "prilagođivaći istine", u tekstu, raščetvori logički i spali ostatke umom, od mene dobije kutiju šibica :-))))

  avatar

  11.03.2017. (16:08)    -   -   -   -  

 • Kunigunda

  Idealni katolički potrošač seksa / da malo parafraziram @Borgmana ) je upravo onaj, koji ne baca svoje sjeme uzalud po zemlji ( zato je Bog ubio Onana u Bibliji /
  E, pa sad, takvi sljedbenici su hvale vrijedni za demokratsku obnovu na kojoj ustrajemo, a svi mi ostali, koji smo nakon dvoje djece "zatvorili špinu " smo heretici, bogohulnici i štatijaznam drugo.
  Zamisli samo koliko samo takvih postoji u velikom svijetu i na ovom blogu ???

  avatar

  11.03.2017. (17:19)    -   -   -   -  

 • pero u šaci

  BORGMAN - Hasan seckati
  ANNABONI - ima nas još (i sam sam objesio klin o klin nakon broja 2, pa kom pravo kom krivo)

  avatar

  11.03.2017. (19:14)    -   -   -   -  

 • semper contra

  Sve je to OK što si napisao, no baviti se Šolom je uzaludan posao, čisti Sizif. Uostalom ni Šola ni njemu slični neće baš mnogo promijeniti navike običnih Hrvata. Jebat će se oni i prosipati sjeme kao što su to radili i do sada. Možda će samo malo više imati grižnju savjesti ali samo koji čas nakon mise. Političari će guslati tu temu ovisno o tome kojem se sloju obraćaju, a Crkva će u svojoj farizejštini i licemjerju propagirati 'produktivni' seks dok će pojedinci iz njihovih redova svoje sjeme 'prosipati' u rektume dječaka.

  avatar

  11.03.2017. (22:40)    -   -   -   -  

 • MODESTI BLEJZ

  parafraziram se: ah kako je lijepo bilo prije otkrića te zle pilule i ostalih kontraceptivnih zala, kad je seks ženama bio manje bezbrižan i na radost onodobnih šola kršćanski zadovoljavajuće produktivan!

  @borgman, vrlo mi drago što uočavaš da s perom dijelim sklonost "kliničkoj i eksperimentalnoj obdukciji" raznoraznih fenomena, ali pero je ovdje primarijus rezuckanja, ako već ne i blogostaža, asa! :0)

  avatar

  11.03.2017. (23:40)    -   -   -   -  

 • pero u šaci

  SEMPER - skuži fusnote: dometnuo sam ih shvativši da bi se ljudima mogle čitajući javiti pomisli poput ovih što su se i tebi javile (upravo zato što su na mjestu - sve to stoji, no bavljenje Šolom ne čini uzaludnim)
  MODESTI - ne umanjuj vlastiti značaj u operacijskoj sali ove klinike, asa!

  avatar

  12.03.2017. (10:32)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...