Komentari

laloba.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • La Loba 37

  Pozdrav svim ženama. Želim vam tjedan prekrasnih događanja. Ne zaboravite koliko snagu posjedujete :).

  avatar

  05.03.2017. (21:53)    -   -   -   -  

 • Dark Gloom

  Ovo je jako inspirativno.
  Dotaknula si temu o kojoj se ne priča mnogo, a bolna je u svakom dijelu tijela i srca.
  Vrijeme je da izađemo iz sjene i dignemo glas.

  avatar

  06.03.2017. (08:40)    -   -   -   -  

 • La Loba 37

  Slazem se. I ne samo to, vec da zena zeni bude prijatelj. Ali, nazalost svjedok sam i neprijateljstva tamo gdje bi trebalo vladati zajednistvo. I o tome cu pisati ovaj tjedan. Hvala ti na komentaru. :)

  avatar

  06.03.2017. (09:24)    -   -   -   -  

 • Alisa u zemlji odraslih

  Mislim da ljudi okreću glavu od takvih, odvratnih, stvari iz nekoliko razloga, a jedan od njih je "žrtva je kriva". Sjećam se jednog predavanja iz psihologije na kojem smo raspravljali o sličnoj tematici. Zaključak je bio da mozak na taj način obrambeno reagira... U biti su nam neke stvari toliko grozne da imamo (mi kao ljudi) potrebu okriviti žrtvu jer to onda znači da se to nama ne može dogoditi, da je žrtva kriva što se to dogodilo njoj. I tako svi počnu okretati glavu od tuđe nevolje. Od kad sam prvi put to čula često to spomenem kad netko krivi žrtvu, tko god da ona je. Nekako se nadam da će se osvješćivanjem to smanjiti.

  Nažalost, u Hrvatskoj se još uvijek osjeća neravnopravnost žena naspram muškaraca. Teško je riječima iskazati ogorčenost koju ona stvara u meni kao mladoj ženskoj osobi.

  avatar

  06.03.2017. (09:35)    -   -   -   -  

 • Prozor u svijet

  Uh,eto mene opet,Taman napisah post o mom oporavku a ti tako!E pa nećeš me vratiti u depresiju jer sam se prepoznala u tvom tekstu...Ne ljutim se samo sam naletila na tvoj post i morala sam pročitati jer o tome se tako malo priča!A opet te pozivam da prođeš cijeli moj blog pa ćeš shvatiti povezanost naših tekstova....

  avatar

  06.03.2017. (13:13)    -   -   -   -  

 • La Loba 37

  Hej, nije mi cilj baciti nikoga u depresiju. Vec nas sve pozvati na buđenje :). Procitat cu i tvoj tekst. Drzi mi se :)

  avatar

  06.03.2017. (13:16)    -   -   -   -  

 • La Loba 37

  Alisa, da, u pravu si. Mnogi prebacuju krivnju na ženu koja ostaje s nasilnikom. I to je ono o čemu sam i prije pisala, kako se ima više razumijevanja za nasilnika, nego za žrtvu. Činjenica je da bi se trebalo pomoći obojima, jer svi imaju uzrok zbog kojeg je počelo njihovo ponašanje. Naša pasivnost treba se ugasiti i potrebno je zdravo aktivirati se u društvo i vidjeti kako i na koji način možemo promijeniti situaciju.
  Hvala vam na komentarima. :)

  avatar

  06.03.2017. (14:24)    -   -   -   -  

 • Giving is receiving

  Nije lako biti ženom... Nije lako bilo tada, nije lako ni sada. Tukli su nas, ušutkivali, seksualizirali... Umanjivali su naše vrijednosti. Slamali naš duh. Nazivali nas slabijima, krhkima i lošijima, nesvjesni naše snage i mogućnosti... Zbog naše uviđajnosti, emocionalnosti i povezanosti s Univerzumom, proglašavali su nas vješticama, ponovno nas kažnjavajući i marginalizirajući ono što mi jesmo, a to je prekrasne. :) Danas, više nego ikada, važno je da se ujedinimo i da napokon zavolimo sebe i sve što mi jesmo. Ne moramo se dokazivati njima, važno je da zavolimo same sebe i postanemo svjesne vlastite vrijednosti i snage. Toliko je još nejednakosti i nepravde u ovom svijetu... Mijenjanjem sebe, usađivanjem funkcionalnih ideja u umove naše djece, mjenjamo budućnost žena, a svijet činimo boljim mjestom. Post je sjajan i oduševljena sam činjenicom da si ovih nekoliko dana posvetila upravo toj, nepravedno zanemarenoj, tematici. Šaljem puno pozdrava!

  avatar

  06.03.2017. (15:05)    -   -   -   -  

 • La Loba 37

  Hvala ti. Evo, osjećam se već ujedinjeno sa svima vama. :) A ja, također imam tu sreću da radim u školstvu i mogu upravo to, usmjeravati ih ovime što sam i napisala. Ali, ne mora to biti škola, to su svi segmenti društva u kojima mi možemo imati itekakav utjecaj. Girl power, žene moje. :)

  avatar

  06.03.2017. (15:30)    -   -   -   -  

 • Giving is receiving

  Divno! U skolstvu i obrazovanju nam treba puuuuno takvih kao sto si ti :).. Korak po korak do pozitivnih promjena! :)

  avatar

  08.03.2017. (00:01)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...