Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • FreshCaYg

    la la land

    avatar

    26.02.2017. (13:17)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Frešiću, uzburkao si mutne vode La La Landa i kao glavni favorit nominiran si za dobivanje zlatnog kipića, pozdrav :)

    avatar

    26.02.2017. (14:01)    -   -   -   -  

  • tignarius

    @freshi
    parabola s Fakom je uvrjedljva za Đikića....
    bez obzira na imbecilnu Đikićevu retoriku
    mali Fak je samo obična mala đukela osjetljiva na lovu i fizičku bol

    možda bi za Korizmu mogao "prorijedit i uozbiljit" svoje postove
    kao pokoru!

    drž se!

    avatar

    26.02.2017. (14:13)    -   -   -   -  

  • .

    Ebiga.. ni s križem, ni pod križem, a na njemu još najmanje... nego petama vjetra, ha? :)))

    avatar

    26.02.2017. (14:33)    -   -   -   -  

  • nema garancije

    Prvi dio prožvakan puno puta, uvik su krivi oni prije, mi samo
    snosimo posljedice i tako dvadesetak godina. Jedno je sigurno,
    koja god boja bila na vrhu neće ni pod cijenu života umazat
    onu drugu, osim što će zamutit među narodom, a "narod je peca",
    mislim da znaš da je to onaj talog na dnu bačve..., pa ga samo mrdni.
    Koliko god me ti ili bilo ko uvjerava u suprotno, mislim da odlazak
    mladih nije samo povijesno pitanje, nije točno da prije baš ništa nije
    vridilo, a ono šta je vridilo tribalo je ostavit, šta god bilo.
    Hercegovci mi ne smetaju, ne smeta mi niko ko uredno radi svoj
    posa ako ga ima i isto tako uredno plaća porez u ovoj našoj "muzari",
    koja je skoro prisušila. Nisam za ovu vrstu kapitalizma ( neisplata
    plaća i mrcvarenje do smrti), ali ni kontra jednog uljuđenog tipa istog.

    Na kraju, da li će na kraju bit sve prema zaslugama..., ni tu se ne bi
    klela, znam ih puno koji svjedoče dobrim i poštenim životom a završe
    najcrnje moguće. Čudni su puti Gospodinovi:))

    avatar

    26.02.2017. (15:17)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Hvala ti od srca ako nećeš više pisati, jer ti meni potroši sve vrijeme, živce i dobru volju koju sam namijenio blogu, pa umjesto da napišem naramak postova o poriluku i mjesečini, ja ovdje nastojim ublažiti retoriku da se ne do b/B(l)og netko ne bi baš ozbiljno uvrijedio. Većina onih koji pišu radikalno iskreno osjete značajan umor i potrebu za bijegom, jer jednostavno znaju da za to što čine ima razloga, ali nema pozitivnog efekta, dapače, tko god može, i što god može, shvatit će skroz krivo, pa onda ispada da sve skupa zapravo i nema osobitog smisla. Naravno, to tako više tako izgleda nego što je, ali kada se osjećajčići uzburkaju teško je biti racionalan. Najteže je prihvatiti činjenicu da svatko mora doći do svojega sam i da mu pomažući uglavnom odmažemo, jer eto, ljudi smo, ako već jesmo. Odmori dobri moj i ne vraćaj se tako skoro, tj. izdrži bar do Uskrsa, ja ti držim fige, kao i prošli puta, i tebi, i sebi. Ne zamjeri, ni ti, ni oni koje sam očešao usput, moje namjere nikada nisu bile loše ma koliko se to možda nekome činilo drugačije. Uživam u činjenici da i tebe gledam tim istim očima, tj. kroz istu pozitivnu paradigmu. Hvala od srca i srdačan pozdrav ;)
    P.S. Mislim da sam već spomenuo da mi je jedan kum Dalmatinac, a drugi kojeg uz to smatram i najboljim prijateljem Hercegovac, u konačnici oba iz Zagreba, pa o tome više neću. Mene u tom ljudskom smislu ni crni vrag ne može poljuljati, kamoli neka izgubljena protuha, neovisno o silini truda. Dalje, i blog njuz je samo čovjek, i tu je po službenoj dužnosti, pa ni njemu ne treba previše zamjeriti, dapače, ja ih sve koji kruh zarađuju tim nekim svojim angažmanom i na blog.hr-u pozdravljam. Već u ponedjeljak, izbrisat će se što se mora, i odraditi ostale radnje tipa naslovnice ili istaknutog komentara koji će možda nekoga posvađati, potaknuti na uzvraćanje, ili općenito uskovitlati prašinu, ali uzalud vam trud svirači, ovaj blog neumitno umire, i s njima, i tobom, i sa mnom, i bez nas. Uz neki drugi trud, možda i ne bi, ali nije sve do nekih njih, jer neovisno o usmjeravanju, mi smo ti koji ga činimo takvim kakav već je. Naravno, svaki dan se otvori novih 9 blogova, i piše se više postova nego komentara, ali koga to uistinu zanima. Ali dobro, dosta o prirodi, može malo i o društvu. Srdačan pozdrav i svim tvojim otvorenim oponentima, jer bez njih bi tvoj blog bio tek jedna mutna i ustajala voda, naoko pobojana svim bojama spektra osim crvene, ili možda infracrvene, ovako, svi ostave jasne tragove baš kao da je netom snijeg pao. Naravno, od svojih mana ni ja ne mogu pobjeći, pa svaka riječ otkriva koliko sam i sam slab, nedorečen, neodlučan i podložan ugodi samozavaravanja, a ako treba i ošamarit ću sudruga u tuzi, jer to je uvijek lakše nego pobiti se i razračunati sam sa sobom. Eto, toliko od mene, ukratko, kao i uvijek kada mi je do nekoga i nečeg stalo. Još jednom, moj iskreni naklon, hvala i živjeli!

    avatar

    26.02.2017. (15:40)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Mislim da si seksualno ugrožen. :o

    avatar

    26.02.2017. (16:41)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Dobri moj čovik, lipo zboriš. Jeli smo govna od četrstpete, pa smo devedesete rekli dosta je... a Vranjo je viknija - Eto van Rvacke- I da nam govna, ali Rvacka. E, a domoljubi smo.
    Imaj se dobro Escajg !

    avatar

    26.02.2017. (17:43)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    kad postigneš u životu sve ovo što je postigao Đikić javi se
    nagrade i priznanja prema Wickipediji:
    Kao voditelj Grupe za molekularnu signalizaciju Instituta za biokemiju Goethe Sveučilišta otkrio je mehanizam kojim se stanice ljudskog organizma brane od razvoja karcinoma. Časopis Science u svom broju iz prosinca 2005. godine objavio je ovaj rad kao najznačajnije medicinsko otkriće za proteklu godinu.
    Dobitnik je i nagrade Europskog udruženja za istraživanje tumora (EACR) za istraživača 2006. godine. Nagrada mu je uručena na svečanoj ceremoniji 3. srpnja 2006. tijekom EACR kongresa u Budimpešti.
    Dosad je objavio više od 100 radova u znanstvenim časopisima koji su citirani više od 20.000 puta. Dobitnik je važnih međunarodnih priznanja, te je izabrani član Europske organizacije za molekularnu biologiju (EMBO), Europskog udruženja za istraživanje života (ELSO), Međunarodne unije za borbu protiv raka (UICR) i drugih. Dobitnik je i brojnih medunarodnih nagrada uključujući nagradu Američkog udruženja za istraživanje raka (AACR) za izvanredna postignuća u istraživanju tumora 2006. godine, Njemačkog udruženja za staničnu biologiju i Europskog udruženja za istraživanje tumora.
    Dana 21. svibnja 2008. godine, objavljeno je da su prof. dr. Ivan Đikić i prof. Koraljka Husak s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Frankfurtu otkrili novu bjelančevinu koja ima važnu ulogu u razvoju tumora i bolesti živčanog sustava[5].
    Dana 5. studenog 2009., dobio je uglednu njemačku nagradu "Sir Hans Krebs". Dio novčane nagrade donirao je djeci s poteškoćama u razvoju.
    U veljači 2010. godine Njemačka udruga za tumore dodijelila mu je nagradu "Deutschen Krebspreis" (2010.), koja se dodjeljuje jednom godišnje za dostignuća iz područja istraživanja i liječenja tumora. [6]
    Na svečanosti u Erlangenu je 29. rujna 2010. promoviran u redovnog člana Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, njemačke akademije znanosti. [7][8]
    Njemačka istraživačka zaklada (Deutsche Forschungsgemeinschaft) 6. prosinca 2012. dodijelila je Ivanu Đikiću najprestižniju njemačku znanstvenu nagradu "Gottfried Wilhelm Leibniz" za 2013. godinu.[9]
    8. siječnja 2013. Ivan Đikić dobiva nagradu njemačke zaklade "Ernst Jung" za medicinu

    avatar

    26.02.2017. (18:04)    -   -   -   -  

  • tignarius

    @sjedi
    a yes ti upad..
    "kad bi sve jezike govorio...."

    i ono
    "Proučio sam mudroslovlje
    k tome još i pravo
    a jadna ostadoh budala
    što zna koliko je znala"
    J.W.Goethe

    avatar

    26.02.2017. (18:58)    -   -   -   -  

  • Sličice iz Nizozemske

    ode Đikić putevima Tesle...

    avatar

    26.02.2017. (19:04)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Tolika Đikićeva "otkrića", a nigdje konkretnih primjenjivih rezultata. To mu, predbacuju njegovi kolege. Govori li priča oko Đikića kako mu se vani sprema "pedala"? Biznis priznaje samo konkretno primjenjive rezultate pretočene u dolarski profit, a ostale financira do neke mjere nakon čega, nema li rezultata, slijedi ...
    Toliko o Đikiću, sve ostalo je @fresh rekao.

    I na kraju mali pravopisni ispravak sjedokosog yubitu književnika. Piše se: "Wikipediji". "Wickipedija" podsjeća na loš vic. ;)

    avatar

    26.02.2017. (20:49)    -   -   -   -  

  • vrlo prozirno

    Glede wikipedie informacija za neupucene, tamo moze bas svatko nadrkeljat o sebi sta oce bila istina ili ne, tako da je to mjesto gotovo izgubilo funkciju za koju je bilo napravljeno, u danasnje vrime se bukvalno svaka pizda koja sebi nesto umislja nalazi tamo, bice zato da sta misli da na takav nacin nece krepat, i misli da ionako za 100 godin niko vise nece znat da ono sta je natrlebeta je napuhano nista, i da vise niko nece moc kako vaznost tako istinitost provjerit. Zabluda je zabluda, vrijeme uvijek usitinu isfiltrira sto je vrijedilo a sljam padne u nezaborav. ;-D

    avatar

    26.02.2017. (21:25)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    za blokiranog je i postavljen vic prepisivačima drugo i ne treba
    pozdravi blokirani tete od koji prepisuješ radove :) Agneza, Lejla... (ima ih još)
    .

    avatar

    26.02.2017. (21:29)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Ne boje se blogerke purgerice, nego si ti sigurno nešto zabrljao.
    (Moj savjet, buket cveća i onu najveću Bajaderu, a ni neki konkretni dar ne bi naškodio)
    Mnogo sexa (dva mjeseca) došlo ti glave:))
    Ugodan odmor od nas, a nama kako bude ... Uživaj...

    avatar

    27.02.2017. (12:09)    -   -   -   -  

  • Perina

    Ali, korizma još nije počela... :(

    avatar

    27.02.2017. (14:10)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Halooo Cy...o kojoj ilegali Ti sada pričaš...nemoj da i Ti odustaješ...ma daj!!!

    avatar

    27.02.2017. (20:00)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    sjedokosi, ne izvlači se i ne laži. laž je sramota pogotovo za starog čovjeka kao što si ti. čak te je i vlasnik ovog bloga za to prozvao.

    avatar

    27.02.2017. (20:03)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    Nije u pitanju dosada, nisi valjda pao u tepresiju. Ajde lijepo pljuni u prstiće i piši:))))

    avatar

    27.02.2017. (22:10)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    jesi to u Korizmi odlučia bez bloga :)))

    pa danas još moš pisat...od sutra počinje Korizma :)

    avatar

    28.02.2017. (19:27)    -   -   -   -  

  • tignarius

    stvarno si se "umirovio"..?!

    avatar

    01.03.2017. (20:01)    -   -   -   -  

  • Zadihana

    Bio si marljiv. Ostao. Korizmeno ili ne, mašemo si, čak i bjelinama.

    avatar

    01.03.2017. (23:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...