Komentari

gtaradi.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


 • semper contra

  Ministar plagijator, savjetnik ministra vanskih poslova homofob, kler diktira politiku tzv sekularne države, Premijer bi uveo vojni rok a sam je 'služenje Armije' eskivirao liječničkom potvrdom, predsjednik Sabora jednako jer je kratkovidan (ne samo za vojsku, kratkovidan je on i za politiku), tajnik stranke (navodno) krade lovu lažnim putnim nalozima, Predsjednica šeta Amerikom a da nitko (ni njezini najbliži suradnici, da li i suprug) ne zna zašto, 'mudri' političari prodaju firme za pola milijuna pa onda kupuju za sedam milijardi eura, etc.
  Kad se tako stvari pobroje, ovo sa suzavcem i nije tako ekstremno. Ako se tako nastavi bit će tu još i 'kristalne noći'.

  avatar

  13.02.2017. (19:40)    -   -   -   -  

 • geomir

  Svima justa puna tolerancije, ma na dilu niko nema koraja to pokazat.

  avatar

  13.02.2017. (19:54)    -   -   -   -  

 • Neverin

  u ovoj vladi je sve kako ne bi trebalo biti. Nedostatak vizije i znanja u vezi gospodarstva i pravih problema ove zemlje (iseljavanje, besperspektivnost, bujajući kriminal, potreba za revizijom privatizacije) se pokriva mrziteljskim izjavama Glasnovića i nečinjenjem Plenkovića.

  nakon lignjastog Josipovića dobili smo anemičnu Plenkaru.

  sve nešto ljudi bez duše, bez karizme i najgore bez znanja kako je ljudima. Ovaj ide izjavljivat da hrvatski narod voli hrvatsku vojsku????

  jel to stvarno prioritet?

  avatar

  14.02.2017. (12:09)    -   -   -   -  

 • semper contra

  Kažeš " anemičnu Plenkaru'. A kakav bi trebao biti kad zbog anemije nije služio vojsku.

  avatar

  14.02.2017. (12:14)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  sve ja ovo razumin osim napada na Plenkija, jebate pa on bi vama koji ste protiv vojnog roka triba bit ikona, tribali bi svi nosit majice s njegovim likom, pa čovjek je uspješno eskivira i jugoslavensku i hrvatsku vojsku

  usput bi mogli napravit i nakurnjake s likom zoke milanovića, on naime nije bio toliko učinkovit, on je ka zadnji šupak patio od alergije u jna, ali je eto poučen tim dramatičnim iskustvom, eskivira hrvatsku vojsku

  zato šta se pjenite pa oni su obadvojica vaši iz uzornih antifašističkih, jelte familija

  definirajte brate bi li piškili ili kakili, vako je nezgodno

  avatar

  14.02.2017. (12:53)    -   -   -   -  

 • Neverin

  @semper, anemičan je on i kao premijer. nema jedne argumentirane rasprave sa njim. Tipični hadezeovac koji kad mu ukažeš na problem on popljuva tebe jer si ukazao na problem.

  @FCY, da, on je ikona licjemjerja.

  meni Milanović nije antifašist pošto je dopustio tvojim kolegama nekažnjeno orgijanje u šatoru pred ministarstvom branitelja. Osim toga pokušao je potkupiti desničare s mnogo više zastava nego HDZ na svojim skupovima.

  to kada se sere po aktualnom Plenkanoviću ne znači da smo od Milanovića. I jedan i drugi su osobe bez vizije ali trenutno je Milanović nebitan jer nije obnašatelj dužnosti premijera vlade

  jel ti reba i da ti nacrtam ili umiješ pročitat s razumjevanjem?

  avatar

  14.02.2017. (13:39)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  imaš pravo neverin
  nikakvi su to antifašisti
  oni pravi tvoji s petokrakom bi te subnorovce skupa sa šatorom teleportirali na goli otok, a ove pedere i lezbe od jučer na psihijatriju
  što jes jes, dok je petokraka bila neki kurac, znao se red

  avatar

  14.02.2017. (14:21)    -   -   -   -  

 • Neverin

  FCY, tvoj komentari su za Goli otok :)

  jedva čekam da odljepimo od te stare Hrvatske sa starim prdonjama koji seru da niš ne valja, a kad kažeš nešto onda oni opale na onu foru "a tvoji su kao bolji bla bla bla"

  Tebe vrijeme ždere i vjerujem da nije lijep osjećaj....

  avatar

  14.02.2017. (15:03)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  je eno već vidim Pernara kako nas vodi u bolju budućnost

  avatar

  14.02.2017. (15:22)    -   -   -   -  

 • Neverin

  @FCY, ne gotivim ga ali je aktivniji u svakom slučaju od tebe. Čovjek se potrudio da dođe gdje je. Ti baš zaokružuješ onaj klišej dalmoša koji samo sere i ništa ne radi osim što komentira u tvom slučaju tipka.

  I misli da mu je sav šarm u korištenju ikavice i završavanje glagola sa -n

  https://www.youtube.com/watch?v=jQhVyGLbUxw

  NEŠTI RAKIJE

  avatar

  14.02.2017. (16:20)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Neverin ja sam tebi već rekao da je meni dobro.
  Nikad nisam dobio ni kune iz proračuna, plaću isplaćujem sam sebi, uplatio sam ko zna koliko milijuna u državni proračun, tako da kojekakvi jebivjetri koji ga sišu ne krepaju od gladi, nikad nisam bio član ničega, kužiš ja sam slobodan čovjek, živim od svog znanja koje skupo prodam i ne moram Radit previše pa onda mogu drkeljat po internetu, ili Radit bilo što drugo.

  Mene više brineš ti šta ti radiš ovdje, ti bi trebao stvarat nešto, rušit planine, obarat žene ili muškarce na pleća, a ne ti šetaš od indexa preko jutarnjeg do bloga.

  Nevalja ti to izađi vani pojebi nešto bit će ti lakše, ovo ovde je sve prestaro za tebe.

  avatar

  14.02.2017. (17:29)    -   -   -   -  

 • zardoz

  Ovaj suzavac je više kao Reichstag, komunjare bace suzavac sami sebi, pa okolo optužuju druge. Fašizam = Komunizam.

  avatar

  14.02.2017. (19:14)    -   -   -   -  

 • Blokirani

  U vezi LGBT kluba istina izlazi na vidjelo i na neki način predstavlja nastavak Poljudske svastike. Detalji su zanmljivi, počevši od toga kako je priča prvi put objavljena na facebooku izvjesne Ane Esplanade, zapravo Ane Urlić iz PR agencije Madison, community managerice kampanje za SDP i Kukuriku, članice SDPa. U javnosti i drugdje jedno kolaju njene dvije fotografije, a nitko drugi nije nešto zabilježio na mobitelu što je zaista čudno.Na vidjelo je izašlo i kako taj klub radi ilegalno ubirući prihode na koje ne plaća porez, ...

  http://direktno.hr/en/2014/direkt/76322/Osoba-koja-je-optužila-HDZ-ovu- vlast-za-napad-na-LGBT-klub-radila-za-SDP.htm

  http://direktno.hr/en/2014/dir ekt/76553/Napadnuti-LGBT-klub-nema-dozvolu-nisu-zadovoljili-sigurnosni-mini mum.htm

  Sve u svemu, samo još jedan PR projekt ljevice.

  avatar

  14.02.2017. (20:31)    -   -   -   -  

 • semper contra

  Dobar mi je @blokirani :-). Opsjednut je ljevicom, a desnica i ultra desnica su od osamostaljenja dvije trećine vremena na vlasti. Uz to bih rekao za tzv 'hrvatsku ljevicu': sačuvaj me Bože takve ljevice i njezinog programa ala Plan 21 ili pak zadnje parole "Nemo povratka na staro", pa su izmislili novo: lažiranje putnih naloga. Svi u oni isti, demokrati i komunisti.

  avatar

  14.02.2017. (23:44)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...