Komentari

voltaren-salt.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


 • voltaren

  jako sam se nasmijao kada sam ovo vidio iako se ne radi o Garfieldu, što bi bilo logično. tako ispada da je on samo karikatura prosječnog čovjeka.

  a što će grah u svemu tome?

  avatar

  12.02.2017. (20:26)    -   -   -   -  

 • voltaren

  :) Valjda nam je zato Garfild simpa, jer se svi pomalo prepoznamo. Tko može reć da baš nikada nismo kao Garfild? Barem za sebe znam da ponekad jesam. A grah... osim što je meni višestruko zanimljiv, lijepo se vidi kako je baš svako zrno osobito bojom i šarama, a opet sva i nalikuju jedno drugome, nešto kao - svi smo mi Garfild!

  Meni je danas prijateljica poslala fotografiju jednog lika iz crtića, uz tekst - sve nas je zanimalo kako će nestašni Denis izgledati jednog dana kad odraste. Pa ispod fotke malog Denisa jedna druga već odraslog dječarca koji se trenutno igra predsjednika jednih država, ali neću ga spomenuti jer ne želim da nam izbriše blog. Crtići nisu uvijek smiješni, u njima se nađe svašta.

  Lijena mačka je smiješna :)

  avatar

  12.02.2017. (23:22)    -   -   -   -  

 • Dušobrižnik

  Uočljivo je da je mačka predebela. Vlasnik bi morao odgovarati zbog nebrige i zlostavljanja životinje, a mačku staviti na dijetu. Sve češće viđamo predebele mačke, osobito mačke koje žive u stanu jer zbog skučenog prostora ne mogu potrošiti nakupljene kalorije, što je posebno uočljivo u mačaka koje se hrane neodgovarajućom hranom.

  avatar

  13.02.2017. (12:32)    -   -   -   -  

 • voltaren

  Meni uopće nije uočljivo da je ikako debela. Samo je cijela perzijski krznasta i mucasta. I prilično opuštena i kao da uživa u svojem miru na mekim jastucima i briga je za naše komentare. Nego... a što ako je mačka debela jer je upravo pojela vlasnika, koga treba tužiti u tom slučaju?

  avatar

  13.02.2017. (22:20)    -   -   -   -  

 • voltaren

  Večeras sam nad livadom vidjela roza mjesec.

  avatar

  13.02.2017. (22:25)    -   -   -   -  

 • voltaren

  Bio je prepun komadića čokolade.

  avatar

  02.03.2017. (23:11)    -   -   -   -  

 • voltaren

  Sigurno. Mislim da je bilo i PEZ bombona. Onih roza s okusom trešnje.

  avatar

  03.03.2017. (22:06)    -   -   -   -  

 • voltaren

  Gledala sam nekad prije dokumentarac o malim životnim svečanostima i kako se običavaju s njima nositi po bijelom svijetu, pa tako u Meksiku majke djeci za rođendan načine nešto kao šarenu papirnatu loptu, ukrase je kojekakvim vrpcama i mašnama i što je najvažnije - napune je čokoladama i bombonima. Onda tu slatku loptu očevi pričvrste konopcem na neko povišeno mjesto u dvorištu, a djetetu daju šibu kojom ono onda mlati li mlati po toj lopti, sve da bi nekako istreslo što više tih slatkiša. Nisam sigurna što bih mislila o tom običaju, radi li se o veselju ili mučenju, eli eto - ako se večeras vidi jedna djevojčica kako šibom juri unezvjereni mjesec nebom, to mora da sam ja.

  avatar

  08.03.2017. (23:47)    -   -   -   -  

 • voltaren

  mislim da danas na svijetu postoji toliko vrsta slatkiša da svi zajedno ne bi ispunili niti puni mjesec

  a to je dobro dok ti ne pozli

  avatar

  10.03.2017. (20:54)    -   -   -   -  

 • voltaren

  Pun mjesec slatkiša, zgodno rečeno.
  Još bi se lakše napunio dječjim željama. Pun mjesec želja...
  Malih i velikih, onih od kojih baš nikada ne pozli!
  Možda tako nastaju vještice, kada ne uspijemo dosegnuti sve te svoje sjajne želje, dohvatimo metlu i hvatamo mjesečinu.

  avatar

  12.03.2017. (23:20)    -   -   -   -  

 • voltaren

  pročitao sam da je sredinom 19st new york times (ili post, uglavnom neke novine) objavio niz neistinitih (a kakvih drugačijih, samo što ljudi tada nisu znali ono što mi znamo, a to je da je mjesec od slatkiša) članaka o životu na mjesecu s ciljem podizanja naklade, što im je i uspjelo, a čak i kada su objavili da su članci neistiniti, naklada je ostala ista.
  u redu, možda je i to što sam pročitao neistina ili poluistina, ali nikada ne znaš tko bi mogao nas citirati i kakve bi to posljedice po čovječanstvo (ili barem našu čitanost) moglo imati.

  avatar

  16.03.2017. (21:21)    -   -   -   -  

 • voltaren

  Sve što je moguće zamisliti, može se ostvariti. Ljestvama do Mjeseca - ništa lakše! Naravno, sve dok ne kreneš razmišljati ima li to smisla, čemu pomicati ljestve i uznemiravati Mjesec, neće li se pogled na mjesečinu izgubiti iz blizine i slično. Ne vjerujem da je kotač otkriven razmišljanjem, sigurno je bilo posve slučajno, netko ga je jednostavno sanjao, kao i sve bitne stvari.

  avatar

  20.03.2017. (23:45)    -   -   -   -  

 • voltaren

  nego, nisam siguran ima li naš svemirski brod kotače ili nema. barem rezervne. ili pomoćne. a najbolji je hrčkov kotač. kao mlinski ali bez vode. ako imaš hrčka. inače je okrugla besmislica. poput svakodnevica.
  znaš li za mjesto gdje nije moguće ići u krug?

  avatar

  22.03.2017. (21:54)    -   -   -   -  

 • voltaren

  A znaš li ti mjesto gdje se može kupiti jeftina, a kvalitetna vešmašina? I da štedi energiju i da ima garanciju sto godina i da ne pleše po kupaoni dok pere i da ne curi voda van kroz onaj krug od otvora?

  avatar

  22.03.2017. (22:07)    -   -   -   -  

 • voltaren

  Za ne povjerovati, koliko se lakše odlučiti za model svemirskog plovila, nego izabrati običnu perilicu. E, ali nema običnih! Razni programi pranja, veličine, potrošnja energije i toliko toga o čemu treba razmišljati. Ima li servis u gradu, koliko će koštati dijelovi i popravci jednom kad istekne garancija... Puna mi je glava informacija i sve me to već jako zamara. U svakom dućanu za nekog drugog proizvođača tvrde da je najbolji, dakle netko ne govori istinu jer samo želi prodati ono što ima u ponudi ili ni oni sami ne znaju kao ni ja :( Ne želim skupo platiti nešto loše, ali sada već žalim zbog svoje izbirljive prirode i blizu sam toga da kupim prvu sljedeću, samo da bude moguće u njoj oprati odjeću.

  Stroj koji ne treba kotače, ali ipak nosi rezervne - skroz zabavna besmislica, podsjeća me jako na jedan natpis koji sam lani fotografirala, samo se moram sjetiti gdje bi mi to bilo spremljeno.

  avatar

  25.03.2017. (21:52)    -   -   -   -  

 • voltaren

  moja je skoro takva kakvu želiš
  nije bila preskupa nije nekvalitetna
  štedi energiju kad ne radi a većinom ne radi
  radi i bez garancije
  malo se strese kod centrifuge
  mislim da ne curi voda bar u zadnje vrijeme
  mislim da samo u baltazargradu ima još bolje
  tamo se i leti do mjeseca i natrag
  pa mislim da bi smo mogli probati i taj dizajn našeg broda

  avatar

  27.03.2017. (22:11)    -   -   -   -  

 • voltaren

  Nastavak izvještaja iz moje svakodnevice - izabrala vešmašinu (bilo mi je to baš teško, teško), našla besmislenu fotografiju za tebe. Sjetila se pitati te, a treba li katkad servisirati i savršene svemirske brodove? Odustala od pitanja.
  Ti se žališ na besmislenost svakodnevica, pa te odmah zaspem s nešto isječaka svojih! To ti je terapija izbijanja klina klinom, ponekad i pomogne. Izludiš do kraja i nakon punog kruga vratiš se u početni položaj.
  Da, znam za svoje mjesto, znam kako ja mogu iz krugova i točno znam gdje mogu sve, ali to vrijedi samo za mene, ti imaš svoja mjesta i načine.

  avatar

  27.03.2017. (22:28)    -   -   -   -  

 • voltaren

  Dogodilo se! Istovremeno smo pisali komentare, sigurno!
  Tvojeg još nije bilo kad sam otpočinjala svoj, a sada vidim da je tvoj vremenski objavljen prije mojeg. Znači da smo se sreli barem na trenutak. ( I da ti pišeš mnogo brže od mene.) Nakon onog gumbića "pošalji" nisam više gledala iznad, pa nisam odmah uočila odakle taj potres, ali sigurno je bilo iz temelja.
  Dogodilo se već par puta mimoilaženje od par minuta, ali ovo je potpuno drugačije, ne znam imaš li i ti sad osjećaj da se svijet skroz promijenio.

  Nisam znala da imaš perilicu. Inače bih te svakako pitala hoćeš li je prodati, uopće me ne čudi da je točno takva kakvu želim.

  Štednja energije kad stroj ne radi mi se za sad jako sviđa kao mogućnost, proučit ću ima li i kod mene ista takva.

  avatar

  01.04.2017. (14:01)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...