Komentari

lousalome.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • luki 2

    Protiv sam rata, bilo kakvoga. Nikome rat nije donio ništa dobro. Mislim da mlade ne treba otežavati, i besmisleno mi je to uvodjenje vojnog roka ponovo, pa i dva ili četiri mjeseca.....A i danas je oruzje takvo, da si mrtav prije nego sto stigneš odgovoriti....:( Pozdrav, L.

    avatar

    11.02.2017. (22:13)    -   -   -   -  

  • tupko

    spodoba od covjeka glasnovic kakav uzor taj pacijent moze biti

    avatar

    11.02.2017. (22:37)    -   -   -   -  

  • tupko

    samo bolesnik moze podrzavati to odvratno stvorenje

    avatar

    11.02.2017. (22:39)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Čula sam večeras Glasnovića i već naviknuta na njegove eskapade samo shvatila po stoti put: nije jedini koji takav sjedi u Saboru i koji tako misli

    avatar

    11.02.2017. (22:48)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Čemu takav hejterski odnos prema ljudima iz ruralnih krajeva, osim toga ja mislim da su i Šabac i Paraćin i Bugojno gradovi, i pouzdano znam da je i tamo bilo ekipe koja je slušala i azru i EKV.

    Možemo biti za nešto ili protiv nečega i bez tog hejterskog pristupa, barem ako se želimo razlikovat od tog Glasnovića kojem toliko toga zamjeramo.

    Možemo braniti svoje stavove i bez gomile gluposti i izmišljenih priča, ja sam bio u JNA i nisam tamo sreo nikoga ko je želio ići u vojsku, svi smo željeli ići doma. A najveća govna i cinkeri su bili pripadnici urbanog malograđanskog smeća, i puno veća opasnost je bila da te cinka neko ko je sluša idole nego oni koji su slušali nadu obrić, mene je recimo odruka diplomirani pravnik Frane iz Zadra, primjeran skojevac koji je dobio značku primjernog vojnika, a mene spakira u zatvor.

    Toliko o tome.

    A što se ostalog od budale koja želi rat, veća je samo ona koja misli da se neće dogodit, jer eto on je protiv njega.
    I za kraj ja sam protiv obaveznog vojnog roka, bez hejterskog odnosa prema bilo kome, i bez izmišljenih priča, mogli bi i o tome argumentirano razgovarati kad bi vi stručnjaci to bili u stanju.

    avatar

    11.02.2017. (23:05)    -   -   -   -  

  • tupko

    samo idiot moze prizivat rat i divit se tome kao da je to nacin tupavi primitivci koji su unistili hrvatsku a ja sigurno ne ginem za ideale i budale otvorite si negdje ratiste li ratujte pametni ljudi zele zivjeti u miru

    avatar

    11.02.2017. (23:12)    -   -   -   -  

  • tupko

    glasnovic jos spominje krista zamislite kakav je to ljigavac i nevjernik

    avatar

    11.02.2017. (23:14)    -   -   -   -  

  • Osoba sa samo jednom domo

    Zanimljivo je da domovinu i ljubav prema rodnoj grudi najviše spominju osobe koje su otišle od svoje rodne grude (Janjevci, Bosanci, Hercegovci) i došli u Hrvatsku prodavat nam priče o ljubavi prema Hrvatskoj.

    avatar

    12.02.2017. (01:38)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..moj je dom planet zemlja i za to se treba borit svim sredstvima a ne za ljudske gluposti i elitističke pohlepe..a navedeni gospodin neka izvoli slati svoju čeljad za tuđe interese po svijetu..kao i naša svepametna predsjednica uz još pametnijeg predsj.vlade...koji se vojske otarasio uz pomoć mamice liječnice...
    To je moje i samo moje mišljenje javno izneseno na koje imam pravo i nitko mi ga nema pravo oduzeti..!

    avatar

    12.02.2017. (16:29)    -   -   -   -  

  • Dušobrižnik

    Ova vjerojatno izmišljena priča tipičan je primjer kako ne valja graditi priče na stereotipima. .... Uglavnom, ti rotvajleri, jednom kad bi došli u vod, plivali su tamo kao riba u vodi. Osim, kao što sam maloprije rekao, sužene inteligencije, ........ Dakle, inteligentniji žive samo u gradovima, a u selima žive sami debili ili imbecili. A vjerojatno ima podosta kretena i idiota, što se može zaključiti iz tvog teksta.

    Jasno je da takve osobe ne mogu biti moralne, pa su svi što dolaze sa sela krajnje podli i dvolični. Odrastao sam na selu. nitko nije slavio odlazak u vojsku jer to je značilo dvije godine uludo utrošenog vremena. I to bez djevojaka! Negdje početkom 70-ih vojni rok je s 2 godine skraćen na godinu i pol. Jedno vrijeme u mornarici vojni rok je trajao 4 godine! 4 godine najljepšeg perioda čovjekovog života. Kasnije je i u mornarici trajanje vojnog roka skraćeno na 2 godine.

    Ti kao mjerilo kvalitete i očito dobrog ukusa uzimaš Azru i EKV. Ja, na primjer, nisam uživao u glazbi nijednog od ta dva sastava. U stvari, ex YU glazbena šlagerska i rock scena nisu bile bogzna kako kvalitetne tako da mi stariji, a ja sam generacija iz prve polovine 50-ih, odrastao sam uz Spencer Davis Group, Rolling Stones, Doors, Rainbow, Yes, Free, Black Sabbath i ostale kvalitetne rock sastave iz 60-ih i početka 70-ih, smo smatrali YU punk i rock sastave prilično diletantskima. Poslušaj malo izvorni rock iz 60-ih pa usporedi s glazbom tebi očito dragih Azre i EKV.

    avatar

    12.02.2017. (16:54)    -   -   -   -  

  • kicoslabinac

    ok pricu razumijem jer sam sluzio vojsku 80/81 kad je crko Marsal i kad se zakuhalo prvi puta na Kosovu pa nas bacili tamo u rovove da pucamo na Sipce ako se odupiru srpskoj miliciji pri pretresu vozila. niko od nas nije htio u vojsku al nas je kreten Suvar natjerao nakon srednje pa noga u guzicu i mars na sluzenje. uvijek su postojali takvi o kojima pise u unosu ali ko ce nas koji mislimo drukcije obraniti od takvih ako se ne organiziramo i nismo spremni. samo zato sto smo (nazovi) intelektualno iznad nekoga ne oslobadja nas obaveze da obavljamo i sve ostale poslove koji su neophodni u funkcioniranju drzave a tu ulazi vojska policija sudstvo skolstvo zdravstvo itd. mladu generaciju TREBA sterati u vojsku na barem 6mj da bi stekla disciplinu i mogla se odbraniti od ROTVAJLERA sa istoka. ZDS

    avatar

    12.02.2017. (21:32)    -   -   -   -  

  • kicoslabinac2

    ..i da.. to sto neko NE zeli ginuti za tudje interese je samo izraz preferencije doticnoga (a ko normalan zeli) ali zakon te natjera da moras pa onda to postaje cijena zivota u organiziranoj zemlji .. puno drzava po svijetu ima vojnicku obavezu, makar i samo u slucaju rata.. dodju po tebe i ako ne zelis u rat = dezerter = strijeljanje po kratkom postupku.. pa ti onda ODBI iz principa ak imas muda .. haha

    avatar

    12.02.2017. (21:41)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ubija me u pojam što svojim radom i dopinosima uzdržavam beskorisni i štetni život Željka Glasnovića. Bačeni novci u vjetar. U tipa koji je za ludnicu,a ne za sabor. O nepravdo rastvori zemlju.

    avatar

    12.02.2017. (22:47)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ne shvaćam ljude koji su, primjerice, protiv abortusa, ali su za to da zdravi mladići odlaze u vojsku da bi naučili ubijati jednake sebi ili pa i sami bili ubijeni u nekom ludom i bezveznom ratu za interese onih koji su vojsku izbjegavali a rat koriste za enormno bogaćenje.

    avatar

    13.02.2017. (00:13)    -   -   -   -  

  • nisam pacifista

    ...dečki i cure, što god vi mislili o ratu i služenju vojske - nebitno je.
    Ionako će netko umjesto svih nas odlučiti onako kako velikim igračima bude odgovaralo. Ono što nam je činiti jest da predvidimo izgledan scenarij da će naše klince jednog dana ipak slati na nekakva ratišta van HR i da se tomu prilagodimo onako kako je u našem osobnom interesu. Ja sam npr. odbio služiti vojsku kada je bilo moje vrijeme, a zasigurno ću i svoje sinove tako savjetovati. Naučimo djecu da kritički razmišljaju ne budu topovsko meso...

    avatar

    13.02.2017. (20:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...