Komentari

moj-plavi-svijet.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • shadow-of-soul

    ....

    avatar

    12.01.2017. (11:06)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Nikoga NE zagovaram ali u tom slučaju bi i ja otišla...sve bi rekla kako treba...oni čejo na brzino vidjeti sa Tvog telefona tko te zvao i tako češ znati za uvjek tko je tko....Dobro sredi!

    avatar

    12.01.2017. (11:14)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ovo sve luđe od luđega, ha, ha!

    glej, tak svejedno, ne znaš tko je vlasnik tog mobitela i ne znaš tko je osoba koja ti se javila. pisala je"uljudno i pristojno", očito pismeno, no cijeli sadržaj je bio upravo kazn. djelo prijetnje! i oni sinovi iz prethodne priče. kakva je to suluda konstrukcija, alooo! čovjek koji se predstavlja kao štef na blogu, piše budalaštine i spominje svoje sinove. govori o sebi samomu u prvom licu singulara, veliča se kao važna faca, bogataš i lik od važnosti i usput prijeti da će se sinovi pobrinuti za gaduru blogericu. jer je napisala da je lik internetski manipulator i gnjavator.

    onda obrat situacije: javlja ti se nepoznat čovjek koji kaže da ga je SIN obavijestio da se o njemu pisalo pa traži susret u tvojem kvartu!!! jbt, tko je to tražio tvoje podatke o mjestu stanovanja i još se trudi otići u tvoj kvart i pozvat te na razgovor. ko fol, eto, baš je sad slučajno poslovno u tvom kvartu, ccc.?? sin koji piše na blogu pa zna da se pisalo o njeogovom ocu ili sam štefek koji je kao vlastoručni štefek prijetio da ima sina koji će osvjetlat njegov obraz. ko je tu luđi, sin ili otac?? čiji je mobitel? tko se zapravo javio mobitelom? sin? otac? kakve veze tu ima u kojoj firmi radi osoba? jel to sam karaguz glavom i bradom ili kaj??

    naravno, takve se stvari odmah prijave, da bude evidentirano. iako, ovo nije ostvarena prijetnja i nije prijetio konkretnim posljedicama, osim time da će dići tužbu. a to nema nikakvog osnova, baš nikakvog. no, konkretna poruka konkretnoj osobi preko konkretnog mobitela ima itekako osnova za konkretno istraživanje pozadine.

    iako, radi se o prilično tipiziranom ponašanju bolesnih likova koji preko interneta manipuliraju drugima. skrivaju svoj pravi izgled, identitet, ne u smislu da se ne prče svojim položajem, čak i detaljima iz vrlo privatnog života, jer su zapravo u nekom segmentu luzeri. ni jedna normalna razumna i iskusna osoba ne bi ovako zatražila viđenje s nekim. zamisli da si umjesto sebe poslala ona svoja dva susjeda tekvandoista, ha, ha, pa ga oni malo sredili u kakvom haustoru. no, takvi nikad ne dojdu. niti namjeravaju doći. samo žele kod drugih izazivati strah i zbunjenost. onda im se valjda jedino zdigne. ono malo ega. samo su dosadni. no, ipak prijavi!! ima i nasilnih internet bolesnika.

    avatar

    12.01.2017. (11:33)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Obavezno prijavi jer nikada ne znaš kaj kome u glavi kipi.

    avatar

    12.01.2017. (11:58)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    A odakle na blog vaš broj telefona, adresa i slično? I o čemu se radi u tekstu kojega ste pobrisali?

    avatar

    12.01.2017. (12:18)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Prijaviti radi vlastite sigurnosti jer je izrečena prijetnja.
    Ako čovjek ima staru prepaid karticu u mobu, nikad ga neće naći, jer nije registrirana na ime, a signal moba neće slijediti jer bi morali čekati da se opet negdje oglasi. Ako se pozivi višestruko ponavljaju i prijetnja ponavlja, onda postoji mogućnost da se prikopčaju na Tvoj mob i čekaju.
    Prijedlog : Promijeni broj moba i ne objavljuj ga javno.

    avatar

    12.01.2017. (12:58)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @iskreni trol - moje ime i prezime se nalazi na blogu @sjena duše, gdje su i moje knjgie, slike, ne krijem se, pišem pod punim imenom i prezimenom

    ako u Google se otkuca moje ime i prezime, Google izbaci sve moje knjige, kao i telefonski imenik i kad se to klikne, vidi se adresa, brojevi mobitela i telefona, dakle, ne jednom sam pisala o izdanim knjigama poezije i stavljala slike tih knjiga pa je tako i ta osoba i došla do mog broja mobitela i poslao mi ovo sve što sam navela ovdje u postu

    a u postu se pisalo o klanovima, o tome kako sumnjam da je štefek u stvari jedna blogerica itd., jer je štefek jučer posvetio meni poseban post gdje je vrlo ružno pisao o meni, a tip me ni ne pozna - pa sam mu odgovorila drugim postom, ali sam ga ipak izbrisala, jer je to bio moj trenutni iskaz, ali taj lik uopće nije vrijedan moje pažnje pa sam ga na kraju izbrisala

    @Demetra - naravno, prijavit ću, hvala ti

    @Mekon - ne, ne želim mijenjati broj mobitela, jer ga imam od 2000.-te godine, taj broj mi je jako bitan i zbog neke individue sigurno ga neću mijenjati, hvala ti na korisnim savjetima

    avatar

    12.01.2017. (13:55)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    Jeeezuuuš, a kak se vi svi tak znate i poznate? Kaj vas vrag tera da se u privatnom život isprepličete? To neka znatiželja? Vele da je ta znatiželja ubila mačku.

    I javne osobe nisu toliko javne; ja nemam pojma di , recimo, Josipa Lisac živi a njen sam veliki obožavatelj.

    avatar

    12.01.2017. (14:25)    -   -   -   -  

  • stara teta

    a viš, da si manijak onda bi potražil njenu atresu, kak je i ovi lunatik, napisal joj poruku da ju čekaš iza flanjke jer moraš z njom nekaj razgovarat jer si negdi čul da ti je rekla da si govno. pa se valjda ti tako osjećaš pa joj moraš izbiti iz glave tu misao eda bi se opet dobro osjećao. pa onda joj daš do znanja da si spremil sačekušu i pajser.

    avatar

    12.01.2017. (14:36)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    evo, bila sam na policiji i sve je riješeno!

    avatar

    12.01.2017. (15:16)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Jezuuuušek čime se vi bavite ..cccc

    avatar

    12.01.2017. (15:27)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Halooo Trolica
    Pa neki se od nas poznajemo u stvarnom svijetu. I to je dobro.
    Ali neki drugi koje ne poznajemo, misle da nas poznaju, pa delaju sranja. A to nije dobro.
    Uključi se u zafrkanciju kod Freša .

    avatar

    12.01.2017. (17:06)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Kaj veliš Dušica.. bila si pri policijotima...
    I pustili su te...ha ..........

    avatar

    12.01.2017. (17:07)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @Mekon :) pustili me, vrlo ozbiljno smo razgovarali i rekli su da će mi se javiti

    avatar

    12.01.2017. (17:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...