Komentari

iskrenitrol.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • Iskreni trol

    Moji 36 i 68 vas pozdravljaju. Da čujem vas?!

    avatar

    12.01.2017. (08:58)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Ma nije moguće utuviti ako žena cijeni i voli sebe. Oni koji su labilni ili se povode za kreatorima, modnim dizajnerima imaju probleme. Dakle tko je kriv? Oni koji lansiraju brojeve za djecu od 12 godina kao za osobe od 30 ili osobe od 30 koje misle da im najbolje stoji ono za djecu od 12. Nema tu sasvim jasne crte.

    avatar

    12.01.2017. (09:07)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    Kada se zaokružiš ili zaokrugliš u glavi i brojevi postaju.....nebitni....bez problema danas kažem broj, zaokruglila sam se, ne samo u glavi:) Omjer godina i kila mi je taman 1:2, a x-ića mi treba taman koliko ima po europskim (ne kineskim) normama...i znam gdje ću to nabaviti:)

    avatar

    12.01.2017. (09:32)    -   -   -   -  

  • kaparoculica

    ja slazem godine, tezinu ne moram...
    ljutim se sta ih s ponosom ne mogu naglasit!
    kao zena, reci da imas 63 godine i istog trena si sve sta nisi, nit u najruznijim snovima.

    mogu mislit kakvu muku muce mlade zene kad lazu, zamisli, same sebi o vlastitoj tezini!
    sramota danasnjeg vrimena, nista drugo!

    avatar

    12.01.2017. (10:35)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Život mi je bio tako jednostavan kada sam godinama naručivala iz kataloga njemačku odjeću i obuću. Znala sam broj, klikala boju i roba bi mi došla doslovno na kućna vrata. Malo sam svjesnija sebe pa i drugih i jako je tužan fenomen žena koje stavljaju životni fokus na svoju kilažu.
    Oduševe me ženice koje kukaju zbog dvije kile viška, a ja s trideset najljepša sebi i svima oko sebe-jer sam zadovoljna i prihvaćam se, puno je jednostavnije od vječitog kukanja i opet pozvrđuje činjenicu da ako nisi u glavi posložen, džaba ti manekensko tijelo- jednostavno ga nisi svjesna.

    avatar

    12.01.2017. (11:00)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    nemam problema sa kg-ima ....

    avatar

    12.01.2017. (11:23)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    @Demetra; je, slažem se, današnji krojevi i ono što nam plasiraju nisu relevantni.@white - sviđa mi se ono " zaokružiti se u glavi "
    @kaparoculica - kako mi je to užasno; te predrasude. A šta je 63, ništa..... a najmanje broj kojega bi se trebala sramiti. Društvo je glupo
    @oda - jelda kak je to smješno, te narikače " kakoooo sam deeebelaaaa " a na njoj nikakvog viška, samo manjak u nutrinii glavi
    @shadow - a sa godinama?

    I ni jedna do sada, sem kaparoulice nije bacila obje brojke na "stol"......a sve velite da nemate brige s njima?! Ili bar s jednom nemate brge, s onom koja vas manje tišti? Zašto je teško brojke te napisati? Pa i nepoznatim ljudima, jer eto, nepoznati smo si tu. Ja vas ne poznajem, to svakako.

    avatar

    12.01.2017. (11:29)    -   -   -   -  

  • Neverin

    to je siguno kriva dadilja Fine

    avatar

    12.01.2017. (12:02)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    hahaha, bravo neverneverin, od nje vuku ovi korijeni tajnovitosti :):)
    Koju kilicu viška lako je mudroj ženi prekriti, a godinice još uvijek dobro nosim, 46 i nije tako puno, najbolje su to godine :):)

    avatar

    12.01.2017. (12:32)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Moji brojevi su se skoro približili. Uskoro slavim jubilarni s brojem 48 kojeg ću probati smanjiti barem do 46.

    avatar

    12.01.2017. (15:21)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Kako more 38 u 36...ha.. pa to je barem lahko.. Ima elastina....

    avatar

    12.01.2017. (17:20)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Žene bi se mnogo manje nervirale oko viška kila, kad bi bile
    svjesne koliko brzo se one istope kad se razbole. A svima se
    to može lako desiti. Treba imati rezervu.

    avatar

    13.01.2017. (06:34)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    @mekonček, jeee, vrag je taj elastin !!!
    @lastavica; zdravom tijelu treba određena naslaga; ali da bi tijelo bilo zdravo; najbitnija je umjerenost. Tak da, stoji i ne stoji tvoje. JEr ne možemo reći " ah, ma nema veze kaj imaš 120 kg na 170 cm visine; neka njih AKo se razboliš " ; jer već samo to je svojevrsna bolest, ili barem put KA bolesti.
    No, mene ipak najviše zanima, zakaj se te brojke skrivaju.

    avatar

    13.01.2017. (08:36)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Uvijek sam bila previtka, sad onih 5kg viška (sedam, ali neću priznati) čine da sam pikantno popunjena ;))
    Za godine ne pitaj, nisam od onih koji svake godine kažu nešto drugo ...:))

    avatar

    13.01.2017. (08:58)    -   -   -   -  

  • j.

    Tržišni moloh preferira visoke standarde, jer sretne i samosvjesne ljude teško je natjerati da kupuju i sanjaju ono što im doista ne treba, pa onda takvi nezadovoljni još više i gore kriterije primjenjujemo na druge, jer - sebi još uvijek bar nešto možemo oprostiti, zar ne? :) Debljina nije izuzetak, pa je i u tome važno naći mjeru, najvažnije radi zdravlja, iako mi se čini da u razumnim okvirima možda geni najviše znače.
    Dakle, nije siromašan koji malo ima, nego koji puno treba, pa povijest ljudskih odnosa nije u stvari drugo do li povijest golih interesa, ali ako su ti interesi usmjereni na nešto na čemu se ne može zaraditi (povjerenje, učenje, pomaganje...) onda ih u najmanju ruku treba zatomljivati. Ili, kako bi rekao moj tast, kad starom cestom dodjemo doli, ostavimo auto na kopnu i pješke pa trajektom došećemo tamo gdje je, kuku lele, važno pokazati da se ima, sa tri banane i pet jabuka u ruksaku: e moj zete, po tebi bi kapitalizam već odavno propa':))

    avatar

    13.01.2017. (11:01)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    pa kod mene na blogu piše koja sam berba :) 1957. :) još imam 59, a u svibnju će biti punih 60 :) sve piše, nikad nisam krila godine, jer ni ne trebam kriti ono što je istina, a ja uvijek volim istinu :)

    avatar

    13.01.2017. (11:30)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    sorrkač shadow.....nisam zamjetila da ti na blogu stoji berba !!! Divna berba, mene je takva rodila, 58 doduše.

    avatar

    13.01.2017. (11:55)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Nisu svi brojevi isti. Čak niti u istom dućanu. Bili mi iskreni prema sebi ili se zavaravali, činjenica je da mi koji nismo građeni po standardima jako teško ubodemo preko intereneta nešto što nam doista odgovara. Istina, postoje tablice s veličinama koje se ravnaju prema centimetrima i uvijek se treba izmjeriti krojačkim metrom pa onda tražiti svoju veličinu, ali stvar je i u tome da nam ponekad veličina odgovara, ali nam kroj nikako ne stoji. Imala sam sreće da sam uspjela kupiti nekoliko odličnih komada odjeće, ali bilo je tu i failova.... ali nikad, ali baš - nikad mi nije došlo ništa pretijesno. Naprotiv, par stvarčica mi je bilo preveliko. Bit će da sam ja previše samokritična.

    avatar

    13.01.2017. (12:12)    -   -   -   -  

  • kamena

    često zna biti veća pokora, kad ne znaš (ili ne voliš) lagat, općenito mislim... a da je ne šišan za godinu, brž bi mislila da mi je @kaparoculica sestra blizanka :)))

    avatar

    13.01.2017. (13:01)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ja zato lijepo sve kupujem na gumicu ili na žnoricu :) pa onda, kile gore ili dolje, ne moram misliti o novim nabavkama niti se štrapacirat po dućanima.

    bila sam se nekoliko puta teško zaribala, pokupovala sezonsku garderobu s brojem 42. slijedeću godinu već 46. pa onda sve što mi nije pristajalo razdijelila frendicama ili dobrotvorno. onda bih bez ikakve barufe spala na 40, jezuškristuš, spodavala velike brojeve pa kupovala novo, malog broja. a već prek zime mi ni 48 ni bil dost široko! pa tako nekoliko puta u desetak godina.
    e više nećeš, rasipnice. hohštaplerko, ti to sigurno namjerno, ha, da bi imala razloga kupovat ganc novo. ko one posvuduše, celebritičke, one koje čitaju vog, gloriju, graciju, patriciju i naslikavaju se po cvjetnjaku!
    eto, moja me podsvjest skužila i naredila mi da otsad u dućanima biram sve na gumicu i žnoricu. da paše za svaki volumen.

    avatar

    13.01.2017. (15:38)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Imam sreće da sam proporcionalno građena i prirodno vitka. Ako se i udebljam, smršavim. :)

    avatar

    13.01.2017. (17:22)    -   -   -   -  

  • Deseta umjetnost-enigmatika

    Odgovor je jednostavan: čista ženska sujeta. Muškarcima, naime, žene valjaju kakve da su. Sigurno ih nikada ne pitaju za godine i kilograme!

    avatar

    13.01.2017. (19:00)    -   -   -   -  

  • Just me

    Odličan post!!!! Taj dio ja kao rodjeno žensko ne kužim. Ok,jedino Ž kod mene je to na rodnom listu jer od ženstvenost i nemam niš. Na mojih148cm svaka kilica je viška a ja ih imam 20 više. Sa svojih 45g osjećam se ko da mi je 20. I iskreno fucka mi se za kile,visinu,nizinu i godine. Prvo zdravlje pa sreća. Ko voli nek izvoli,kome se ne svidja široko mu polje. Uživam u svakom novom danu a bogmec i zalogaju :-)

    avatar

    13.01.2017. (21:27)    -   -   -   -  

  • Ja tovar

    Ja svoje ne skrivam, ni kile pod odjećom tamnih boja, nit sijede u kosi pod svijetlim pramenovima ... istini za volju, možda skrivam osjećaje

    avatar

    15.01.2017. (13:28)    -   -   -   -  

  • Mekon

    kak si kaj.. Trolica... ti je hladno...ha ...

    avatar

    18.01.2017. (17:49)    -   -   -   -  

učitavam...