Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (92)

Marketing


  • FreshCaYg

    analitičari

    avatar

    11.01.2017. (07:36)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    dok imamo tebe ne trebamo mi penzioneri ništa više jer mi smo slobodni za sva vremena dok ti uz redovan posao (ako si uopće zaposlen) imaš vremena da i bez Garcie znaš sve što se događa. Gdje je koji antifašist kihnuo, gdje će tvoje društvo provoditi radni dan, kad će se tko pojaviti na blogu, kome ćeš reći da je govno, kome ćeš opsovati i upotrebljavati nježnik u svim varijacijama.
    i još k tomu, zamisli, biti s purgericom (s njom si valjda Garcia muškoga roda)

    avatar

    11.01.2017. (08:08)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    e Sjedokosi, ako si ti miralemu posla mail, u kojem si mu rekao da sam ja administrator koji ga briše onda si ti isto govno

    avatar

    11.01.2017. (08:25)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    ne mogu biti veće od tebe

    avatar

    11.01.2017. (08:30)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    jebate koji si ti otužni stari prdonja

    avatar

    11.01.2017. (08:57)    -   -   -   -  

  • stara teta

    a ja bih prije rekla da su govna oni koji drugima prijete mašući borilačkim i kojekakvim drugim sposobnostima vlastitim sinovima kao sredstvom prijetnje. zanima me potencijalni nastavak priče,. hoće li i što će učiniti dotični sinovi dotičnog u osvetničkom pohodu osvjetlavanja svijetlog očevog lica od gnjusnih objeda da je govno. anonimno govno jer se skriva iza nicka. iako se zna da je iza svakog nicka neka ruka koja tipka, a iza ruke je neki mozak koji uobličava rečenice i usmjerava ih da ih netko pročita. kakav frojd, kakav jung i ostala podsvjesna bagra! nitko ne bi napisao baš takve rečenice da nešto određeno ne smjera. s nickom ili bez nicka . omg! između svih onih prijetnji koje su tu na blogu bile ovješene javno. i onih objeda koje kolaju nejavno, ali se kad-tad sazna sadržaj. šit hepens, neke stvari ne smiju prijeći preko ograde zuba. ali prelaze preko ekrana.

    a evo što o tomu kaže Kazneni zakon, (NN 125/11),:
    Čl. 139.
    1) Tko drugome ozbiljno prijeti kakvim zlom da bi ga ustrašio ili uznemirio, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.
    (4) Kazneno djelo iz stavka 1. ovoga članka progoni se po privatnoj tužbi...

    pa bi bilo zgodno da nas umiješani pozovu na hepening. da vidimo kom obojci, kom opanci. bajdvej, i za mene se piskaralo da sam opasna. vrlo opasna i da me se treba čuvati! i sad kaj? da trošim pare s tužbama za klevetu, i to na temelju piskaranja anonimnog nicka koji je za nekog drugog anonimusa rekel da je obični drek? ok, ali to je rekel za nick, a ne konkretnu osobu koja sjedi iza ekrana i tipkara. a ako netko voli svoje ime i prezime objavljivati urbi et orbi onda nek bude spreman i na posljedice svoje megalomanije i potrebe za popularnošću i prepoznatljivošću.

    avatar

    11.01.2017. (09:11)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Opet nešto kaj ja, a nisam plavuša, uopće ne razumijem. Vjerojatno zato što meni nitko ne emajlira, a emajl je jasno naznačen. Stvarno nije zabavno biti uskraćen za blogosvjetska zbivanja

    avatar

    11.01.2017. (09:33)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    istina boli, očito

    avatar

    11.01.2017. (09:35)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Penelope Garcia from "Criminal minds" ? izuzetna serija, pratim sve epizode, a sad i novu sezonu, volim Thomasa Gibsona (Hotch) i njegovo ledeno lice :)

    a Garcia mi je bezvremena, super cura!

    o ovome drugom ne bih, jer me fkt. ne zanimaju kuloarske budalaštine koje gerijatrija provodi!

    avatar

    11.01.2017. (09:40)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    a čuj teta, ko zna kakve je iinformacije o tebi, casanova proslijedio nikad prežaljenoj, koliko te opasnom prikaza ne bi li bio privijen na grudi

    a ovi šta se prijete, moš mislit, evo sav se tresem

    Demetra da ti pojasnim, ima jedan psihopata Mirko, koji maltretira pola bloga, koji se nakačio na mene, jer mu je Sjedokosi poslao mail, u kojem mu je napisao da sam ja administrator na blogu, i da mu brišem postove, ja naravno nisam administrator, iako bi da jesam psihopatu brisao postove, pa sam Sjedokosom rekao da je govno, jer okolo širi laži.

    Sjedokosi blokirat ću te ko nikad prežaljena.

    shadow jel da da je Garcia super, baš je slatka :)))

    avatar

    11.01.2017. (09:56)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    FREŠ : opet si prešao liniju pristojnosti, jer i zajebancija koju promoviraš kroz ovakve postove mora imati svoj nivo!
    Nije nitko morao pisati dotičnome nikakv mail : to si ti uradio u komentaru - odgovoru meni na jednom od svojih postova : na pitanje moje " pošalji mi mail na koji ću ti dati odgovor "--------odgovorio si : piši na @bljognjuz ili @admin-------ne sjećam se više.....A, kako dotični tebe atakira i prati, dovoljno mu je bilo da konstruira sliku urednika sam.
    I zato vrijedjati @sijedoga na ovakav način zbilja je degutantno od ozbiljnog čovjeka

    avatar

    11.01.2017. (10:14)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Annaboni nije valjda freš ozbiljan, on je deklarirani mrzitelj autoriteta.
    friški sam si se izjasnio da si mijenjao admina, pa si tvrdio da si admin, a bezobrazluk je od uredništva što podržava anonimnost admina. Jer iskreno govoreći i admin za naše dozvoljeno piskaranje snosi odgovornost ma koliko se uredništvo trudilo tvrditi suprotno.
    Ti nemaš nikakvo pravo vrijeđati druge u svojim postovima i komentarima ma koliko se trudio dokazivati da imaš.
    Možda da počneš pisati kako znaš (pravo i literarno) kad nema punog Mjeseca,

    avatar

    11.01.2017. (10:24)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Kak si ti cool. :o

    Koji si ti lik iz crtića???

    avatar

    11.01.2017. (10:35)    -   -   -   -  

  • Euro

    boze sacuvaj hehe

    avatar

    11.01.2017. (10:53)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Anne ja sam to napisao neki dan, a Mirkan jaše po meni već godinu dana otkad ga je sijedi uputio na mene, zanimljivo kako se vi iz emajl bojne solidarizirate, i zanimljivo kako to ja uvik priđen granicu kad kažem da vi radite pizdarije, dobro jel vi stvarno mislite da smo mi ovde svi retardirani, i da pamtimo ka čovječje ribice, šta bi ja triba pisat mailove ka i vi, onda bi sve bilo u redu

    jel da Afro da jesam, :))))

    euro :))))

    avatar

    11.01.2017. (11:00)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    sjedokosi jel ti to, majke ti sebe, smatraš autoritetom,

    avatar

    11.01.2017. (11:03)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Mačak prati okršaje preostale blogerske muškadije s osmjehom na brku. Na kraju, kad ostanu živi samo još Zlajo i on, svaki će ispišati svoj teritorij i mirna blogobosna.

    avatar

    11.01.2017. (11:24)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    za tebe oduvijek, ja majku cijenim a ne upličem je nikada u prizemne razgovore i niti je ne psujem nikome. Da si je katkad poslušao nebi toliko se pravio autoritetom ovoga bloga.
    gotova diskusija, kupi mi šibice pa da pripalimo kad se vidimo.
    Glupiranja je dosta...
    za danas

    avatar

    11.01.2017. (11:30)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    E, pa FREŠ da te malo razočaram istinom : nitko nikad meni osobno nije uputio "savjetodavni "mail kome da, kome ne komentirati i zabranjujem ti glupe insinuacije " emaj bojne " jer ako išta - na mene zbilja nitko od mediokriteta ovog blogeraja nema utjecaja......A ja, kako se se već uvjerio, nisam za pod kožu nikome --------vrlo sam bodljikava!

    avatar

    11.01.2017. (11:35)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Halooo…Escajg …..
    Malo sam se ulenil, ne piše mi se, ali sprečitam sve kaj se tu pri Tebi događa..
    I čuj kaj ti velim : Nikaj naj menjati, najmanje sebe (nick), nek bu tak kak je, fest je zabavno.
    Kak je videti, cele obitelji kolektivno slinuju po Bloghaeru i spremaju se na tarapanu. Ni se za šalit, ak si gledal onaj film Tko to tamo peva i videl oneg patuljasog geđu kako viče ; djeco, djeco…, a na to dotrčiju četiri ugursuza sa sjekirama, ha .
    Evo, ak veliš da Ti nisi Admin, ja bum ti veroval, a ak si se negdi pofalil kak jesi, eee, jebiga onda nek ti Ane sjedi na grbi.
    Viš, ja osobno ne znam tko su tu na Bloghaeru govna, ne računam antifašiste, imam starinski monitor pa nikaj čez njega ne smrdi, al da bi neki trebali za sobom povleči vodu, s tim se slažem.
    Meni su majlovi prestali dolazit jer nisam bil preveč zainteresiran za suradnju po pitanju klanova, cehova, bandi i kružoka raznih. Al dok su dolazili, bez mojih zahtjeva, svakaj sam doznal o nickovima. Al, po meni to je rekla kazala , blablabla, jer te nickove nisam nigdar videl u ljudskom obličju. A one koje sam upoznal, sasvim su u redu i kak nickovi i kak ljudi. Pa valjda i Tebe , Escajg, netko pozna i kak živog čovjeka, pa nek se javi.
    Mene su prozivali da sam fašist , šovinist, nacist, antisemit, ustaša, srbofob (pitam se kak su pogodili) ali to mene ne ljuti, nek se svi lepo zabavljamo.
    Pozzz.

    avatar

    11.01.2017. (11:36)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    ej Coyote, reci mačku da se spremi za pišanje, sve mi se čini da ću pokrenit serijal di ću jednom po jednom reć šta mislim, a onda mačak i zlajo šta se mene tiče mogu zapišat sve ovo ;)))

    aloo Mek vidim ja da tebe nema, aj nek si ti meni dobro, i meni su svi koje sam upozna sasvim ok, a neke i nemam namjeru upoznat :)))

    avatar

    11.01.2017. (11:58)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    u tvojim tekstovima ima dosta istine i nastavi pisati dalje, a sretan si što te mileram maltretira samo godinu mene maltretira više pa je 1:0 za mene srićo draga

    avatar

    11.01.2017. (12:16)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Kod Tebe je uvjek zabavno:))

    avatar

    11.01.2017. (13:24)    -   -   -   -  

  • stara teta

    a da ja pustim svojeg pesa na livadu? mislim da bi ispopišal sve po spisku. a tek zakakaooooo...uuuujjjj govanaaaa...! popušili bi mnogi, da, da.

    avatar

    11.01.2017. (14:04)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    :) doći će im Maša i sve ih rastjerati u trku :)

    avatar

    11.01.2017. (14:14)    -   -   -   -  

učitavam...