Komentari

radi.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • stara teta

    naravno, ništa što pomislimo, namjeravamo, izrečemo, ne radimo apsolutno udaljeni od vlastitih osjećaja. tek kad se uravnoteži jedno s drugim, razum s osjećajima (zvali mi to srcem ili želucom, svejedno) onda se može reći da smo zreli, odrasli i mudri.

    samo me čudi što u tvojoj ilustraciji imaju raditi znaci zodijaka. ili se povodiš za onim gledanjem da svaki znak ima samo svoje specifično ponašanje i predodređenost sudbine? da znakovi imaju svoju specifičnu gustoću emocionalnog posebno, a racionalnog posebno? a sve se ujedinjuje u jednom umu. molim Te, pojasni svoja gledišta na sve te detalje, možda nisam dobro razumjela. no zanimalo bi me tvoje detaljnije razmišljanje o tomu. :)

    avatar

    09.01.2017. (13:48)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    rekla bih, srce ima svoj ritam života i ništa ne može zamijeniti osjećaj, razum je logičan, ali srce govori intuicijom, iako često puta može i pogriješiti :)

    avatar

    09.01.2017. (14:21)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    razum nam govori gledajte srcem... :)

    avatar

    09.01.2017. (15:08)    -   -   -   -  

  • stara teta

    tako je, jedno bez drugoga ne ide. a intuicija je amalgam razuma, "srca", iskustva, znanja, vještina, misaonosti, duha, dijelom svjesno, dijelom podsvjesno, dakle ne neki posebni entitet, duboko skriven, nego skup svega onoga što čini spoznaju kanaliziranu na djelovanje.

    avatar

    09.01.2017. (15:24)    -   -   -   -  

  • sewen

    Razum bi me trebao voditi kroz "ovo" (kako nesreća zakuca) - al srce krvari... da mi ga se riješit....

    avatar

    09.01.2017. (22:37)    -   -   -   -  

  • saraja azra

    ...ZODIJAK JE TU KAO ZNAK DA SMO SVI MI vrlo isti i na sve se odnose iste zakonitosti duha bez obzira na znak u horoskopu ili državu rođenja

    avatar

    10.01.2017. (14:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...