Komentari

prophetanemo.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • tignarius

    odavno te ne "vidjeh"
    ako briješ na godine nove, neka ti je sa srećom

    avatar

    01.01.2017. (18:56)    -   -   -   -  

  • with teeth

    srećo

    avatar

    01.01.2017. (19:27)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    godine na godišnjem odmoru

    avatar

    02.01.2017. (09:04)    -   -   -   -  

  • NF

    ja im kažem, mir s vama, a one me križem tjeraju, dalje od nas, pokušavam se snalaziti izvanvremenski, u vrijeme samo po hranu i piće dok su još velikodušne

    avatar

    06.01.2017. (10:52)    -   -   -   -  

  • golden age

    this time next year, w'll be ...

    avatar

    06.01.2017. (14:31)    -   -   -   -  

  • .

    Zbunila me ona autoreferencijalnost (blblbl...polomih jezik) iz uvoda, pa sam iz nastavka mogla zaključiti jedino to kako te (konačno) napucala tvoja ženska strana :)

    avatar

    06.01.2017. (19:00)    -   -   -   -  

  • Emi Gablo

    te nove godine su tako poslušno predvidive. nijedna da se malo našali pa da umjesto 1.1. dođe recimo 13.5. - e to bi bio dogadjaj!

    p.s.
    temu si, da prostiš, istraumatemizirao. nadam se da ti bolje ide s trećim spolom. :)

    avatar

    07.01.2017. (21:51)    -   -   -   -  

  • Neverin

    i tebi sinko :)

    avatar

    16.01.2017. (17:50)    -   -   -   -  

  • Emi Gablo

    čestitam na s, a naročito na s! :D

    avatar

    16.01.2017. (22:30)    -   -   -   -  

  • evezmajevska

    pameti.

    avatar

    18.01.2017. (15:28)    -   -   -   -  

  • Marekojajesretna

    Samo malo... mislim da sam upala u neku vremensku rupu, kod mene je još 2010-ta :o
    Odgovaram prvo na tvoje zaostatke, a strah me kako će izgledati tvoj odgovor kada kreneš i ti odgovarati na moje xD
    ^Iako nada umire zadnja, čini mi se da je u ovom slučaju umrla dovoljno puta, da posramljeno priznam da je moje bloženje previše uvjetovano mojim psihičkim stanjima, koja su previše uvjetovana tko zna čime, da mogu obećati redovito pisanje i držati se tog obećanja. Ali tu sam, here and now :) (hahahah za Bandić-tunel xD xD)
    ^^Još nisam bila kod psihijatra, ali sam si sama pripisala veću distancu od političkih zbivanja u svojoj znanstveno-obrazovnoj sredini. Mislim da sam i razvila selektivni sluh, jer mi kod određenih tema počne zujati u ušima, pa se teže koncentriram na razgovor.
    ^^^Čini mi se da sam nadmašila tvojih mjesec dana :/
    *'aa.
    Nezgodni su jer ih je previše, pa ih je teško dovest u red?
    %Jesi napisao, ili još pišeš? Na pitanje je super odgovarati protupitanjima, pa ti njih slobodno pitaj "A zašto vi niste napravili taj i taj pokus?" Ne kažem da bi to trebao napraviti, već samo da bi mogao :D
    %%Egzorcist, frizer... ista stvar, i jedan i drugi pričaju bedastoće.
    ¤Hmmm. Možda da sa zvučnikom ugradimo i automatizirano oružje za samoobranu životinjice? Pa ako ljuti bauštelac krene daviti nesretnu macu, iz ogrlice mu doleti elektrošoker ili nešto za uspavljivanje? To je već kompleksna naprava, možda je lakše napraviti slatkog robotića za loše vijesti.
    ***Kao da si znao da sad imam alkohol pored sebe :D opet tvoja vidovitost izlazi na vidjelo.
    Stvarni svijet je grozna stvar, i mene neprestano obuzima. :(
    ****Prošao je koji mjesec, kako sad ide? Jao, nadam se da nećeš postati pijandura, umjerene pijandure su puno bolje društvo od onih pravih :D Navodno je najbolje onima koji nisu nikakve pijandure, ali to ne bih znala.
    $Ako ništa, egzistencijalne krize su barem čišće ;)
    ******Moj faks je hibrid umjetničkih i tehničkih znanosti, pa znam podosta talentiranih crtača, ali nisam nikada čula za umjetnika koji bi bio spreman prihvatiti tako veliki projekt bez ikakve financijske dobiti. Mislim da nam je važnije da prvo pronađemo sponzore.
    Sad kad razmišljam, činjenica da privatno poznajem te umjetnike bi mogla dovesti do njihovog nemara, pa bi bilo najbolje da im se javiš ti, ja ti pošaljem kontakte kad razradimo ideju. I kad se sjetim o čemu smo ono pričali :o znam da je imalo veze s pticama i šalicama. Ili je to bilo nešto drugo.. :/
    **********Hahaha xD
    Hmmm... moglo bi biti i originalno, ali prema naputku na desnoj strani tvojeg bloga, uputim te do originala ako ga ikad pronađem :D
    Nekih se stvari ne sjećam ni nakon par minuta, ali sam prilično sigurna da si baš ti pročitao taj post :D prepoznajem tvoje komentare, nije to mogao biti nitko drugi, nego baš ti i tvoje brojne ličnosti :D
    Da... pogled :)
    Hrkanje je (uz to što je zvuk rada harvera u glavi) i njihov pokušaj stvaranja pozadinskog zvuka za ugođaj, kao što je zvuk sata ili nježne melodije.
    Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed
    (Ovo gore je jedan čisti reeeeeeeeeeeeeed, bez upadica. Znam da ga dugo nisi takvog vidio)
    *******************Hvala, nije još došla prilika, ali sigurno bude :)
    F451 mi je bio ok, iako mi je bolji bio Brave New World, a na sličnu temu. Sasvim su mi se slučajno posložile dvije knjige slične tematike, skoro pa jedna za drugom.
    Čitam više toga odjednom jer mi je jedna knjiga "aktivna", druga za tramvaj (napokon sam se naviknula na čitanje u ZETu, dugo mi je trebalo), treća za faks i četvrtu čitam kad mi dođe, nema radnju pa se ne mogu 'izgubiti' ako ju ne čitam.
    Neugodno mi je priznati da sam od Tolkiena pročitala samo prvog gospodara prstenova, iako su mi ostali na listi za pročitati nakon Sherlocka. Jesi došao već do ponavljanja Tolkiena ili si još na Kingu, popularnoznanstvenim ili gospodarkoj lučbi (moram priznati da nisam nikad čula za to)?
    *******************************Možda se on iz svog sna prebacio u moj :D u jednom mi je snu neki glas rekao da ne smijem vjerovati licima koje ne prepoznajem, jer sam negdje čula da sve ljude koje sanjamo znamo od nekuda, iz stvarnog života, s tv-a, ulice ili negdje, jer mozak ne može u snu baš skroz izmisliti novo lice. Glas me pokušao uvjeriti da su ljudi koje sanjam, a čija lica ne prepoznajem, došli izvana u moj san. Izgleda da je Inception više utjecao na mene nego što sam mislila.
    **************************************Gdje? Šalim se... nisam još, ne zabušavam samo s blogom.
    ~ Naravno da je divovska lignja pobijedila komentiranje :D
    ~~Eto me, žao mi je što kansim :S spora sam, ali dosljedna.

    avatar

    27.01.2017. (22:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...