Komentari

blokirani.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Blokirani

    Kad je svojedobno Giuseppe Verdi napisao operu Mefisto, nije ni slutio da Vrag postoji. No on zaista postoji i pojavljuje se u liku i djelu Hrvatskog političara.
    Ovo je post o njemu odnosno, post o stoci sitnog zuba.

    avatar

    26.12.2016. (10:55)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    sve dosadašnje vlade su po pitanju ine griješile, i to ne slučajno, inu je oduvijek kontrolirala udba, i prala lovu preko nje, sigurno se 1990 udbaši nisu prijavili na zavod za zapošljavanje, nego su i dalje nastavili obiteljski posao, sadašnja vlada se upravo sprema napraviti najveću pogrešku od svih i za veliku lovu kupit propalu kompaniju, vjerojatno opet ne slučajno, nego kako bi je mogli u miru likvidirat, i zamest tragove, zlodjela, socijalističke aristokracije.

    avatar

    26.12.2016. (12:33)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Zgodna tema za štefanje. Mogla bi se nazvati -Kamenovanje hrvatskih državnih interesa-.
    Ima rezervi nafte i na kopnu. Bila su neka mala ispitivanja i u Hercegovini i pričalo se da tamo ima velikih rezervi. Bijele noći su propale, a vidjet ćemo hoće li merkelica pomoć vratiti polja u siriji. Nedaju ameri i forsiraju ukapljeni plin koji je skuplji. Moguće da se sve vrati na ruske izvore ako se putin i trump dogovore. Pokušavam biti optimista unatoč nevjerojatnoj korupcijskoj mreži svih vlada. Kad se samo sjetim da je pusićka (meni najgora političarka) sprječila pupovca da osnuje zajednicu srpskih općina za vrijeme hdzea čiji su se ljudi u tim danima bavili 'biznisom' onda je jasno da su sve vlade katastrofalne. Da su srbi uspjeli napraviti strukturu svoje zajednice to bi bilo gore od propasti Ine.Imaju zajedničko vijeće općina ali to je u dvije županije u slavoniji. I to je previše. Ali valjda nedovoljno za pokušaj novog otcjepljenja.

    avatar

    27.12.2016. (00:25)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    Sretan ti i blagoslovljen Božić!

    avatar

    27.12.2016. (07:40)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    SRITAN BOŽIĆ a i Novu 2017.

    avatar

    27.12.2016. (14:34)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Da se narod pita, a narod se uvijek sluša, INU treba vratiti u vlasništvo države, znači naroda. Ne treba zanemariti načine financiranja unutarnjih potreba političara koji su na vlasti, a potkupljivanje onih koji strpljivo čekaju da dođu na vlast. Sve je to nacionalni interes. Konačno, u socijalizmu se iz INE iznosilo deviza na vreće, a nešto kasnije malo softiciranije, a sve se nadoknadi ponekom lipom poskupljenjem goriva. Nije narod cicija.

    avatar

    27.12.2016. (19:12)    -   -   -   -  

  • milord55

    Očekivali su brzo i konačno sklapanje Regije, a zapinju na estradi i crnoj kronici. Hrvatsku nam još nisu ogadili, a kamoli dokazali da je nužno neuspješna. Nažalost, na red tek dolaze zahtjevnije operacije.

    avatar

    28.12.2016. (18:02)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Sretna Nova godina !

    avatar

    31.12.2016. (09:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...