Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Kunigunda

    Ovo o Isisovcima imaš pravo...........relativno je to njihovo priznanje

    avatar

    21.12.2016. (22:19)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    dobra usporedba s kolektivom :)

    avatar

    21.12.2016. (23:22)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Dobro razmišljanje, da je njihov, ne bi ga sada lovili...

    avatar

    22.12.2016. (06:14)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    sjetih se Einsteina i njegove teorije relativnosti... :)

    avatar

    22.12.2016. (09:18)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Odvratno je kada političke pogreške, bezosjećajnost i neutaživa pohlepa onih iza kulisa svih ovih događaja odnose sasvim konkretne ljudske živote. Oduvijek sam se pitao, možemo li uistinu išta učiniti ili nam je ostavljen izbor koji ne utječe bitno na krajnji ishod. Ne znam, ali me ta nemoć poprilično frustrira. Do te mjere da ne vidim izlaz osim distance, baš kao što je to bilo kod drugih onda kada smo mi bili bliže maču zla. Da ne bi bilo zabune, ne krivim one na dnu lanca, oni su sa svih strana vrlo slično izmanipulirani. To što se mi svrstamo plavima, zelenima ili ljubičastima, ionako je samo dio predstave za nas same ;)

    avatar

    22.12.2016. (09:57)    -   -   -   -  

  • trill

    Tako je rekao pop i gotovo :)))

    avatar

    22.12.2016. (10:43)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    postoje datumi od kad do kad se smije pucati, mislim da od 27 og, nisam sigurna.
    Pucali smo i mi kao mulci, al su petarde bile puno manje i tiše. S frustracijama, čovjek postaje sve glasniji da bi nadglasao svoju unutarnju buku. Razmaženi mulci si daju oduška u toj grmljavini, starci u alkoholu ili tabletama. Moderno vrijeme,štaš!

    avatar

    22.12.2016. (10:57)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Što se tiče petardi, prije bih rekao: svakog čuda za tri dana. Sjećam se devedesetih kad se, jer sad smo kao slobodni, praskalo na sve strane čitav prosinac. Zbog praskavaca nisam odlazio dočekati novu na trg. S vremenom je praskavaca bilo sve manje, počinjali su sve kasnije (nešto i zbog zabrane, ali tko bi ih uhvatio da su htjeli), a danas to uglavnom rade djeca kojima ludi roditelji ili djedovi kupuju praskavce jer 'djecu to veseli'.

    avatar

    22.12.2016. (14:11)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Lako za ove mulce s petardana, no kad stariji dođu u posjed raznoraznih eksplozija, svakako nije dobro. Kako se toga riješiti, ne znam.... :(

    avatar

    22.12.2016. (15:19)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Izgleda da vam je u Rijeci sunce sinulo, nisam već dugo na ulici vidio sjene, pa i za Badnjak nije loša prognoza, makar ne znam zašto neki zanovijetaju za bijelim Božićem. U Berlinu strahovi svakako djeluju, ali oguglat će nakon nekog vremena Berlineri, a i mi se ovdje pitamo kako je to kad grune, a i kada će. Jebeš teroriste , neka Švabe izvuku pouke iz povijesti iz vremena konclogora i deportacija, na koncu će to ipak biti jedino rješenje. Nije mi bilo jasno zašto ih je Merkelica toliko pustila nutra, puca mi kita, ali neka ih ne deportira na ovu našu stranu. O rata nisam zapucao ni petardom ni drugim, a onima koji uživaju u detonacijama preporučam da se jave u ISIS, tamo će se još dugo pucati.
    Maaa.. idem mislit o ljepšim stvarima . Bok ..

    avatar

    22.12.2016. (16:27)    -   -   -   -  

  • Regina

    Već neko vrijeme, ekipa mi je kad smo dvoje. Moze i izuzetak ;)

    avatar

    22.12.2016. (21:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...