Komentari

sjedi5.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


 • Mela

  Našla jednu grešku i ispravila je. :0)
  Zelena boja je namjerno stavljena kod naprednih iako rješenja 7 nema.

  avatar

  16.12.2016. (23:25)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Mela sučin se ti baviš :)))
  Još ćeš ka zvonka počet šetat sa sikiron okolo.

  avatar

  17.12.2016. (00:16)    -   -   -   -  

 • Neka druga

  Nezgodno je to s autorskim pravima, jer se autorske fotografije ne bi smjele koristiti bez dopuštenja autora. Osobno koristim samo svoje vlastite. Jednom sam napravila iznimku i upotrijebila Nisinu fotku pri radu, ali sam prije toga tražila njeno odobrenje. Sad mi baš trebaju fotke Čigoča, zbog čega sam također tražila dopuštenje fotografa-amatera iz Siska koji ima predivne fotke, pa ću ih iskoristiti. Autori su u pravilu susretljivi, ako im objasniš namjenu. Osobno i sama ustupam svoje fotografije čak i u promotivne svrhe frendova koji pišu ili objavljuju prozu/poeziju, pa čak i književnim časopisima, bez ikakve naknade. Što se tiče radova djece, pretpostavljam da ih stavljaš i na školsku web stranicu, a to znači da već imaš dopuštenje.

  avatar

  17.12.2016. (00:22)    -   -   -   -  

 • O-da životu!

  Bravo, Melice! Kasno mi za intelekt...zijev, zijev

  avatar

  17.12.2016. (00:24)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Bravo i za djecu i za tebe! Voluela bih vidjeti te uratke.

  avatar

  17.12.2016. (07:07)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  na žalost, internet je još uvijek poligon gdje kradljivke kradu tuđe i to prezentiraju kao svoje! djecu treba učiti, ono što je tuđe, to je tuđe i to se ne dira, poštuj tuđe kao svoje

  avatar

  17.12.2016. (08:36)    -   -   -   -  

 • travelology

  Ne znam zašto se pitaš da li da roditeljima kažeš koji je blog, mislim da biim bilo zanimljivo vidjeti cijeli tvoj post s dječjim radovim i sigurno bi bili ponosni i oni i djeca da im se radovi prikažu javno. Ali ja bih sigurno pitala pristanak roditelja, jer je važno da daju pristanak i za ovdje i za školu. Na internetu je uvijek opasnost od krađe, ali stavno ne znam zašto bi netko krao djećje crteže... čak i krađa fotografija mi je smješna, u vrijeme kad lako možeš fotografirati sve i svašta...

  avatar

  18.12.2016. (11:53)    -   -   -   -  

 • Blokirani

  Zanimljivo. Ipak, ne razumijem zašto bi to željela objaviti na blogu? Pretpostavljam da škola u kojoj radiš ima svoju web stranicu, pa bi primjerenije mjesto bilo to objaviti na njoj, tim više što će djeca na taj način biti potaknuta na neku vrstu zdravog takmičenja, tko će biti bolji. Objavom na blogu i to na portalu gdje ima svega i svačega, samo se dovodiš u situaciju da ti to zbog neprimjerenih sadržaja na ovom portalu, prije ili kasnije netko nabije na nos, pa ćeš imati neugodnosti.

  avatar

  18.12.2016. (13:47)    -   -   -   -  

 • Afro Dita

  Cool fora. ;)

  avatar

  18.12.2016. (14:50)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Ne bih znao reći puno o tome, ali djecu koju slikam na utrkama, pogotovo najbolje na postolju, smijem prikazaviti i vole se vidjeti na mom blogu. Inače, ja bih kod tebe spadao u napredne jer sam izračunao kako bi za one koji riješe X+3=4+4 terbali dobiti naranču, a za 2+X=8/2 bananu. (oznaka za minus ti je prekratka, prvo sam mislio da je točka, tj. oznaka za puta, i tako dobio rezultate u decimalima.)

  avatar

  18.12.2016. (17:14)    -   -   -   -  

 • Lion Queen

  Ili otvori posve novi blog, na kojem ćeš objavljivati isključivo ono što je vezano za školu, ili još bolje, poslušaj blokiranog, jer je u pravu. vidjeli smo kako je naša teta iz vrtića, da je sad ne imenujem, imala problema, ni kriva ni dužna...

  avatar

  18.12.2016. (17:21)    -   -   -   -  

 • DOMENICO

  poslušaj @Blokiranog.. ovod na blogu jema svega... pa i neprimjerenih sadržaja .. netko od roditelja oli profesora.. moga bi krivo protumačit... pa bi sebe dovela u nezgodnu situvaciju.. i ča onda??? ... nikad Vranju ne bi našla :)

  avatar

  18.12.2016. (21:53)    -   -   -   -  

 • Durica

  kad smo radili dječje radove ( crteže ) i uzimali izjave djece" što je za njih sreća? " dobile smo odmah pisanu suglasnost koju su roditelji, ako žele da se radovi objave na novim flašicama za vodu objave, potpisati, a samim time su se i odrekli autorskih prava djece, iako će radovi, pa i izjave, navodno, biti potpisane imenom i prezimenom.

  avatar

  18.12.2016. (22:30)    -   -   -   -  

 • Demetra

  S obzirom da se stvarno u ovom virtualnom svijetu ništa ne može 100% zaštititi treba biti posebno oprezan.

  avatar

  19.12.2016. (10:36)    -   -   -   -  

 • trill

  Čitala sam sa zanimanjem i post i sve komentare. Čini mi se da smo još u mnogočemu u internetskoj sivoj zoni što se tiče autorskih prava i objavljivanja. Pogotovo dječjih.

  avatar

  19.12.2016. (10:59)    -   -   -   -  

 • bellarte

  ...iza svega soji neka pravna zavrzlama koju ni pravnici neznaju...sve na kugli zemaljskoj je od svih nas koji na njoj obitavamo!

  avatar

  19.12.2016. (20:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se