Komentari

nakrizanju.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • durica

    lijepo je ovo zadnje s kožicom i pudingom,
    iako, meni je nekak draga ta kožica, pogotovo na žgancima i grizu,
    puding nešto manje volim :)
    i ja bih se veselila knjigama, samo kad bih imala namještaja da ih negdje spremim, kronično mi fali vremena i namještaja,
    neke su mi stvari još od ljetnog preuređivanja u vrećama i kutijama,
    moram to sve raskrčiti do Božića, tak sam si zacrtala,
    al nema slobodnih dana, hahahah, nema spajanja :D.
    muž svira NG, što je dobro, jer je to trodupla lova, al još jedan vikend sama s malim, polušat ću se samo njemu posvetiti i nadoknaditi sve ovo, uzalud potraćeno vrijeme, sutra opet neki glupi sastanak i tak svaki tjedan,
    jedino ćemu se neizmejrno veselim je njegova priredba u vrtiću na kojoj nastupa, njegov prvi nastup, deda snima, a ja ko da ja imam solo u " The man i love " :)
    fotke su mi utopijske trenutno

    avatar

    06.12.2016. (15:08)    -   -   -   -  

  • jelen

    Ode Amer ha? :-P eeh... da barem odoh i ja s njime, malo u North Dakotu, s Indijancima jurišati na onaj naftovod, na konju, sa lukom i strijelom... pa onda malo u Fargo na quesadille i root beer ili neki sličan tradicionalni američki obrok, baš bi mi dobro pasao tak jedan holistički aktivni odmor u Americi.

    Nego kakvih sve knjiga ima u kutijama? Kad ćeš sve to katalogizirati? Puno posla čini mi se, devet kutija :-((

    avatar

    06.12.2016. (18:55)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Durica;
    srećom smo i igrom slučaja nedavno neke police iz kćerine sobe izbacili u jednu drugu sobu, pa je većina knjiga završila na njoj, a dio se natisnuo s ostalima u dnevnom boravku.....Sad treba vremena da čovjek to malo pročita.... :))
    Priredbe? Uzbuđenje do neba, sve proživljavaš s djetetom, pa onda drhtiš oko onih detalja oko kojih dijete drhti. Uvijek sve snimam, imam hrpe i hrpe snimki. I stalno to pregledavamo, naročito one iz mladih, mladih dana. :)))
    Živjela tehnika! :))

    @jelen;
    već sam ti ja to sve potrpala po kući. Nemam vremena odlagati, pa moram sve odmah sad. To je izgleda moja krilatica ovih dana. :D
    Od Platona, Marulića, Krleže, pa do hrpe knjiga o HNKu (Nono je bio intendant neko vrijeme), romana, čudesa......kad čistiš knjige, stalno padneš u zamku čitanja. Ima jedna knjiga sa tekstovima sa sjednice CKSKJ, Ajoj kako se ulizuju Titu.:))) Pokušavala sam je pronaći sad na polici da ti prepišem naslov, ali ne mogu naći. Ma svega tu ima, i fora je tak dobiti hrpu toga. U načelu ne bacam nikakve knjige, makar ih zgurala pod krevet.

    Da , i mene zanimaju indijanci, kak žive , kaj delaju i to. Tam u Koloradu ima toga. :))

    avatar

    06.12.2016. (20:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...