Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Vrtlog_

    e

    avatar

    05.11.2016. (19:14)    -   -   -   -  

  • međiko

    Ovo izdvajam i razmišljam kao i ti i u pravu si;
    A nažalost, živimo u svijetu u kojem je ludilo nacionalizma
    još uvijek puno jače od pameti

    avatar

    05.11.2016. (21:02)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Drago mi je da nas ima nešto koji to svaćamo. :)

    avatar

    05.11.2016. (21:43)    -   -   -   -  

  • jelen

    Meni je interesantno vidjeti kako Ameri mijenjaju svoje proxye u Siriji. Sad kad je javnost dovoljno upoznata s time što su to islamistički sunitski glavosjeci i kad se više ne može proguravati ih pod "moderate opposition" Ameri se okreću k Kurdima i s njima sad idu na Raqqu. Turci su tu sad malkoc izgurani iz te igre i oko Mosula i oko Raqqe, a imao je Erdo velike planove... Tko zna što će biti s time jer proturski militanti su u istočnom Alepu, a postoji informirano nagađanje da je Putin s Erdom dogovorio da se drži primirje toliko dok se proturski igrači izvuku, a kamo će kad se izvuku iz Alepa tko može znati. Erdo si je natovario svakakve velke planove na vrat, kud će ga to odvesti, malo se preračunao. Mislim da će njega ako itko maknuti upravo neki turski nacionalisti koji ne djele njegovu viziju.
    Što se tiče Kurda mislim da su u ovom košmaru zadnjih godina stekli vrijedno ratno iskustvo i da više neće autonomiju ispuštati iz ruku u Iraku i Siriji, a Turska će isto doći na red, rat se uvijek vraća kući.

    avatar

    06.11.2016. (18:27)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Dobro si reka to na kraju, rat se uvik vraća kući. :) Kurdi u Iraku i Siriji su na dobrom putu da nešto ostvare, a Erdogan si je navalija posla priko glave. Svačija vladavina dođe kraju, pa će i njegova. Ostaje samo da vidimo kako.

    avatar

    06.11.2016. (20:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...