Komentari

skrpun.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Kunigunda

  Točno je : abortus je bolno iskustvo pa nek se radi i pod anestezijom ili "na živo" za svaku normalno-osjećajnu ženu i apostrofiranje "zločina" markićkinih sljedbenika je u najmanju ruku zločin nad ženom kao čovjekom koji ima ženska prava.

  avatar

  27.10.2016. (15:09)    -   -   -   -  

 • gali

  "Žena nije stroj već ljudsko biće, profinjeno i razumno i radi toga vodite svoju brigu, ne budite agresivni te ostavite druge da žive svoj život!" tako je , to je to, bravo škarpun

  eh kada bi mnogi to konačno shvatili,ali neće, nažalost.:-(

  avatar

  27.10.2016. (18:36)    -   -   -   -  

 • mecabg

  Može se satima o tome diskutovati,
  ali svaki slučaj je slučaj za sebe...
  Zato ne bih bila ni za ni protiv ... nego od slučaja do slučaja...
  Neke žene bi dale sve da dobiju dete, a neke da ne dobiju...
  Žene su ono što stvore od sebe, one i muškarci...

  avatar

  28.10.2016. (02:05)    -   -   -   -  

 • Emmet

  "ostavite druge da žive svoj život". Upravo u ovom je i odgovor na postavljeno pitanje u postu. Može se pitanje i dvojba proširiti pa postaviti pitanje ima li smisla liječiti smrtno bolesne? Ima li smisla graditi i proširivati bolnice, trošiti na lijekove, za one za koje znamo da ionako ne će preživjeti? Pogrešno je prava žena miješati sa pravom na život. U trenutku kad žena u svom tijelu začne novi život, tada to nije samo njeno tijelo i njeno pravo. Ako nas (žene ili muškarci, sasvim svejedno) primjerice zaboli zub, nećemo zato izvaditi zub svom djetetu ... Ako imamo problema u životu i teško nam je, ne vidimo izlaz pa pomislimo dignuti ruku na sebe ... tada ćemo valjda i sami skočiti s 15 kata a nećemo bacati vlastitu djecu zar ne? Kad bi u novinama pročitali da je netko u snu zatukao vlastito dijete vjerojatno bi pomislili da je u pitanju neki manijak ili bolesnik. Svesti problem ubijanja novog čovjeka (jer svi smo MI jednom bili u tijelu svojih majki) na pitanje prava žena je u najmanju ruku neozbiljan. Zato treba ostaviti druge da žive svoj život a ne lišavati ih života zbog naših vlastitih dilema ili pogrešaka i to još pravdati pravom.

  avatar

  28.10.2016. (08:36)    -   -   -   -  

 • semper contra

  "ostavite druge da žive svoj život". Upravo u ovom je i odgovor na postavljeno pitanje u postu. Može se pitanje i dvojba proširiti pa postaviti pitanje ima li smisla liječiti smrtno bolesne? Ima li smisla graditi i proširivati bolnice, trošiti na lijekove, za one za koje znamo da ionako ne će preživjeti?

  Dodao bih ovom nizu pitanja i pitanje: "ima li smisla zdravog dvadesetogodišnjaka slati u rat da tamo ubija slične njemu ili bude sam ubijen?"

  Ja jednostavno ne shvaćam ovaj 'rat' za ili protiv pobočaja. Ako je Hrvatska zemlja u kojoj je 90% katolika kojima vjera ne dozvoljava abortus, zašto onda voditi rat zbog onih 10% (a možda i manje jer još neke religije ne dozvoljavaju pobačaje).

  Tako je svojevremeno slična Udruga (možda čak i ista) vodila 'rat' da trgovine ne rade nedjeljom. I opet isto pitanje: ako je 90% Hrvata katolika, a Crkva traži da nedjeljom trgovine ne rade, rješenje je jednostavno i bez zakona: dragi moji vjernici ne idite nedjeljom u šoping (kao primjerice Mormoni) i vlasnici šoping centara će nedjeljom zatvarati svoje hramove Zlatnom teletu.

  avatar

  28.10.2016. (16:49)    -   -   -   -  

 • nema garancije

  Hvala ti u ime ženskog roda, zbog izraženog poštovanja
  koje u posljednje vrijeme izmiče. Stavljanje u prvi plan
  tema koje svakako nisu prioritet strukturama, jer da jesu
  jednim potezom bi se sredilo stanje u školstvu, zdravstvu,
  uvjetima za roditeljstvo. Lako je iz pamuka kritizirat kapučinu
  (nadam se da znaš što je to) i svoju volju nametat sirotinji dok
  se "elite" kupaju u magarećem mlijeku. Ma..., stoka nezasitna:))

  avatar

  31.10.2016. (15:13)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...