Komentari

carobninaputak.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • MAJA

    POBAČAJ

    avatar

    13.10.2016. (08:42)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    [Karmičkih] "(...) zapetljaja ima toliko mnogo da graniči s čudom što poneke obitelji nemaju još mnogo više problema (...)".

    Ne čini li vam se to poznato?!
    Iz "vlastite sredine" (i "kože").

    avatar

    13.10.2016. (18:12)    -   -   -   -  

  • Čovjek po mjeri Duše

    hvala na ovoj temi koja je vrlo aktualna trenutno u Hrvatskoj. Nažalost oni koji bi trebali ovo pročitati neće naprosto to moći poradi svojih isključivosti. Također nisam primjetio da oni koji svom silinom nastoje ukinuti pobačaj imaju razumijevanje za ovu problematiku i naravno širinu suosjećanja sa nedovoljno educiranim osobama. Oni naprosto instiktivno i pod kontrolom određenih struktura i institucija nadoljevaju ulje na vatru.

    Tek kada se ovoj opakoj djelatnosti pristupi sa maksimalno dobronamjernosti i shvaćanja ne dozrelosti majki i očeva, ali i preslabe upućenosti od strane institucija kojima bi to trebala biti temeljna odrednica iz mnogih razloga, tada je za očekivati neki pravi pomak.

    Žalosti to što do danas još nisam čuo za grupu koja bi se ovim pozabavila posve neutralna od razno raznih dušebrižnika i koja bi imala razumijevanja dublje naravi. A toliko je mnogo duhovnjaka, svetaca, znalaca na sve strane. Šteta.

    avatar

    17.10.2016. (10:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...