Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    Pravo na grad i Zelena akcija pozvali Bandića da suspendira sebe
    "Osoba koja u samo par sati zauzima dijametralno suprotne pozicije ne može kvalitetno i racionalno upravljati gradom jer proizvodi direktne štete za grad. Pitamo se tko će platiti divljanje dvojca Bandić-Horvatinčić na Cvjetnom te hoće li taj trošak snositi građani?
    Konstrukcija koju gradonačelnik danas ruši, a jučer je hvalio, samo je pokazatelj do koje mjere u Zagrebu ne postoje stručne i demokratske procedure. Gradonačelnik jedan dan pogoduje tajkunu, a drugi dan podilazi javnosti jer je uvidio da započinje opća pobuna. U brojnim potezima Milana Bandića nešto ozbiljno smrdi! Manipulacija javnošću i građanima Zagreba postaje pravilo. Jedno se govori, a drugo se radi. Takvo je ponašanje, primjerice, već viđeno i u slučaju gradnje u parku na Savici (obećanje da bez suglasnosti građana neće biti gradnje) te u slučaju spalionice otpada (u travnju ove godine najavio je kako Grad odustaje od spalionice, a zatim poslao u Gradsku skupštinu GUP koji ipak predviđa gradnju spalionice)."

    avatar

    07.10.2016. (14:27)    -   -   -   -  

  • nema garancije

    "Demokratske procedure" su se poput hobotnice raširile Lijepom
    našom, eeeh, kad bi bila riječ samo o dvojcu..., dokle nas mogu
    mijesiti..., to ipak ovisi samo o nama:)

    avatar

    07.10.2016. (14:36)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Bandiću treba MEDICINA mora reći koliko su nesuvisli i štetni njegovi pohodi na grad i koliko je nepotrebno i primitivno u kontekstu politike spominjati "majku koju voli najviše na svijetu"

    avatar

    07.10.2016. (15:54)    -   -   -   -  

  • suton

    Atila Hun je mačji kašljić prema pljački koju je dosad odradio Bandić. To nisu nekakvi bakrači od par milijuna, nego razvaljivanje gradske blagajne za preko milijardu kuna. I nikome ništa.

    avatar

    07.10.2016. (16:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...