Komentari

kamena-kucica-na-skoju.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • geomir

    Ne vidin da ti se iko od rodbine suprostavjao, barem to nisi spomenila,
    ili sam ja to priskoči vidit.
    Govoriš da je to zemlja tvojeg dide, oca itd. i ako su tvoji stari uknjiženi,
    a s rodbinom si dogovorila kako se dilite, tada mi ni jasno zašto suđenje!??
    A ako je to uknjiženo na nekog drugog, a on se ne osjeća vlasnikom
    tada je dovoljno da se ne pojavi na raspravi i presuda tada ide u tvoju korist
    zbog, kako govore pravnici, ogluhe!
    Isto je i s bližon ili daljnjom rodbinom, ako se ne protive da je to tvoje.

    Zato mi nije jasno zašto se to tako odužilo!?

    avatar

    27.09.2016. (00:14)    -   -   -   -  

  • kamena

    a geomire, geomire :) ja ti se čudin... da zašto se odužilo??? a znaš li ti uopće, koliko godin triba proć, da bi supetarski sud zakaza njanci prvu raspravu za bilo koji predmet, a u nas predmeta šta ću ti reć... ako mi je zemlja od pradide, odakle ti ideja da je on bija uknjižen, i da su se posli njega svi čisto knjižili, uimeisusovosveto, pa zar to u nas nije utopija!?... mi imamo posjed, a vlasnički su (pre)šporki, naravno!... rodbina se nije suprostavljala (jer smo se podilili) i krenulo jest tužbama i ogluhama... do prijave (o tome još nisam pisala) a onda... sud uvik ima rezervni plan u svoju korist... onda je još više zapelo, pa su pribacili na pojedinačni ispravni postupak - plati očevid, nađi svjedoke da je tvoje, i oni oprali ruke od svega, a ti dobi ili ispuši, zemlju, jel!?... a di ti živiš, a? :)))

    avatar

    27.09.2016. (09:00)    -   -   -   -  

  • kamena

    lipi moj geomire :))) sad kad san pročitala komentar dana, vidin da ti ni jasno ni zašto suđenje!? uimeisusovosveto još jedanput... a šta ti misliš, kada je 1984.g. umrla moja draga teta, da se familija lipo skupila okolo okruglega stola, podilila sve ča ima, iz'jubila se u oba obraza, i svak poša svojoj kući, sa svojin stanjen i imanjen... uimeocaisina, još nas i ludima činiš, ča se sudim(o) ovolike godine... Bog bija s tobon, čoviče :)))

    avatar

    27.09.2016. (12:35)    -   -   -   -  

  • gogoo

    I ja se pitam kao i @geomir zašto se tako odužilo, a sigurno ste potrošili i živaca i novaca, jer po meni se familija treba izljubiti a sud sve slučajeve riješiti u roku od 6 mjeseci (e sad i meni di živim). Ali naravno, nije uvijek tako , postoje neriješeni slučajevi i od nekoliko desetljeća, ali kad ti neki tajkun zaželi ovrhu, dobije je odmah, a ti se poslije žali i sudi godinama .

    avatar

    27.09.2016. (20:12)    -   -   -   -  

  • kamena

    za razliku od geomira, ti si me nasmijao, gogoo :) s 'ljubljenon familijon' :) i sa zagradon :))) evo, još me vata smij na ono u zagradi :)))

    avatar

    27.09.2016. (20:22)    -   -   -   -  

  • Pazi što misliš

    Cestitam na pobjedi, slijedi festa ;)

    avatar

    02.10.2016. (17:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...