Komentari

pogledslijevestrane.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • lijevi

    Zašto?

    avatar

    26.09.2016. (21:40)    -   -   -   -  

  • antun

    ?

    avatar

    26.09.2016. (22:55)    -   -   -   -  

  • zoran

    Koji si ti bolesnik!

    avatar

    26.09.2016. (22:57)    -   -   -   -  

  • lijevi

    Ne nisam. Ali tko je zapravo? To je dobro pitanje.

    avatar

    26.09.2016. (23:03)    -   -   -   -  

  • lijevi

    Kad izaberete lijevu stranu dragi ljevičari, onda budite hrabri.

    avatar

    26.09.2016. (23:25)    -   -   -   -  

  • Wall

    ispalo je da su glavna tijela SDP-a, a posebno istaknuti članovi parlamenta i bivši ministri- A. obične kukavice (jer dok je odurni Zoka bio gazda, nitko nije ni pisnuo ni na jednu njegovu skandaloznu izjavu, djelo); B. hijene- jer na mrtvaca/njegovu poziciju kidiše više njih...nije da su drugi bolji (to je bila stalna Milanovićeva mantra), nego bi socijaldemokracija trebala imati više, a možda i drukčije, bolje standarde.evo, tobožnji lijevi- ja sam bio hrabar i samokritičan. a sad ti!

    avatar

    27.09.2016. (09:37)    -   -   -   -  

  • lijevi

    @Wall, osobno mislim da ovo pod A. ne stoji. Dapače, bilo je onih koji su kontrirali Milanoviću u stranci. I to javno, a sigurno i puno više unutar same stranke, daleko od javnosti. Uostalom, koje su to skandalozne izjave Milanovića? Misliš na njegov sastanak s braniteljima? Dobro, moglo je to i drugačije ispasti, no dogodilo se.

    Slažem se s tobom da bi socijaldemokracija trebala imati više standarde. Uostalom, Milanović je uveo biranje - jedan član, jedan glas. To je doprinos SDP-a hrvatskoj demokraciji. I sada ima čak sedam kandidata za predsjednika stranke. I na kraju, treba puno više socijaldemokracije u Hrvatskoj. Nažalost, kriza socijaldemokracije nije samo kod nas, no o tome bi mogli opširno, a nije potrebno sada ovdje.

    avatar

    27.09.2016. (18:26)    -   -   -   -  

  • Wall

    aaa, čuveno SDP-ovo pranje prljavog veša daleko od očiju javnosti i obrana neobranjivog- tobože bilo je oponiranja, tobože samo je skandalozan bio s baniteljima, itd. da bi se ijedan razočarani, zgađeni, odustali član ili simpatizer vratio-potrebno je sve drukčije od ovog tvojeg. znači, iskreno priznanje, odbijanje držanja strane svojim lopovima, krimosima,korumpiranima (a bilo ih je, oho-ho), zatim precizno definiranje što socijaldemokracija NIJE I NE SMIJE BITI (centar, pa i desni centar, kako je SDP bio do sada).a zatim jasno i glasno što socijaldemokracija JEST I ŠTO TREBA BITI; jasno određenje prema NATO/EU vazalstvu, Tuđmanu (ratnom zločincu, a ne mudrom ocu nacije, kako mu je Zoki i SDP tepao posljednjih godina), radništvu nasuprot bankarima/ HUP/ todorićima/tajkunima... sve to do sada SDP nije bio/znao/htio, već je skretanjem udesno postao blijeda, umivenija kopija svog zlog brata HDZ-a. nove, desne birače nije dobio, a svoje je (izgleda nepovratno) izgubio.u SDP-u još od Ninića nije bilo hrabrog političara s integritetom, a današnja kamarila (Miljenić, autor lopovskih i amoralnih zakona; Zmajlović, sitni lopovluk; penderk-efendi iz Splita, ljudi koji su šutjeli na izbacivanje zbog verbalnog delikta)....previše sliči hadezeovoj kremi-tek mrvu pošteniji, tek mrvu bolji. nedovoljno i nemoguće za obnovu socijaldemokracije.

    avatar

    29.09.2016. (02:34)    -   -   -   -  

  • lijevi

    @Wall, nije to čuveno SDP-ovo pranje prljavog veša. Stranka ti je kao i obitelj. Većina stvari ostaje unutar obitelji. Obzirom na tvoj komentar, jasno je da se ti nećeš vratiti u SDP ili ponovno biti njegov simpatizer. No, spočitavati SDP-u da je otišao u centar naprosto je smiješno. Socijaldemokracija je CENTRISTIČKA ljevica, a ne ona krajnja ljevica, revolucionarna koja će oponirati NATO-u, navodnom imperijalizmu velikih sila i sličnim glupostima. Jedino revolucionarno kod socijaldemokracije je borba za bolji i pravedniji svijet, bolji kapitalizam, a ako to bude moguće i ostvarenje socijalizma u budućnosti.

    Tuđman.

    On je za tebe zločinac. Sram te može biti.

    I nemam više što komentirati.

    avatar

    29.09.2016. (09:25)    -   -   -   -  

  • Wall

    Lijevi, Tuđman bi - da je poživio-bio optužen, a vjerojatno i osuđen u Hagu; plus, sram te može biti što se predstavljaš kao ljevičar, a tvrdiš da je cilj socijaldemokracije-bolji kapitalizam??? pa to ti si Zoki Milanoviću, ovdje pod nickom na blogiću??? sram te može biti!

    avatar

    29.09.2016. (17:22)    -   -   -   -  

  • lijevi

    Ja bih se trebao sramiti što sam izjavio da je jedan od ciljeva socijaldemokracije bolji kapitalizam? Čovječe gdje ti živiš? Na Marsu možda? Socijaldemokracija se pomirila s kapitalizmom još tamo krajem 19. stoljeća. Ono što je cilj socijaldemokracije je radnik, odnosno danas zapolenik, djelatnik, svatko onaj koji živi od svog rada, a radi u kapitalizmu koji je sada ušao u fazu kad se mora mijenjati i upravo socijaldemokracija u tom procesu mora iznaći najbolja rješenja.

    I s ponosom mogu reći - ja sam ljevičar, a kao ljevičar dopuštam svakome da se unutar same ljevice pronađe, kao komunist, anarhist, socijalist, socijaldemokrat, pa čak i kao liberalni demokrat koji pripada lijevom centru. No, ti, očigledno smatraš da je ljevica samo ono što tebi paše. Ne ide to tako prijatelju.

    S Milanovićem imam veze samo zbog činjenice da mi je bio predsjednik stranke. Želim mu sve najbolje u daljnjem životu.

    avatar

    29.09.2016. (18:03)    -   -   -   -  

  • Wall

    pa svim je bolje onda glasati za izvorne centiste-desničare, nego za takve kao ti-oćčito većinski članovi sdp, kukavičke i lažne socijaldemokrate.

    avatar

    29.09.2016. (21:38)    -   -   -   -  

  • lijevi

    @Wall, centrist ne mora biti desničar, već može biti i ljevičar. Socijaldemokracija je CENTRISTIČKA ljevica. Ja bih volio da se pojavi još jedna stranka ljevice, ali ne centrističke ljevice, već one krajnje ljevice, koja bi bila recimo ''korektiv'' SDP-a, ali i dobar ''partner'' SDP-a. Premda se i unutar samog SDP-a može formirati frakcija koja bi bila baš lijevo, dakle, daleko od političkog centra. Ali, to se još uvijek nije dogodilo.

    avatar

    29.09.2016. (21:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...