Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • Vlatka

    Gospodine Alene pohvalite cure, posvetite post njima, svi smo shvatili da ste gospoda, ne morate se vracati vise na ono sta je nekada bilo. To je proslost, okrenite se buducnosti! Jos Vam je svjeze vjerujem, ali ja cekam dan kada cete prestati spominjati timove koji vise nisu s nama u postovima i to u negativnom kontekstu, njih vise nema i kada to izbacite znacit ce da ste uspjeli. Zasto kvariti post necim negativnim pored ovoliko srece i uspjeha Vasih cura. Najljepse cestitke, shvatite ovaj moj komentar kao dobronamjeran savjet. Lijep pozdrav

    avatar

    26.09.2016. (09:34)    -   -   -   -  

  • Pitanje

    Ma da,nisam rekla da su losije ali da nisu ko prije nisu,ni prije nisu uvijek ostvarivale bajne rezultate,i prije su bile druge ali sad nije vise taj zar i ostalo,neznam,fali im nesto.Ali oni znaju najbolje sto je i kako.

    avatar

    26.09.2016. (11:31)    -   -   -   -  

  • ??

    Vidim da svi pisete o nekoj curi koja je na kraju zavrsila u krevetu? Sto se dogodilo? Nije valjda necije zdravlje dovedeno u pitanje?

    avatar

    26.09.2016. (11:36)    -   -   -   -  

  • Pitanje

    Očito je to tako,kadeticima svaka čast,lavice su...neznam,seniori kao da na to gledaju aha doći cemo tamo,otplesat,uzet prvo mjesto ako nebude prvo bude drugo pa drugi put rasturit.Ma bolje ništa ne pusta,pomislit će se da smo protiv i da mislimo zlonamjerno a nije tako pa bolje se povuc,m.

    avatar

    26.09.2016. (11:51)    -   -   -   -  

  • fata

    Djevojčice i djevojke, bile ste prekrasne, čestitke na osvojenim medaljama!!! Navijači, takođe, čestitke! Bili ste glasni, raspjevani, dušom i srcem uz svoje cure! Bravo Zagreb!!!

    avatar

    26.09.2016. (12:14)    -   -   -   -  

  • ?

    Hitno neke promjene ?

    avatar

    26.09.2016. (12:15)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Vlatka:
    Nadam se da ste primjetili da je prvi i veći dio posta namjenjen curama i zasluženom hvaljenju. No, neke se moraju spomenuti zato jer:

    1. Ne želimo da se više ikada dešavaju i zato ih se mora ponavljati

    2. Zato da to ima odgojni utjecaj na naše djevojke, a što je nama vrlo bitno.

    Znam da je vaš komentar dobronamjeran, ali nadam se da shvačate da mi moramo sve napraviti da se onakve stvari više ne dešavaju. Naglašavanjem današnje različitosti i isticanjem koliko je to bolje, civiliziranije i svakako ugodnije radimo na tome da tako i ostane.

    ??:
    Da ima zdravstvenih problema. Nije bilo nikakvih prethodnih indicija, ona nije nikada imala takvih problema, a tek ćemo ustanoviti o čemu se radi. Tegobe su došle naglo, dva dana prije odlaska na prvenstvo.

    fata:
    Hvala puno.

    ?
    Da, hitno će se desiti neke promjene.

    avatar

    26.09.2016. (18:59)    -   -   -   -  

  • dancedance

    Koje su zamjene plesale i umjesto koga? Ako nije tajna :)

    avatar

    26.09.2016. (19:02)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pleasle su Noklica i Bulat umjesto Martinjak i Celinić, a potom je Celinić morala uskočiti na mjesto od Nine Halapir iako je trebala biti zamjena.

    avatar

    26.09.2016. (19:14)    -   -   -   -  

  • dancedance

    Nadam se da je sve ok sa curama. Zao mi je da vam je tako ispalo.

    avatar

    26.09.2016. (19:25)    -   -   -   -  

  • :D

    Cestitam svim curama na osvojennim medaljama!
    Samo želim pohvaliti kadetsku predvodnicu Lauru. Mala je stavrno predobra i ako mogu reci jedna od najboljih predvodnica koje ste imali :)

    avatar

    26.09.2016. (19:34)    -   -   -   -  

  • nulta

    Čestitke curama na osvojenim mjestima, sve ste bile prekrasne!! Hvala na tri prekrasna dana! Ja sam mrtva ali sretna i zadovoljna, nadam se da ste i vi. Odmorite se i nastavljamo dalje na najjače!! Velika pusa od vaše nove "nulte" predvodnice :-) :-)

    avatar

    26.09.2016. (19:56)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    dancedance:
    Hvala

    :D
    Hvala puno. Da, Laura je čudo! I ja mislim da je najbolja kadetska predvodnica do sada. Nadam se da će jednog dana biti jednako dobra seniorska predvodnica.

    avatar

    26.09.2016. (20:19)    -   -   -   -  

  • L

    Zar nema Laura vec malo previse godina za kadetkinju?

    avatar

    26.09.2016. (21:41)    -   -   -   -  

  • :D

    U kadetima moze plesati i ako je juniorka. Mislim da takvu predvodnicu treba drzati koliko je god moguce tako da vjerovatno su i oni tako napravili.

    avatar

    26.09.2016. (21:54)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Da, Laura pleše kao izuzetak, ali upravo prelazi u juniorke.

    avatar

    26.09.2016. (22:07)    -   -   -   -  

  • Pod

    Zar je stvarno bio tako jako sklizak pod u dvorani za koreografiju? Jer sam vidjela da je vise cura palo 😞

    avatar

    27.09.2016. (00:37)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pa je, da, bio je.

    avatar

    27.09.2016. (01:37)    -   -   -   -  

  • ???

    Zasto prvenstva odrzavate u dvorani ? Ne bi li bilo bolje i atraktivnije da je sve vani na otvorenom

    avatar

    27.09.2016. (11:56)    -   -   -   -  

  • Dd

    Pa vjerovatno nije bilo mjesta na kojem bi se koreografija mogla plesati a da je vani sigurna sam da bi se natjecanje u suprotnom odrzalo vani

    avatar

    27.09.2016. (13:08)    -   -   -   -  

  • Zanimljivo

    Pišete da je puno zamjena bla bla tesko je ijako iskreno bolje su odplesale zamjene nego neke koje su duze u formaciji ali okej kuzim sve .

    Samo mi nije jasno kako onda druga predvodnica koja je stoljecima s vama i koja zna pravila i sve napravi bacanje s 2 okreta a treba sa 3 ?? Ona bar ima iskustva i zar se to moze dogodit curi na toj poziciji . Razumijem sve greske itd tesko vam je bilo stvarno svaka cast al ona me bas ono naljutila i razocarala pa to je predvodnica druga !

    avatar

    27.09.2016. (14:25)    -   -   -   -  

  • Plavko?

    Imam pitanje...ako nije neka tajna, tko li se nalazi u ulozi Plavka??

    avatar

    27.09.2016. (15:24)    -   -   -   -  

  • zagreb

    Ajde sada svi lijepo prestanite glumiti koreografe i trenere i pustite one koji to jesu da rade svoj posao!! Ili dođite i završite trenersku i sudačku školu pa da znate o čemu sve pričamo!
    Niti ste bili na treninzima, niti na pozornici u dvorani, i nikako niste kompetentni za takve komentare.
    I umjesto da se nakon uspješno završenog Europskog prvenstva ovdje na blogu čitaju samo pohvale za cure koje su to i zaslužile, vjerujem da one niti ne žele gledati NJIHOV blog, obzirom na sve "dušebrižnike" koji se ovdje javljaju, a koji očito nemaju drugog posla nego do u detalje analizirati naše nastupe!!!

    avatar

    27.09.2016. (16:22)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    ???
    Prvenstvo na otvorenom ima jako mnogo organizacijskih problema:

    1. U dvorani smo imali 1.100 sjedečih mjesta. Na otovorenom bi morali imati bar 1.000. Mobilne tribine te veličine koštaju oko 100.000,00 kn. A cijeli proračun prvenstva je bio 75.000,00 kn. Dakle, taj novac mi osigurat nemožemo. I nije da baš organizatori stoje u redu da daju 75.000,00 kn + dvoranu + opreme, ljudstva i drugih potrepština (struja, prostorije, organizacija, lokalni resursi, dozvole...) za još bar 150.000,00 kn. Na sve to za organizaciju na otovrenom sve je daleko skuplje (sudačka tribina, veća količina ograda, više osiguranja, transferi, logistika... A na sve to još morate i imati dvoranu u koju se selite ukoliko je vrijeme loše i pada kiša više sati. Znači i ovako i onako je morate imati osiguranu (i platiti).

    2. Na otvorenom imate problem vremenskih uvjeta, koji u dvorani nemate. Ako padne kiša samo sat vremena nama se satnica potpuno lomi. To znači još jedan dodatni dan za organizaciju prvenstva.

    3. Na otovrenom imate problem i garderoba, te svih ostalih prostora (sudačka prostorija, uredi EMA-e), ali i parkiranja autobusa u centru, večeg osiguranja....

    4. Uz to postoji problem prejakog vjetra, sunca...

    Dd
    Bilo je. Tamo gdje je bio kraj defilea bio bi stage i ima dovoljno mjesta. Samo to bi značilo budžet od bar 200.000,00 kn + još 150.000,00 u uslugama, logistici i ljudstvu grada. A taj budžet nismo mogli dobiti, niti ga u ovom momentu možemo dobiti igdje u Hrvatskoj.

    Zanimljivo:
    Tekst treba čitati sa razumijevanjem. Ja sam rekao da BI NAM MOGAO biti izgovor velik broj zamjena, ali nije. A ovo da su zamjene otplesale bolje je nerealan subjektivan stav koji se ne temelji ni na čemu nego isključivo na vašem neznanju i amaterskom, nestručnom pogledu na stvari. Jedna od zamjena je sa tri kombinirane greške za redom napravila negativnih bodova koliko sve ostale djevojke zajedno. A grešku je napravila isključivo radi neiskustva. Neiskustvo (i strah proizašao tim neiskustvom) je nešto što je najveća negativnost zamjena. Zamjena i jest zamjena zato što postoji netko bolji u formaciji, i zamjena nikada ne može biti bolja od djevojke u formaciji, jer da jest bolja ne bi bila zamjena. Da znate išta o funkcioniranju tima znali bi da nam je potrebno bar 10 sati dedikiranog treninga da zamjenu možemo formacijski postaviti na konkretno mjesto (jer koreografija je potpuno drugačija za svaku od djevojaka, pa zamjena ne može naučiti "univerzalno" plesati da može uskočit samo tako već mora naučiti konkretno formacijsko mjesto, korake, tehniciranje i promjene formacija za isto - mi nismo nogomet), i da ona može otplesati na tom mjestu toliko da ne napravi previše grešaka, a bez toga bi samo asinkronizacija napravila za bar 3-4 boda, i još bar pola od toga u tehničkoj ocjeni, o aritmijama, tehniciranju i općem dojmu da i ne govorimo.

    Plavko:
    Pa takve podatke ne iznosimo, ali je bila presavršena, zar ne?

    zagreb:
    Upravo tako. Svaka čast na komentaru!

    za komentare o štapu koji su izbrisani:
    Lukša nije napravila grešku dok je bila predvonodnica u tehniciranju sa štapom. Da iole poznajete pravilnik znali bi da greške bilo nije, te da samim time nije niti trebala biti sankcionirana, a i nije bila jer, za razliku od vas, suci znaju pravilnik. Da znate išta o koreografiranju mogli bi shvatiti koja je svrha bila takvog poteza koreografa! Obzirom na rezultat suci su shvatili koreografsku intenciju, no zato vi niste sudac, nego nestručna osoba koja smatra da treba biti trener rođenjem. Vjerovatno i jedan od 4,5 milijuna nogometnih izbornika u isto vrijeme.

    No, samo diskusije radi, koliko negativnih bodova se dobija za jedan okret manje od ostatka formacije? Obzrom da ste ustvrdili da je to velika greška. I koliko je raspon bodova za "veliku grešku". Baš me interesira vaše znanje pravilnika kada se tako razbacujete sa "velikim greškama", tj. kvalifikacijama i klasifikacijama pogrešaka. Izborniče i treneru!

    avatar

    27.09.2016. (17:01)    -   -   -   -  

  • Bravoo

    Bravoo curkee stvarno ste bile odlične!! :)

    avatar

    27.09.2016. (19:32)    -   -   -   -  

učitavam...