Komentari

kuharicazadjecu.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Euro

    za mene dva komada molicu lijepo..

    avatar

    12.09.2016. (12:37)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Izgleda lijepo i ukusno, i ja često radim za sebe od onog što trenutno imam, a najbolji mi je maslac kad ga napravim od pravog slatkog vrhnja. Inače, ne miješam voće sa mliječnim, ali mislim termički obrađeno u kolaču ne bi trebalo smetati.

    avatar

    12.09.2016. (12:47)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    ostavit cemo 4. za repete :)

    avatar

    12.09.2016. (12:54)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    gogoo - kako radis maslac? i zasto ne mijesas voce, ima li poseban razlog?

    avatar

    12.09.2016. (12:54)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Slatko vrhnje se tuče dok se ne dobije maslac (ako želiš samo šlag treba stati na vrijeme), a mliječno sa voćem ometa probavu, sa kiselim voćem može promijeniti i crijevnu floru (voće je lako probavljivo, oko 30 min. a mliječno puno teže, i voće fermentira i truli dok se god mliječno ne probavi.)

    avatar

    12.09.2016. (13:47)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    hvala gogoo :)

    avatar

    12.09.2016. (19:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se