Komentari

broduboci.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Kunigunda

    Ma prekrasno!
    Odmaknuti se od onog "prosim" do ovog dječjeg uletavanja u šarm dalmatinskog postojanja ma koliko kratko trajalo ljeto

    avatar

    31.08.2016. (23:24)    -   -   -   -  

  • bodulka

    Ovog ljeta me kao sjena proganjalo sjećanje na moje šlape drvenog džona, bijele, "kožne" na Štrumpfove kako klapaću i od njih odzvanja stari grad u doba popodnevnog ubijanja oka dok trčim po sladoled u sLJastičarnu koja mi je bila šoto puneštre. Jedna kuglica, jedan Sirotanović. Mislim da više nikad neću bit baš toliko sretna pa nek Frajer u svemu uživa dok može :)

    avatar

    31.08.2016. (23:27)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lipo je uživati u mladosti, vidim da im pomalo zavidiš, ali je i prirodno što sanjaju i žele postati veliki. Ja bih sad baš tikvice i balancane na žaru, od iluzija samo malo kao dodatak ljućim začinima.

    avatar

    31.08.2016. (23:55)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Sve od navedenog!
    Da išta dodam samo bih pokvario ovu sjetu.

    avatar

    01.09.2016. (00:52)    -   -   -   -  

  • kaparoculica

    jos da je moc uzivat, ono bas bas...ne ide to roditeljima, nekako..
    al zato Mala Sunca upijaju svu radost svita i sire je, jednako tako...
    bez imalo straha, srama, predrasuda.

    avatar

    01.09.2016. (07:30)    -   -   -   -  

  • Pomagačica

    Prekrasno Brode ! Sjetila sam se višanja sa šećerom u teglama na suncu .Mala Sunca su ih krala i pljuckala špice.Lijepo je biti bezbrižno Malo Sunce .

    avatar

    01.09.2016. (08:57)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Hvala Annabony
    Odlično Bodulko, samo nastavi, ide to tebi
    Potpisujem tvoje želje Gogoo
    I sam pozdrav je dovoljan GP-CB, hvala ti
    U pravu si Merlinka. ne ide to roditeljima nekako... nije da ne bi tili, al' jednostavno, ne ide...
    Tako je Pomagačice

    avatar

    02.09.2016. (06:55)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Još sam uvijek u BnM. Do sada su me okupirali unuci, sinovi i snahe. Oni otišli a ja se prihvatio posla oko kuće i tako vrijeme prolazi i ne stignem čitati omiljene blogere. Jučer, radeći na obnovi posljednje škure opalih se čekićem po prstu i unatoč rukavici odvalio komadić kože. Sad sam na 'bolovanju' pa se dohvatih bloga. Što sam sve propustio, i ne samo kod tebe!? Pročitao sam nekoliko tekstova i ne mogu reći ništa drugo nego"Bravo majstore!" Iz najmanje stvari u stanju si napisati divnu priču.

    avatar

    02.09.2016. (09:30)    -   -   -   -  

  • j.

    uspio sam mog već četrnaestogodišnjaka otpiriti na sedmicu dana babi i didu na pašmansko selo, s uputstvom neka tamo tako nenadgledan pliva, luta okolo u gaćama i bos i guta manistre, sirove kunjke i pure, upoznavajući ako je moguće daleke, zanimljive i sebi dotad strane ljude kao najveće bogatstvo života; nakon nekoliko godina nećkanja pristao je ovog ljeta, čak i bez flat 4G interneta, novih patika i dugih hlača otići u tu daleku i čudnu zemlju nedođiju... moram priznati da sam, razočaravši se, primijetio kako je to "naše" vrijeme zavijek nestalo, jer još uvijek ljudi (pa tako i djeca) primjećuju jedni druge i znaju se koliko-toliko jedni drugima bez problema približiti, makar bili i s drugog kraja svijeta, recimo purgeri i tovari ili čak "oni tamo neki" još dalje :))), ali se sve to brzo pretvori u bandu lovaca na wi-fi koja u toplim večerima punim krijesnica umjesto brojanja zvijezda i pjevanja na klupici uz gitaru surfa svaki na svom mobu... sam po sebi nameće se zaključak kako ljeti ultimativno treba ukinuti ne samo internet i patike, nego i struju i vodu... :)

    avatar

    02.09.2016. (13:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...