Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • teretana

    Gdje se nalazi ta teretana za seniorke?

    avatar

    26.08.2016. (11:43)    -   -   -   -  

  • pitanje

    koja vam je iduća turneja osim Šangaja 2017. god. ?

    avatar

    26.08.2016. (12:15)    -   -   -   -  

  • pa_nemreš_mi

    Zanima me koja to cura iz timova zagrebačkih mažoretkinja (dal bivših, sadašnjih) komentira. Kako samo ljudi mogu znat koja cura zna s koliko bacat i u kojem je timu bila. Pa zar se ne možemo slagat kao timovi? Kao jedna velika obitelj. Željeti dobro jedna drugoj. Mene je ponekad sramota čitati ove ružne komentare. Nekad mi je neugodno biti na vlastitom treningu, godinama gledati ružne poglede jedne prema drugima. Ne znam šta da vam kažem djevojke. (Samo moje mišljenje)

    avatar

    26.08.2016. (13:40)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    teretana:
    U Hrvatskom vojnom učilištu.

    pitanje:
    Sve u svoje vrijeme :-)

    pa_nemreš_mi:
    Devijantno ponašanje je realnost današenjeg vremena, tj. današnje (ne)civilizacije. No, ja ne vidim pretjeranih problema u S1A osim tipičnog adolescentskog i ženskog ljubomornog ponašanja. Ništa pretjerano, i smatram da to dobro kontroliramo poglavito što govorimo o velikoj sociološkoj skupini u kojoj su ogromne imovinske, interesne, intelektualne i druge razlike. Mislim da je to kod nas "mila majka" kako je u drugim grupama.

    Ovo što se sad pisalo zadnjih dva dana, pisala je jedna osoba i to osoba koja misli na ovaj način utjecati na prijelaz iz S1B u S1A, jer već godinama čeka na "svoje mjesto" i uvjerena je da se iskljčivo radi o višku kila.

    avatar

    26.08.2016. (14:05)    -   -   -   -  

  • Ep

    Kada ce EMA ili tko vec objavit sve sudionike europskog, znate li mozda?

    avatar

    26.08.2016. (20:35)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ovo je blog Zagrebačkih mažoretkinja.

    avatar

    26.08.2016. (21:38)    -   -   -   -  

  • za bucku

    Maco ajde ti putem teretane, ljeto je prošlo, uskoro će jesen pa više neće biti vruće, komarci neće pikati, a ni sladoledi se neće prodavati na svakom uglu. NARAVNO da ne možeš predstavljati tim ako imaš sto kila, plesala ti kao Brundo ili balerina, prekobicnula se ili napravila špagu.
    Te kile ti ništa dobro neće donijeti, ogorčena si i puna bijesa i isprika pa se tješiš diskriminacijom. Umjesto pisanja po blogu ti udri kontru pa hopni na Orbitrek, a nakon toga runda bacanja štapa i vježbanja koreografije, i da vidiš- na idućim klasifikacijama pičiš u S1a.

    Sretno i pamet u glavu :)

    avatar

    26.08.2016. (22:36)    -   -   -   -  

  • Čurko

    pripreme ljetne su mi uvijek onak jos 3 tjedna itd ko ce to bla bla ..

    No ove pripreme su bi odlicne jednostavno je stvarno zanimljivo i prekrasno i pogotovo kad ponovno stojim ponekad uz formaciju nebitno povodom kojeg razloga jednostavno je osjecaj predivan i motivirajuce jako :)))

    eto jedva cekam vidjeti cure kako blistaju na europskom !:)

    avatar

    26.08.2016. (22:55)    -   -   -   -  

  • Becky

    Čitam komentare na zadnjnih nekoliko postova i jednostavno ne mogu vjerovati kaj sve ljudima pada na pamet.
    Sad bum vam ja ljudeki moji nekaj rekla. Ja nisam nit misica, nit imam 170+ cm, nisam neka ljepotica, pa sam opet svojim trudom došla do s1a i prve formacije. Tko me zna, zna kak izgledam i da nisam neki zgoditak na lotu :D
    Uvijek sam znala zašto ne idem na protokole (dodatni plus meni, jer ne moram ići na svaki nastup :D ) i nikada me nije smetalo, pa čak i u adolescentskoj dobi kada smo najosjetljiviji na svoj vanjski izzgled, to kaj sam iz izgleda na svakim klasifikacijama dobivala 3.
    Valjda sam imala druge vrijednosti, ako sam već došla u formaciju.
    A ova curka koja komentira, ne znam tko je, ali ako si bucka, pa smršavi ženo. Ja sam se jako udebljala kada sam prestala plesati, ali sam došla k pameti i zbog svojeg zdravlja skinula višak kila. Isto bi trebala i ti, a kada i ako uspiješ, možda to povuče tvoje želje, pa postaneš dio one grupe koje želiš biti.

    sretno i nemoj biti ljuta na cijeli svijet, jer ne uspijevaš u onome u čemu želiš uspjeti. Prvo napravi nešto za sebe

    avatar

    27.08.2016. (12:43)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Prvo pozdrav svima iz Siofoka, Mađarska, gdje sam na Majorette Eurocupu.

    Molim vas da malo smanjite tenzije. Sve se može reči i na ljepši način, nema smisla za tako žestokim riječima. Na rubu ste za brisanje.

    Becky:
    Hvala Rebeka na ovako lijepom komentaru. Ros ti šalje pusu i kaže da se javiš!

    avatar

    27.08.2016. (15:52)    -   -   -   -  

  • Becky

    Kad već mora preko bloga, budi posrednik pa reci Ros da i ja patuljku šaljem pusu i da ima moj broj, pa zna gdje se može javit, a ne glumit kraljicu.
    :* Svim curama :)

    avatar

    27.08.2016. (17:18)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Porucuje ti Ros da nema tvoj broj i "nek mi se patuljcina javi".

    Kaj sam ja tu? Posta?

    avatar

    28.08.2016. (11:22)    -   -   -   -  

  • Becky

    Free messenger... :P

    avatar

    28.08.2016. (12:03)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    A ne, ne... usluge posredništva se naplačuju!!!! ;-)

    avatar

    28.08.2016. (17:41)    -   -   -   -  

  • Teichy

    Ljepo je odgovoriti na svaki post ovdje,ali mislim da se na ovakve komentare nitko ne treba obazirati,to su gluposti i bedastoće..cure ne bi bile prvakinje da ih se samo na temelju izgleda ocjenjuje i prebacuje u natjecateljske timove..sama sam bila dio Zamica i imala viška kila, nisam uspjela doći ni u S1B,i od strane trenerice mi je bilo rečeno da više pokreti nisu isti kao prije i brže se umaram,a to je nedopustivo za nekog tko svake godine brani titulu prvakinja..Nažalost zbog poslovnih obaveza sam prestala biti dio te obitelji ali da sam ostala svakako bi poslusala savjet svoje trenerice,jer ona zeli samo najbolje za tebe kao prijateljica,sestra a tek onda trenerica..Svaki dan mislim na vas,na Ž,Alena i curke i ostanite samo takvi kakvi jeste jer da niste,nebi bili na vrhu svijeta!!! Pusa svima 😉

    avatar

    01.09.2016. (08:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...