Komentari

mojakurukshetra.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Atma

    Jeez

    avatar

    24.08.2016. (22:01)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    bit će što mora biti

    avatar

    25.08.2016. (09:00)    -   -   -   -  

  • lady rugalica

    Šutnja je zlato, kažu mudri ljudi.

    avatar

    25.08.2016. (09:36)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Imam nekoliko primjera vrlo govorljivih ljudi u sredini.
    Jednog baš ne volim, drugi su mi jako dragi, a svi oni, bili mi dragi ili ne , pokazuju tu svoju crtu svima uokolo.
    Razmišljala sam o tome i zaključila da to možda uopće nije od 'viška energije' nego upravo od manjka , pa je to u stvari jednostavno hranjenje tuđom pažnjom. Ono, čovjek želi otići, a ti mu još govoriš samo ovo, pa još samo ovo, pa ej još samo ovo da ti kažem.
    A dijeljenje informacija osobne prirode osobama s kojima ne želiš ili više nisi biti bliska - to je tvoj neki slabiji dio koji se taj čas želi pokazati, pohvaliti.

    Imala sam osobno isti problem. Nazvala sam ga 'informativnim prostituiranjem'. Kada sretnem nekog iz prošlosti, naročito ako mi je ta osoba bila u nekom smislu nadređena, ili autoritet, ili osoba za koju osjećam da je (nekoć barem bila) 'jača ' od mene, ja blebećem svašta, uspaničim se (nekad, sad rijeđe), vrećam se u taj podređeni stav i položaj.
    Toga se rješavam tako da se koncentriram pri komunikaciji, i da unutar komunikacije zauzimam stav promatrača situacije i pazim na sebe, a ne da se obezglavim i govorim bilo što.

    A eto, došlo mi da kažem.........
    naj zamjeriti :)))

    avatar

    25.08.2016. (10:26)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Meni su ove godine rada na sebi donijele i više tišine, a onako glasna i brbljava, nisam ni kužila da sam upravo svojim vanjskim brbljanjem prikrivala još veću buku iznutra. Eto, stišalo se iznutra pa i izvana. Bez obzira na gatare i proroke, zaista sam došla do faze kada osjetim da sam riješila velike stvari iz prošlosti, pomela i prihvatila mučnu podsvijest i sada je svijest prilično uravnotežena. Oslobođenje pravo!
    Inače, ako ne naučimo lekciju iz prve, stalno ćemo je ponavljati, isto kao i loša iskustva s ljudima koji su nas ranili.

    avatar

    25.08.2016. (10:35)    -   -   -   -  

  • Atma

    @o-da životu! - baš si to lijepo napisala-prekrivanje unutarnje buke vanjskom. To sam i ja radila. Pokušavam se osvijestiti isto...

    avatar

    28.08.2016. (13:04)    -   -   -   -  

  • Atma

    @Coprnjica Lilianke- sviđa mi se što si napisala, baš izgleda kao informativno prostituiranje. Moram raditi na tome full time. :)

    avatar

    28.08.2016. (13:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...