Komentari

mojakurukshetra.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Atma

    Divljam

    avatar

    22.08.2016. (12:16)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Pratim tvoje tekstove već neko vrijeme...Osobno sam mišljenja da je super tražiti smisao, jer to znači da nisi jednostanična ameba koja živi samo kako bi stavila nešto u se,na se i poda se,,,No, jednako sam mišljenja da niti u tom traženju smisla ne treba ići u krajnost,,pa dok ti tražiš taj smisao, ode ti život u nepovrat...Život jednostavno treba živjeti i udisati u svim njegovim pojavnostima...jer u svemu je ljepote,,,od fizičkog aspekta, preko duhovnog, mentalnog, psihičkog, emocionalnog. Samo treba širom otvoriti oči (čitaj:srce) i uživati! P.S. Kaj te briga kaj će te netko proglasiti crnjakom? I ja volim gotic rock,,,najdraža mi je grupa Joy Division, a njihovi tekstovi su itekako mračni, a eto, čak i mnogi blogeri su mi često pripisivali nepopravljivi optimizam kao ukras,,,haha,,,,Stvar je u tome da je u nama pohranjeno sve,,,i bijelo i crno i optimistično i pesimistično i sretno i tužno i radost i bol,,,i tek kada sebe i život prihvatimo kao koloplet svega, na dobrom smo putu da ulovimo smisao....Pozdrav ti ostavljam i čestitke na blogu tjedna :-)))

    avatar

    22.08.2016. (22:45)    -   -   -   -  

  • y

    Impresivno bogat izričaj. :))) Osobito su me se dojmile metafore. :))
    Nadam se da ti nisu pucali špicevi na bojicama dok si bojala. :)
    Lijepo spavaj Atmice.

    avatar

    22.08.2016. (23:46)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    traženje sebe u sebi - najbolji put do rasvjetljavanja tame

    avatar

    23.08.2016. (11:58)    -   -   -   -  

  • Atma

    @dnevnikjednerazvedenice-hvala na riječima potpore i čestitkama. A Joy Division je i meni najdraži mračnjak bend :) New Dawn Fades, She's Lost Control i Decades valjda top 3 tracks :)
    Slažem se sa svim što si napisala- sve je unutra, i više od svega. Fascinira me samo kako prečesto to znam zaboraviti. No dobro, i to je dio učenja. Treba živjeti jer plutanjem u stanjima i smislovima promiče sadašnjost koju se može iskoristiti za što god nam padne taj tren na pamet.

    @y- špicevi su ostali čitavi, a sliku ću priožiti u sljedećem postu :D

    @shadow- mislim da je to jedina i apsolutna istina na ovoj razini

    avatar

    23.08.2016. (12:17)    -   -   -   -  

  • crna svjetlost

    Zanimljiv tekst...pokušati ću te pratiti dalje...

    avatar

    23.08.2016. (13:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...