Komentari

broduboci.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • suncokretica

    Ako si i ti plakao onda mi je lakse :) drago mi je da Olimpijada jos uvijek postoji upravo zbog tih 'malih' sportova, da i ti sportasi koji rade i odricu se kao i oni u 'velikim' sportovima zabljesnu bar na tih par dana. Za koji mjesec opet necemo znati za njih.
    Možda si čitao, ako nisi, zanimljivo je: http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-zivot/olimpijski-uspjeh-hrvatske-razl og-za-brigu-a-ne-srecu/4625657/

    avatar

    19.08.2016. (18:47)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Najmanje se ulaže u sportove iz kojih stiže najviše odličja.
    Je li to normalno? Nije. Ali uinat tome, stasaju mladi i pametni
    sportaši. Pokazuju put i za druge stvari, a ne samo za sport.
    Što se može postići radom, a ne samo hvalisanjem i zgrtanjem
    novaca.

    avatar

    19.08.2016. (19:32)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Drago mi je da sam te pročitao.
    Stjecajem okolnosti taj mi trenutačni Rio promiče ispod radara... ali mislim da još ima nade da se, zahvaljujući tebi, uključim...

    I meni u Olimpijskim igrama ima nekog šarma kojeg ne znam kakva svjetska prvenstva jednostavno nemaju... još od prvih ("doživljenih") TV-prijenosa iz Rima 1960. ili fantastičnog filma o onoj tokijskoj iz 1964.

    avatar

    19.08.2016. (20:03)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Svaka čast na priznanju da si plakao ...I ja sam...U stvari blejim na svaku vijest o našim sportašima bila riječ o OI ili bilo kakvom drugom natjecanju.Blejala sam čak i kad su pustili Sandrine snimke od prije..Ponos tih ljudi koji daju sebe za sport čini nas sve ponosnima.Oni bi nam trebali biti uzori jer oni su ti koji se bore za sve nas a ne ovi naši politički jebivjetri....Svaka čast i njima i tebi jer si nas potakao da ih gledamo i bodrimo , oni su zakon! Ja sam ih gledala kroz kapljice kiše...suza...Najbolja reklama ikad!

    avatar

    19.08.2016. (20:17)    -   -   -   -  

  • Pomagačica

    Odličan ,istinit i motivirajući tekst.Ima ih Brode koji s ljubavlju,samozatajno rade svoj posao i zato su i postigli uspjehe.Ti si oličenje pravog muškarca koji je sentimentalan i nije ga stid pokazati emocije.Vidi se da si pisao u jednom dahu .Iskreno.

    avatar

    19.08.2016. (20:46)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Zbilja im svaka čast, pogotovo ovima iz sportova koje nazivamo malima, a ja baš te najviše volim. (Olimpijada ili Olimpijske igre?).

    avatar

    19.08.2016. (21:45)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    I ja ridala kao kišna godina, Toliko mi je to emotivno, proživljavam to kao majka jednog mladog atletičara , također člana kluba gdje je Sara trenirala i kako znam koliko se ta djeca trude, ne može to proći bez suza. Olimpijsjke igre (ne znam razlike između Olimpijade)-to je vrh! Čestitke svima, lijepo je da znamo osjetiti i dijeliti tuđu sreću kao svoju. Olimpijci zaslužuju naše poštovanje, postove i svu pažnju.

    avatar

    19.08.2016. (23:51)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Bravo za naše i ovaj post.

    avatar

    19.08.2016. (23:55)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Eto, na kraju, možemo zakljućiti da je ovo bila Olimpijada za čistu desetku! A sad, kak bi Miki Zagrepčanec rekel - idemo delat :-D

    avatar

    21.08.2016. (07:22)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    A (naši) sportaši su pokazali svoja, da prostite muda, čitavom svijetu, u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Zablistali su ponajviše oni tihi, samozatajni, junaci iz kućne radinosti, iz obiteljskih manufaktura.(Naši) Olimpijci nisu proizvod sustava, njihova pojava je zapravo incident u tom sustavu. Oni su sve što mi nismo. Posebno mi je drago zbog jedriličara. Prije nekih sedam godina, objavio sam post pod naslovom Prvaci svijeta iz tihog obrta, i sve što sam napisao tada, mogu potpisati i danas.

    Sviđa mi se ovaj dio posta uz malu korekturu u duhu semper contra.

    avatar

    21.08.2016. (19:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...