Komentari

teutinaljubav.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • shadow-of-soul

    bravo, @More ljubavi!

    Pupovac je čisti licemjer, iz proračuna Republike Hrvatske dobiva silnu lovu, kao saborski zastupnik manjina ima plaćetinu od 5 mojih mirovina, u Srbiji stoji uz njihove glavešine i govori upravo ove riječi koje si napisao i nije ga sram niti malo!!!!

    on i njemu slični licemjeri to tako čine, a mi šutimo!!!

    isprika svim poštenim Srbima, koji su bili u Domovinskom ratu i branili svoju Domovinu Hrvatsku....

    ovo je jezivo što nam rade - određuju nam u našoj zemlji što ćemo i kako ćemo?????

    to je kao da ti ja dođem doma, uzmem ti novčanik i počnem govoriti na što ćeš trošiti novac, kako ćeš rasporediti svoj namještaj u stanu, s kim ćeš se oženiti, družiti...

    Isuse!!!

    avatar

    10.08.2016. (13:22)    -   -   -   -  

  • teuta

    Mornaru moj. Znaš da ne volim politiku ali moram ipak napisati da mi nimalo ne sviđa što je Pupovac rekao.
    Naravno, uvijek mi je na pameti da ima onih Srba koji s ovim nemaju nikakve veze. Mislim izričito na njega i njegovu izjavu.
    Pusek.

    avatar

    10.08.2016. (13:28)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    @ Sjenka ... Ima i više nego 7 mojih mirovina iako sam ja u HV-u proveo 11,5 godina. On je uvijek bio lojalan srbin. I da su srbi pobijedili on bi bio lojalan, njemu je bilo tako osvejedno tko će pobjediti ( dali je ili ga ipak srce vuklo na pobjedu one strane?).

    avatar

    10.08.2016. (13:55)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Pusinek moj ... Ni ja nevolim politiku ali ovakvo vrijeđanje jednostavno nemogu prožvakati ni otrpjeti.
    Pusam oko moje najljepše

    avatar

    10.08.2016. (13:57)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    to što rekao on , što su govorili njegovo šefovi ( ne želim im ni imena spomenuti, no mediji su to prezentirali ) je SRAMOTNO ! ( ma, je i više od sramotno, ali nemam riječ za tu pokvarenost i bahatost )

    avatar

    10.08.2016. (14:09)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    zar je to uopće vrijedno diskusije... Pupovac...
    ma daj... poltron nekih davno prevazćenih ideologija...
    Hrvati i Hrvatska, slijede Aristetolovo demokratsko naslijeđe... on i oni dobiše prostor i vrijeme u demokraciji hrvatske zbilje... čini mi se...
    to je previše slobode za njihovo jednoumlje... nadam se... ostat će sužnji svoga jednoumlja i vjekovati u krletci svoga duševnog pašaluka... :)

    avatar

    10.08.2016. (20:17)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    @ Dinaja ... Je, vrijedno je diskusije. Dovoljno dugo smo morali šutjeti. Zar bi i sada trebali. Ovaj početak srbovanja upravo u Vukovaru čisto je svetogrđe i ruganje. Ostalo je rekao sam Pupavac

    avatar

    10.08.2016. (20:28)    -   -   -   -  

  • gali

    Vukovar u srcu uvik,!!!Poginilo mi je tamo,bolje reć raskasapljeno, iskasapljeno braneć i srcen i dušon šestoro mojih školskih predragih prijatelja i ne bih više o tome, tužno j e bilo gledat šest bilih kapsil ,a nebo proronilo na posljednjenm ispraćaju....

    a šutimo, mislim jednostavno zato je r nemamo hrabrosti naoružati se ponovo pa postrijeljat sve Pupovce ,a puno ih je...šutimo, trpimo, pišemo tu i tamo,ali od toga ništa ...žalosno je sve ovo skupa....

    a da se maknen od teme ,jer politiku zaista mrzim iz dna duše, uvatija si me u đir tamo i sad ne znan di mi je glava ,a di trup...

    avatar

    12.08.2016. (02:26)    -   -   -   -  

  • samo istina

    Koji ste vi licemjeri !Slavite "Oluju ?'
    Sutjeli ste 45.godina ?O cemu ?O Jasenovcu i ostalim genocidima ?
    Pravi ste vi humanitarci .Blago zemlji koja ima takve duple standarde .I vi nekome da kudite i sudite?

    avatar

    13.08.2016. (05:33)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Uvijek me oduševi kada mi anonimci ostave ovakav komentar, valjda ih sram reči tko su.
    No kada je već tako da ti ipak korektno odgovorim.
    Mi rat nismo počeli. Počeli su ga slbi, kako to kaže pentavi seselj koji čak ni nezna izgovoriti srbija, upravo nekako u ovo vrijeme balvan revolucijom, mitinzima na Petrovoj gori, propagiranjem velike slbije ( kako to reče pentavi šešelj), četnikovanjem po Hvatskoj i snovima kako će se čitava Hrvatska vidjeti sa zagrebačke katedrale, snovima o velikoj slbiji po zamisli slpske akademije.
    Reci iskreno, koliko je Hrvata protjerano sa okupiranih područja. Pa i dok je UNPROFOR čuvao područja koja ste okupirali, pod njegovom su zaštitom iseljavani (protjerivani) Hrvati. Znaš li da je Hrvatska udomila preko milion onih koje ste protjerali iz BiH.
    Krajinski su slbi bili tek igračke i pijuni na ploči miloševićevoj. Trebali su mu dok se sanjala velika slbija. Pogledaj na yutrubi kako su se krajinski slbi pripremali za zbjegove daleko prije Oluje.
    Reci iskreno koji je veći zločin u Europi nakon drugog rata počinjen od onoga što ste učinili u Hrvatskoj i u Srebrenici, u čitavoj Bosni.
    Je imamo pravo na otvoren razgovor i o Jasenovcu, ali ne onako kako nam ga nametala slpska bagra 45 godina o 700 000 do 1 000 000 žrtava. Morali smo u školama 45 godina učiti o toj laži, a da se ni jednom rječju nije smjelo spomenuti Blajburg. I ako želiš iskreno ustaše i Jasenovac proizvod su onoga što nam slbija nametala od 1918, vjera da se na taj način možemo osloboditi kraljevstva koje nam je nametnuto i njegove diktature. ( Tko ono upuca Radića u beogradskoj skupštini? Tko ono upuca senjanje koji su se bunili protiv kraljevine, tko upuca ličane i one neimenovane, pojedinačne koji padoše kao protivnici kraljevine, a žrtve žandara suvišno je spominjati).
    Da slavimo Oluju ponosno i uvijek ćemo ju slaviti ponosno. Napokon smo se oslobodili slpske čizmetine i svega što nam se nametalo u ime jedinstvenog bratstva.
    A ti anonimče, dali si i ti bio među onima koji su po beogladu bacali cveće pod tenkove koji su išli rušiti Hrvatsku, dali si možda bio među onom svojom bratijom koja je zvala miloševića da šalje salate jer... , dali si bio među onima koji su motorkama ispilili čitavu obitelj kod Bršadina?
    Reci anonimče, kako te nije sram.
    I za kraj: Da li i ti vjeruješ u one bajke da su slbi bili plije ameba, plije vascele vaseljene i da su božanski nalod, kako je to plopovijedao seselj? Dali si i ti bio među onima koji su slušali kako svakog Hrvata tleba ubiti kako kela iza plota ako kaže da je to Hrvatska zemlja? Jesi li i ti vikao: tleba, tleba ...
    Da sam ja bio u situaciji onih koji Krajinu očistiše od Hrvata, da sam bio među onima koji počiniše sve one strašne zločine, i ja bih pobjegao, ako ne iz straha, a ono zbog srama od počinjenog! Nebi me nitko trebao tjerati, kao što ni Oluja nije nikoga tjerala, bio je to njihov, Vaš izbor da pobjegnete od samih sebe. A vaši čentnički vojvode dobro znaju za šta im trebaju priče koje va i sada serviraju.

    avatar

    13.08.2016. (15:57)    -   -   -   -  

  • teuta

    Neću se miješati u neke komentare vidim da si dovoljno odgovorio. Samo da te pozdravim. Pusek.

    avatar

    14.08.2016. (22:30)    -   -   -   -  

  • samo istina

    I tebi Ime MORE LJUBAVI ?Licemeru !Pun si mrznje i SAMO SVOJE ISTINE !Jadna li je zemlja koja odgaja takve intelektualce..

    avatar

    23.08.2016. (05:45)    -   -   -   -  

  • samo istina

    hahaaa

    Sada vidjeh sta ti pise na blogu
    Moja Ljubav, moja kraljica

    OPIS BLOGA

    CRTICE IZ GLAVE I ŽIVOTA

    Blog je namijenjen onima koji žele zaboraviti svakodnevne brige i prepustiti se svijetu mašte

    Kako slika vrijedi više od tisuću riječi moje ilustracije su uklopljene u postove. Nitko ne može moje misli bolje oslikati od mene samoga
    OVO MORA DA JE SALA !PA STO LAZES I SEBE I LJUDE ?

    avatar

    23.08.2016. (05:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...