Komentari

idragi28.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • milord55

    Tekst je lijep i poučan, ali, znamo, naš Bog ne šuti: „Kažem vam, ako ovi ušute, kamenje će vikati!“ (Lk 19,40) i neprestano dolazi onima koji ga traže: "Jer gdje su dvojica ili trojica sabrani u moje ime, tu sam i ja među njima." (Mt 18, 20)

    avatar

    01.08.2016. (17:12)    -   -   -   -  

  • Evora

    Emocije vidim, slikovito, kao EKG-dijagram srca, nekada većeg, nekada manjeg intenziteta, ali uvijek sa stanovitim odmakom od zamišljene ose ravnodušnosti, amplitude različitih vrijednosti; kada one presahnu, začuje se jednoličan zvuk i to je kao i kada srce stane. Zato je ravnodušnosnost, mislim, dvostruko pogubna, a posebno onda kada se ispolji prema Bogu.
    Dakle, Božja šutnja je strašna Božja osuda!

    avatar

    02.08.2016. (23:31)    -   -   -   -  

  • Tragovima Istine

    Čisto srce stvori mi, Bože, i duh postojan obnovi u meni! Ne odbaci me od lica svojega i svoga svetog duha ne uzmi od mene! Vrati mi radost svoga spasenja i učvrsti me duhom spremnim! Učit ću bezakonike tvojim stazama, i grešnici tebi će se obraćati. Žrtve ti se ne mile, kad bih dao paljenicu, ti je ne bi primio. Žrtva Bogu duh je raskajan, srce raskajano, ponizno, Bože, nećeš prezreti.

    avatar

    04.08.2016. (17:38)    -   -   -   -  

  • Boris

    Poštovani, nije me dugo bilo u komentarima. "Tekstovi su lijepi i poučni ", kako je netko rekao, ali sve to nije dovoljno ako nepoznajemo svrhu našega života. To je pravo pitanje koje zahtjeva jasan i decidiran odgovor. Ako ga nemamo, jasno je da ćemo lutati i zalutati. Pitajte ljude oko sebi što im je svrha života, začuditi će te se, kako ljudi o tome rijetko razmišljaju. Znači , blevare, a da toga nisu ni svijesni. Što zači poznavati Božju riječ od korica do korica, a vaše molitve su bez ikakvog učinka ?! Drugim riječima : Što ti koristi Božja Riječ ako ju ne provodiš u djelo ?

    Za to su nam potrebni živi svjedoci vjere( učenici, osobni primjeri ), vršitelji Riječi, a to je najteže. Blagoslov dolazi od poslušnosti istini, a ne od samog učenja istine. Samo proučavanje je bezvrijedno ako se neprimjenjuje. Valda to svakome treba postati jasno. Tek tako možeš nešto i naučiti. Ako na tebi nema promjene, znaj što je razlog. I ne krivi druge.

    Ako to znamo, znamo sve. Bibliju se ne mora ni proučavati ako prihvaćaš njezin autoritet, sve ti ide na dobro, što i nije glavni cilj i svrha.

    U svakoj se mudrosti poučavajte, a vaš Duh će otkriti koliko istine ima u napisanom tekstu. Riječ Kristova neka prebiva u Vama.

    Neka svatko ispriča svoju priču kako je upoznao Krista. Nijedna nije ista, ali je svaka poučna za drugog. Ako to čuvate samo za sebe, nije dobro.

    Možda sam skrenuo s glavne teme, ali kako objasniti, ljude filujemo svakodnevno biblijskim citatima posvuda ( Crkva, internet, etc ), a malo rezultata, miljuni vjernika ostaju duhovno gladni.

    Pozdrav svima

    avatar

    25.09.2016. (02:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...