Komentari

psi-vodici.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Čuvarica pinkleca

    dugo se nisi javljala i bilo bi lijepo da si nas mogla izvjestiti o novim uspjesima u sportu, o zadovoljstvu na poslu ili da si dobila novog psa....no, to je ono što uglavnom ovisi o tebi, a najteže se nositi sa stvarima koje ne ovise o nama, ali nam otežavaju život....a, tako je malo potrebno da se takva otežavanja izbjegnu....možda nakon ovog posta nekome postane jasnije i napravi pomak prema pozitivnom....

    avatar

    31.07.2016. (18:41)    -   -   -   -  

  • lion queen

    fucken birokracija uvijek nešto zezne! no što drugo nego boriti se protiv sustava! nemoj odustati. reklamiraj osobnu iskaznicu i traži da ti o istom trošku izrade novu! tko im je kriv što nisu uspostavili sustav koji će funkcionirati.

    avatar

    31.07.2016. (18:44)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    Sustav nam je bedastoca ali i ljudi koji u njemu rade.....
    Nikad necu razumjeti tu nezainteresiranost! Ok, nisi zadovoljan s poslom, to nije problem krajnjeg kupca/stranke......s njime moras odraditi ama bas sve, ako si radnik i savjestan covjek.

    avatar

    31.07.2016. (21:15)    -   -   -   -  

  • psi-vodici

    Draga, @Čuvarica pinkleca, ovdje sam ja, piskaram, ali kako je malo šta dostupno nama slijepima tako i ovaj blog.hr, pa imam svog "objavljivača" koji također ima svojih obaveza pa trebam biti strpljiva i pričekati. U pripremi za objavu su još nekoliko postova i o psu kojeg sam napokon dobila. Skoro se čitamo. Hvala svima na komentarima.

    avatar

    04.08.2016. (00:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...