Komentari

tignarius.blog.hr

Dodaj komentar (83)

Marketing


  • tignarius

    idem osnovat blogerski HDZ
    kolko vidim morti skupi jedno 3 člana

    avatar

    23.06.2016. (16:33)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Malo nisam bil operativan, pa ti dugujem odgovor na tvoj koment kod mene:

    Al Bundy: " It is okay to drive a gas guzzler if it helps you get babes"
    :)))))))))))

    avatar

    23.06.2016. (16:51)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Šta ti mene prozivaš
    Ja samo iznosim svoja predviđanja, ne i preferencije.
    Dakle šef hadezeja će bit ka i do sada onaj kojega će tit Šeks, i bit će doklen se Šeksu ne zamiri.
    Obziron da adeze nije moja stranka jer u njoj ima previše članova SK i njihovog okota, ja se ne bi miša ja nastupan ka politički analitičar

    avatar

    23.06.2016. (17:09)    -   -   -   -  

  • lion queen

    napisao si i sam: plenković se sviđa širokim narodnim masama.. a HDZ treba dobiti izbore koje je unaprijed izgubio... što onda znači da na čelo treba birati koga?? onog koji se sviđa širokim narodnim masama, koje će dati glas ili plenkoviću, ili milanoviću, a ne nikom trećem.. ili misliš i dalje da trebate staviti na čelo nekoga tko se sviđa samo vama, uskom krugu ljudi, pa odmah dovesti milanovića na vlast. ok, birajte nekoga tko se ne sviđa širokim narodnim masama, pa izručite hrvatski narod crvenom vragu, kao što ste ga izručili kad ste potjerali jacu. srebrna je vodila državu dulje nego crni kara! to je ČINJENICA! pa ti računaj. uostalom, ovo ni nije bila igra crnog protiv srebrne, već crvene protiv srebrne, pri čemu je crvena ispušila, zato što je crvena! kužiš, ili ti treba crtati?!
    gledaj, tigi, pun mi je kufer raznoraznih ćelavaca, lokalnih šerifa, ratnih profitera i inih tvorova, koji politiku bistre po kuloarima, umjesto na stranačkim sastancima... tigi, tigi, kome ti zapravo daješ potporu.. ajde malo pogledaj što sam napisala, pa zbroji dva i dva.
    uostalom, što ja tu uopće pričam, ako ne bude plenković - nema mog glasa, ni glasa nikog iz mog okruženja. pa vi računajte s glasovima na izborima!

    avatar

    23.06.2016. (17:41)    -   -   -   -  

  • lion queen

    da su hdz-ovci najobičnije smeće pokazalo se nedavno kad su izigrali desetke ljudi, koji su pune 4 godine volontirali na čelima povjerenstava za lokalnu upravu, socijalu, zdravstvo, financije.. trošili svoje dragocjeno privatno vrijeme, okupljali ljude na sastancima, smišljali teme, analizirali događanja u državi, pisali preporuke, predlagali saborskim zastupnicima hdz-a akcije i svašta nešto, da bi na kraju umjesto njih, kojima je četiri godine ranije rečeno da će se oni četiri godine spremati za biti ministri i da moraju pripremati programe, e da bi HDZ na kraju beskrupulozno na čela tih resornih ministarstava postavio ljude koji su banuli niotkuda! po tome se već vidjelo nepoštenje smetlarskog HDZ-a. na takav način izigrati ljude, jednu anju šovagović, pa jednog profesora tomislava čorića i mnoge druge, da ne nabrajam, pa to mogu samo beskrupulozna gamad. žalim što baš ja to moram reći... zapravo kriva sam što sam im takvima davala bezpogovornu potporu više od četvrt stoljeća, no tigi, s tim je gotovo. da bih sada dala glas hdz-u, hdz me mora uvjeriti da se promijenio. mora napustiti stari način razmišljanja i postaviti ljude europskog formata, obrazovane, pametne i uljuđene! ne prolaze više lokalni šerifi i točka!

    avatar

    23.06.2016. (17:57)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    A Maletićka ?????????????

    avatar

    23.06.2016. (19:32)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ne znam, meni je nekako Plenković "in" ...

    avatar

    23.06.2016. (20:04)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    A jesi mudroslovan, aj skupljat loptice! ;)
    Kakav Zlatan, taj je za Europu i demokratski ugel globusa (ima četri ugla sa angelima, valjda znaš ;) ) gecrkt. Već je na listi, jedva ga čekaju kabaretisti. Aj dobro, ni ti nisi demokrat, sam veliš, dakle - loptice. Manje kvare imidž ... ;)

    avatar

    23.06.2016. (20:48)    -   -   -   -  

  • tignarius

    prvo,
    dakle Prvo
    moje drage blogerske prijatelje sam naveo kao "povod"
    znam da Freshu puca uvo za moje povode a da Kraljica (kao i svaki put) reagira analitički i zapjeni se..do smijeha
    znači od HDZ-a nisam imao nikakve koristi..osim određenih troškova, materijalnih i duhovnih..a bogme i psihičkih

    al Fresh, počistit ćemo mi njih!!!
    negdje 2158.
    sva je prilika da neću dočekat taj dan
    @anne
    pa iako je žensko, prihvatljivija mi je od Plenkia
    @shadow
    pazi se onih "in"

    i @kraljička
    bolje 4 godine "šuma i gora.".pa da pročistimo našu stranku za sljedećih 16!!!

    avatar

    23.06.2016. (21:07)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Sve će bit u redu da je prije ovih izbora protiv Milanovića bio portir iz središnjice umisto Karamarka bili bi sami imali 80 mandata, dakle za dobit izbore treba ić s nekim ko nije easy target, a onda realizirati program stranke, ko da u Americi Obamu neko nešto pita, radi šta mu se kaže
    Jedino mi moramo imat velike vođe, jebo vas Titov sindrom, šta će nam stranke onda mogli bi deset idiota zatvorit negdi pa se igrat big brothera tako.

    Stranka koja preživi na vlasti iduću godinu vladat će narednih 20 oćeš Zoku Peđu i Milanku ???

    I ne nerviraj mi Lavicu, jesi čuo ti :))

    avatar

    23.06.2016. (21:40)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Ne dat napred, a natrag gurat je, bumo rekli, prilično originalan, al ne baš efikasan recept ... ;)
    Al bar ostavlja (o)utisak. :))

    avatar

    23.06.2016. (22:02)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Meni se sviđa Plenković kao pristojan tip, dobar komunikator, a ostalo ne znam. I. Maletić mi se sviđa jer smatram da pozna ekonomsku problematiku.
    Uglavnom šefa će za se birati članstvo (valjda uži krug) HDZ-a, prema tome ne moram razbijat glavu!
    Ako izađem na izbore za Sabor glasat ću u prvom redu svjetonazorski, da nam se ne nameću neprihvatljivi zakoni, a što se tiče materijalnog standarda do sad su svi obećavali a nisu obećanja ispunjavali. Ako negdje prepoznam (moram više pratit) spoj svjetonazora i i vizije materijalnog napretka, za to bih dala svoj glas! (Mislim na preferencijalno glasovanje.)
    A ovo što @Lavica kaže slažem se da treba vodit računa o tome tko se sviđa velikom broju glasača, kako inače dobit izbore?
    @Tigi, ono "iako je žensko" podsjećame na Tilku, koji je za svoju majku reka da je bila dobra žena "iako je bila pobožna!" :-)))

    avatar

    23.06.2016. (22:38)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    @sje, neko ovdi reka "Maletić-ka". Jel ja smin? ;)

    avatar

    24.06.2016. (00:18)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Neuki @blogi napisa : ugel globusa (ima četri ugla sa angelima, valjda znaš ;) -----------------
    Nisam se kod mene osvrtao na ove njegove duhovno primitivne zaključke, ali vrijeme je, vidim ruga se Apokalipsi.
    Početak 7 poglavlja zbilja spominje -četiri anđela gdje stoje na četiri ugla zemlje-.
    Fra Duda to prevodi sa:
    Sluge Božje bit će pošteđene
    Nakon toga vidjeh: četiri anđela stoje na četiri kraja zemlje zadržavajući četiri vjetra zemaljska da nikakav vjetar ne puše ni zemljom ni morem nit ikojim drvećem. 2I vidjeh drugoga jednog anđela gdje uzlazi od istoka sunčeva s pečatom Boga živoga. On povika iza glasa onoj četvorici anđela kojima bî dano nauditi zemlji i moru: 3»Ne udite ni zemlji ni moru ni drveću dok ne opečatimo sluge Boga našega na čelima!« 4I začujem broj opečaćenih – sto četrdeset i četiri tisuće opečaćenih iz svih plemena sinova Izraelovih
    :--------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------Prethodno 6 poglavlje spominje propast svemira i zemlje.
    A nebo isčeznu kao 'knjiga koja se smota'--------------Sa svojih se mjesta pokrenuše sve gore i svi otoci
    Nakon propasti zemlje, koja će postati nakon katastrofe četverouglasta, dolaze anđeli da zabilježe one koji imaju biti spašeni, koji će zapravo biti uzdignuti sa zemlje (1 Kor 15) itd.
    Dakle @blogi bolje bi ti bilo da se pokaješ što ismijavaš bibliju, a i Bonaventuri Dudi bi bilo bolje da ima više vjere i da se ne prilagođava neukim znanstvenicima. Trabao je ostaviti ugla, a ne pisati kraja.
    Napisao sam cijeli traktat o ova dva poglavlja iz Apokalipse ali to neću objaviti na blogu jer me nitko neće razumjeti. Ali hoće me razumjeti kardinali za jedno 200 godina u novom Zemaljskom raju tj tisućgoodišnjem kraljevstvu.

    avatar

    24.06.2016. (01:11)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Eto ja ne volim one koji se dodvoravaju širokim narodnim masama, pa bili oni i ratari i bekrije

    Tigre jesi ovo ti napisao? Ovo ne može napisati čovjek koji obožava Mamića ;) Čovjeka kojeg svi obožavaju osim par huligana. Čovjek koji tamburašima dijeli po 500 eura, koji u Beogradu plače zbog raspada Jugoslavije najbolje države u povijesti, koji u Zagrebu viče da je najveći Hrvat, a u Splitu da je Torcida najbolji navijači, da bi dinamo sa takvim navijačima postao prvak Europe. Čovjek koji ima prijatelje svugdje i šarmira sve pripadnice ljepšeg spola od sutkinja Ustavnog suda i predsjednice do kumica na placu.....

    LP i BB

    avatar

    24.06.2016. (01:30)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Neće se više nikad u Hrvata pojaviti netko poput pok. dr. fra Ljudevita Rupčića koji je po mom sudu perfektno preveo Novi zavjet. Imao sam čast kao mali njemu ministrirati na sv. misama.
    Pazite ovog prijevoda:

    Kad bih sve jezike ljudske govorio i anđeoske, a ljubavi ne bih imao,
    bio bih mjed što ječi
    ili cimbal što zveči.
    2Kad bih imao dar prorokovanja
    i znao sva otajstva
    i sve spoznanje;
    i kad bih imao svu vjeru
    da bih i gore premještao,
    a ljubavi ne bih imao – ništa sam!

    Kažu da Plenković perfektno govori francuski, njemački, engleski i talijanski. Samo da ne bude mjed što ječi ili cimbal što zveči.
    Haha Rupčić je zbilja bio jezični genije. Ovakav prijevod. Znao je služiti se sa desetke jezika, hebrejski, aramejski itd

    avatar

    24.06.2016. (01:33)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    @bartić, pa naravno da bu četverouglasta, sve bu u "vasioni" četverouglasto. A i ti si već malo ćoškast ... ;))
    Slab sam u zaključivanju, fale neki enzimi, vitamini, janjac ispod peke, il koji mi vrag ... :))

    avatar

    24.06.2016. (01:54)    -   -   -   -  

  • iskosa

    budu siroke mase siroko zinule
    kad cuju engl njem franc tal...

    avatar

    24.06.2016. (02:46)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Dakle ovako kažeš:

    za šefa moje političke stranke,

    Vidim da je i većina nas blogera, koja si utvara neke intelektualne atribute


    Ne razumijem o kakvim intelektualnim atributima se radi kod ljudi koji su članovi hdz-a (ili sdp-a uostalom; a i ostalih stranaka i strančica, da odemo do kraja:). Slažem se jedino u djelu rečenice "koja si utvara", e tu si jedino potpuno pogodio u sridu. :) Da, utvarate si, umišljate, blesirate. Baš nam trebaju velike, izlizane stranke pune lopina. A tebi recimo smeta taj Plenković, jer ti djeluje prefino. Ti bi likove kao Milinović, boksačkih njuški, dokazanih muljala, "muškarčina". :)
    Moj bože, koliko gluposti pod kapom nebeskom!

    avatar

    24.06.2016. (07:28)    -   -   -   -  

  • tignarius

    @sagit
    si mi bil izvan teme..ha..ha
    već neš dece imam..i nemam love za regu..ha..ha
    @barti
    kad bi ti i @blogi učili jedan od drugog..koji bi to "proizvod" bio
    eno UK ode u K.....
    kaj veliš @blogi
    @voy
    a zaš ti mene svrstavaš med Mamićevce?
    ja samo tvrdim (i to odgovorno) da je Mamić malo i puno manje zlo od onih koji "vode" tvoj hajduk..a koji bi htjeli sjest na Mamićevo mjesto
    pošto ne želite izić iz svoje uskoobalne vizure, preporučam ti pogled prema Veneciji,
    @izvorni
    možda imaš neka rješenja
    ili si klasični hrvatski plačimačak

    avatar

    24.06.2016. (09:34)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    @Blogi, umalo nisan i ja, zadnji čas se sitila da je bolje "I. Maletić". Ma ja ti nekako iz konteksta zaključim kad se radi o preziru, a možda nisam u pravu! :-))) (sad me sažaljevaj šta se korigiram!)

    avatar

    24.06.2016. (12:36)    -   -   -   -  

  • tignarius

    @sjećanje
    kaj se ti starom zanovijetalo "ispovidaš"
    taj bi Terezu Avilsku "upozoravao" na znanstven dosege izumrle civilizacije

    avatar

    24.06.2016. (12:50)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    @tigi, odoše u k...., samo još ne znaju. I povlače EU-Friedensidee za sebom. Kaj napravi egoizam, Faragizam, kretenizam, a?

    avatar

    24.06.2016. (13:55)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    @tigi, "jedan od drugig učili"?
    Kasno je od moje glave napravit tikvu.
    A i u nekih obratno ;))

    avatar

    24.06.2016. (14:30)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Tigi ne znam ja koliko ti to odgovorno tvrdiš, ti često mijenjaš mišljenje, ti si ovdje pisao postove gdje si od Mamića pravio žrtvu i idealizirao ga.
    A sad se kad ti kao ne odgovara pokušavaš od njega ograditi. Tipični HDZ-ovac. Isto tako kao i ova priča o predsjedniku HDZ. Ti si do kraja idealizirao Karamarka, nisu bile bitne nikakve očite makinacije koje se vežu uz njegovo ime i prezime, ja sam ti ponudio primjer kako se to radi u Njemačkoj, zemlji sa malo više demokracije nego u Hrvatskoj, gdje predsjednik sam nudi ostavku i odlazi nakon same pomisli o nečemu što se na kraju ispostavi da čak nije ni kriv. Ti si kao i čitavi HDZ radije izabrao komunističku metodu, bježanja od odgovornosti i prebacivanja krivnje na druge, u ovom slučaju MOST. Ti si naravno oštro osudio Plenkovića i europarlamentarce, pa sam ti ja ponudio da u vladu stavite nekoga drugoga, npr Milinovića ili bilo koga na što si ti mene lijepo poslao u kindergarten.
    Dok se ja zabavljam u kindergartenu vidim da se i vi zabavljate sa foteljama, a za interese običnog hrvatskog čovjeka koga briga ;)

    LP i BB

    avatar

    24.06.2016. (15:05)    -   -   -   -  

učitavam...