Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • semper_contra

    U Samoboru, ispred zgrade Hrvatskog doma, na Trgu Matice Hrvatske, stoji spomenik partizanu s puškom, a ispred njega mali bazen s tri vodoskoka. Sve uredno, lijepo i dobro održavano. Bazen više puta godišnje isprazne, očiste i oboje svježom plavom bojom.

    Šetajući sa suprugom, gledajući spomenik, svaki put se sjetim svog oca poginulog u partizanima negdje u Bosni. Ni grob mu se ne zna. I uvijek u bradu promrmljam: "Baš su svi oni, uključivo i mog oca, bili budale!"
    No, tješim se, da je za istinske borce i komuniste iz tog vremena i bilo najbolje što su poginuli vjerujući da daju život za bolje i ljepše sutra.

    avatar

    22.06.2016. (17:33)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Oni i jesu dali život za bolje i ljepše sutra. Sudbina bi nam bila puno gora da su u tom ratu bili poraženi. Hrvatska bi, ako bi je uopće bilo, danas bila do Sesveta.

    avatar

    22.06.2016. (17:42)    -   -   -   -  

  • Wall

    zato danas državni HRT izvještava o jadikovki nad stradalim zločincima, ustašama, jadovka-jadikovka! a u gro planu ministar, HV počasna garda, suze starog ustaše.....naravno, na dan ustanka protiv fašista i fašizma......fašisti zapomažu pod zastavom i egidom nezavisne države Hrvatske, tzv RH.

    avatar

    22.06.2016. (19:35)    -   -   -   -  

  • lion queen

    šteta samo što su tako "časno" ubijali zarobljenike, žene, djecu i starce i bacali ih u jame poput jazovke, brezdana i ostalih stratišta, bez prava na suđenje i pravomoćne presude. da to nisu činili, ne bi stali uz bok fašistima, protiv kojih su se borili.

    avatar

    22.06.2016. (20:04)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Lion, opet ne paziš što govoriš. Kako su oni koji su "dali živote za bolje i ljepše sutra", mogli "tako 'časno' ubijati zarobljenike, žene, djecu, starce ...". Možebitno da su to radili neki čiji potomci danas sjede u Saboru i na koje se, opravdano, ljutiš u svom posljednjem postu.

    avatar

    22.06.2016. (21:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...