Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • .

    Ako sam dobro shvatila rekli ste da su postojale Zagrebacke mazoretkinje prije ovih. Imate li mozda nekih slika tih mazoretkinja? Ja sam ih probala naci ali se pokazuju samo slike sadasnjih zamica

    avatar

    21.06.2016. (13:10)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pozdrav iz Beograda.

    Nisu postojale mazoretkinje u Zagrebu prije Zagrebackih mazoretkinja. Nisam izjavio da su postojale.

    avatar

    21.06.2016. (13:37)    -   -   -   -  

  • Ivana

    Sve tri predvodnice su vam prekrasne!

    avatar

    21.06.2016. (15:38)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pozdrav iz Banja Luke.

    avatar

    21.06.2016. (17:06)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ivana:
    Hvala u njihovo ime i u ime tima.

    avatar

    22.06.2016. (02:40)    -   -   -   -  

  • zastooo

    Zasto imate treninge na praznik mislim da je to bas nepotrebno nebudete toliko osteceni bez jednog treninga ... ocemo i mi bit s djecom malo

    avatar

    22.06.2016. (15:53)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Mi imamo treninge dva puta tjedno, što je stvarno jako malo, nije li? Trenerica je mogla trening prebaciti na sutra, ne bi bio problem, ali nije zbog obveza koje cure imaju. O treninzima odlučuje trenerica, ona predlaže izmjene, već broj treninga, otkazivanje treninga, a na temelju potreba (njene procjene), dogovora sa curama, nekih specifičnih situacija (turneja, posebnih koreografija, natjecanja)... Kada se ustaljeni treninzi mjenjaju to se radi u dogovoru sa timom i uzimaju se u obzir obveze svih cura (studij, škola, ispiti, posao, ostale obveze), kao i ostalih obveza tima (nastupi, turneje, treninzi drugih grupa, u ovom slučaju J1A i K1A koji imaju zadnje treninge upravo u četvrtak), a pomicanje treninga uopće nije jednostavno

    avatar

    22.06.2016. (18:00)    -   -   -   -  

  • ;-)

    Zašto vi ste jedan od rijetkih roditelja koji se usude postaviti ovakvo pitanje i čak ste dobili uljudan odgovor. Njima ništa nije bitno osim njih samih a nažalost to je već usađeno i većini cura u psihu, u ta tri sata neće nis popravit ni poboljšat, ali dok cure trpe a roditelji odobravaju ništa se neće promjeniti.

    avatar

    23.06.2016. (11:42)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ovo naprosto nije točno. U posljednjih godinu dana izbrisali smo 0,7% komentara, dakle manje od 1%.

    Komentare ne brišemo ako nisu protivni pravilima, tj. ako ne vrijeđaju, klevetaju ili krše ostala pravila.

    Ovaj tim stvarno pazi da se maksimalno ide curama u korist. Mislim da sam jasno napisao koji su razlozi bili. Ili vi mislite da trenerica ima perverznu želju mrcvariti djevojke, i sama dolaziti na treninge na državni praznik? Trenerica također ima dečka koji je taj dan bio slobodan!

    Dok "cure trpe" i "rodelji odobravaju". OK, eto sad vas ja pozivam da kažete bolji način kako voditi tim. Molim vas da napišete sve gdje griješimo i što možemo napraviti bolje.

    avatar

    23.06.2016. (13:57)    -   -   -   -  

  • zastooo

    Istko kako im ne želite spojiti treninge u jedan tjedan još ovo što će imati do praznika da cure zasluženo odu na odmore i uživaju i budu vam još bolje!! nego ste to odužili na 2 tj manje njihovih praznika. Nažalost razlog je jako loš za to ne spajanje ,a uz to onaj tko želi uspjet sam će uzet i bacat štap pod tim praznicima ... neće ga sigurno zaboravit onaj tko želi

    Hvala na lijepom odgovoru :)

    avatar

    23.06.2016. (14:15)    -   -   -   -  

  • roditelj

    Dragi brižni roditelji i djevojke mažoretkinje. Svatko od vas sigurno ima nekoga tko se bavi sportom i tko je uspješan u tome. Provjerite sa njima kako oni imaju treninge?? Njihovi treneri sigurno vode brigu o tome kako bi sportašima i njihovim roditeljima više odgovaralo.... moš' mislit'!! Znam za slučajeve kada takva djeca - sportaši imaju treninge svaki dan, u cik zore, dva puta dnevno bez obzira na trajanje školske godine, petkom i svetkom!!!!
    Želite da vam djeca ostvaruju rezultate? Želite se ponositi sa njima? Želite da budu članice tima koji je uspješan? E, pa onda se za to morate žrtvovati i vi i djevojke!! I nemojte sada povesti priču o tome da mažoretkinje nisu sport, jer to je manje bitno. Bitno je da se za uspjeh treba žrtvovati. Uspjeh ne dolazi preko noći, za njega treba raditi, bez obzira na to koji je dan u tjednu!!!
    Lijepi pozdrav svima, nadam se da ćemo i dalje na natjecanjima zajedno navijati i veseliti se uspjesima naših djevojaka za koje one vrijedno treniraju!!!

    avatar

    23.06.2016. (16:03)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    zastooo:
    Spajanje treninga tjedan prije nema nikakvog smisla zato što se ne radi o kvantiteti treninga, nego kvalieti:

    1. Još uvijek imamo maturantice koje nisu na treninzima, imamo ispite na fakultetima, dakle tek ćemo posljednji tjedan imati kvalitetne treninge.

    2. Da znate osnove Teorije i metodike treninga znali bi da je stanka između treninga duža od mjesec dana (a i ovako i onako će imati više od 5 tjedana, dakle pravilo razvlačimo kao kaugumu) znači totalno uništenje trenerskog ciklusa. Dakle, sa dodatnim treningom tim se ne bi mogao vratiti u trenerski ciklus. Treninzima posljednji tjedan stvaramo mogućnost prihvatljive stanke, tj. mogućnost da se tim 16.8. vrati u normalu sa relativno malim naporima.

    3. Ne radi se samo o treninzima, nego i o obvezama nastupa.

    4. Štap na praznicima? :-) OK, hajde ta ne ulazimo u to. Ali treninzi nisu samo štap. Zašto zanemarujete plesni trening i formacijske treninge? To je nešto što ne mogu raditi sami, zar ne?

    5. I još jednom, zar stvarno mislite da trenerica i mi želimo duže raditi, ne želimo na godišnji i da uprava želi trošiti dodatne novce za dodatne treninge.

    roditelj:
    Hvala puno, bolje ni ja ne bih znao napisati!

    avatar

    23.06.2016. (20:55)    -   -   -   -  

  • xy

    "Mazoretkinje nisu sport ,jer to je manje bitno " nije bas nebitno
    ljudi od sporta žive ti koje opisujete,oni imaju 3 i više treninga dnevno i nije im to problem jer je to posao ...

    I ja se slazem da treninge ne treba tako odužit pod praznicima mogu se odradit svi u jednom tjednu ili nakon praznika uvećanim tempom neka cure uživaju na moruuu :)

    avatar

    23.06.2016. (20:57)    -   -   -   -  

  • ?

    Sta onda radite 3 sata ako nemate pol cura cemu to ?

    avatar

    23.06.2016. (21:27)    -   -   -   -  

  • steta

    Zašto mažoretkinje nisu sport ?

    avatar

    23.06.2016. (22:33)    -   -   -   -  

  • roditelj

    Za xy - ja nisam pricala o sportasima koji žive od sporta nego o djeci koja se bave sportom amaterski, kao i mažoretkinje. O sportašima koji plaćaju svaki komad opreme, dresove, kopačke, kimona, startnine za natjecanja, autobuse i hotele na tim istim natjecanjima. A uz to sve, treniraju skoro svaki dan a praznike imaju cijelih mjesec dana!!!!! Pa sad razmislite o tome.....

    avatar

    23.06.2016. (22:44)    -   -   -   -  

  • Ccc

    Ove godine imamo praznika vise nego ikada i manje treninga nego ikada. Inace je bilo tocno mjesec dana slobodnog,a sad je vise od toga. Sve godine prije bi imale trening svakidan ili svaki drugi dan,sad imamo samo 2 treninga. I mislim tj dam ruku u vatru da je do ove promjene doslo i da je ovo napravljeno iskljucivo svima nama u korist i hvala na tome iako ima onih koji su i dalje nezadovoljni...

    avatar

    23.06.2016. (23:39)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    xy:
    Ne, ti govoriš o profesionalnom sportu. Ali daleko više sportaša su amaterski sportaši, u sportovima koji nisu profilirani i koji nemaju 3 treninga dnevno i ne žive od toga. Kao što su atletika, gimnastika, veslanje, umjetničko klizanje, snikronizirano plivanje, taekwondo... svi oni imaju treninge jednom dnevno, barem šest puta tjedno. Od moje kćeri prijateljica Lucija trenira teakwondo u Stenjevcu i ima 6 treniga tjedno, pokoji dan i u 23 sata, a prijatelj Leon vesla na Jarunu i trenira i u 6 ujutro (prije škole). Ni jedno od njih dvoje nije profesionalni sportaš (imaju 15 godina), a nije niti prvak države.

    ?
    Održavamo kondiciju. Gdje si ti pročitala da nema pola cura? Ja to nisam napisao, a to niti nije činjenica. Maturantica je 8 i one nisu na treningu jer imaju "slobodno" radi mature i upisa.

    roditelj:
    Upravo tako.

    Ccc:
    Tako je. A nezadovoljni su oni koji bi da uopće nemamo treninge. Jer dovoljno je da se samo zovemo "Zagreb"; možda niti ne trebamo doći na Europsko, nego nam samo pošalju medalje poštom.

    avatar

    24.06.2016. (01:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...