Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Žungul

    Bog hajduci!!!!!
    Tekst afirmativan,pozitivan i svakako lijep primjer....
    Ali.....
    ....utopija...čista....zašto:
    Omladinska škola Juga je jedna od najkvalitetnijih na planeti....na drugoj strani naša,zastarela,prevazidjena,krajne neučinkovita i zaostaje i za zemljama poput Gruzije i Madjarske, a kamoli za elitom!...dalje...
    Grad Dubrovnik je sve svoje snage i sredstva dao tom klubu...ostali vegetiraju......u Splitu su se preglasavali hoće li Hajduku dati spasonosni kredit a kamoli šta drugo.....
    U centraliziranoj državi,Dalmatinski klubovi mogu biti prvaci ...samo u sportu za koji u Zagrebu nisu zainteresirani!...to su očito ragbi,vaterpolo...?!?
    U vaterpolu ne postoji Mamić,da postoji prvaci bi dokle god vlada bili Mladost...eventualno VK Jarun!
    Dalje...Juga ne vodi ulica....u tom klubu se bira kompetentni predsjednik,članovi uprave su iz najuspješnijih poduzeća i ugledni privrednici , KOJI DONOSE NOVAC....ne sjede mukte....i ne glasaju da klub konstantno gubi novac i zabija autogolove!
    Pojačanja koja Jug dovodi su sve same svjetske klase vaterpola....recimo taj Perone je u vaterpolu ono šta je Mesi u nogometu...a bi ne možemo Križanca dovest....pred umirovljenog Šimunića ili Olića od 37 godina?!?
    Teks je pozitivan....ali i nerealan ...i nije za usporedbu!!!!!
    Pogotovo sada...kada smo ušli u razdoblje samog početka anarhije!!!!
    Ovo što nama sada slijedi sa nogometnim analfabetama u NO, sa nekim Kosom,sa sportskim Farensea i Voditeljem škole iz Slavije,pa sve to sa nekvalitetnim nogometašima,sa školom gdje caruju Duje Špalj i Tonći Žilić,bez love,u Mamićevoj ligi gdje te kradu sve više i više....i pri svemu tome te vodi ulica gdje svatko vuče na svoju stranu...(oni bi stranog ovi bi našeg,ovi bi prodao oni nebi,ovi oće dicu ovi drugi neće...i dalje se bacaju topovski udari,baklje.....kada god gostujemo u pretkolima od pretkola u Europi...u tom gradu je ratno stanje....)
    Suma sumarum.....Jug je na krovu Europe.....a mi smo na nekoliko milja u slobodnom padu prema dnu......kad ćemo tresnuti?!?...Kad Mamić to odluči, u suradnji sa Kosom,Gjustom Santinijem i ekipom.

    avatar

    09.06.2016. (21:37)    -   -   -   -  

  • Žungul

    Ne mogu da se ne osvrnem i na tomija Mamića!!!!!
    Sad voditelji Hajduka bez kune u džepu traže od Tomija 4 milijuna za plaće....i ovaj USKAČE!!!!!
    Molio bih uvažene komentatore na ovom forumu ...i svim ostalima koju ga blatili....
    DA POZOVU TOMIJA I ODBIJU NJEGOVE"ŠPORKE ŠOLDE".....A DAJU SVOJE OSOBNE!!!!!!!
    ...ili neka kao i do sada..."šoldi su dobrodošli,a ovi šta ih daju nisu"....
    Gdje to ima?!?

    avatar

    09.06.2016. (21:45)    -   -   -   -  

  • istok

    Ajde Ante, kažem ti ja, lipše je iz tople kuće grintati i čekati da se led sam otopi, nego izać vanii uzeti mašklin pa udariti dva-tri puta,e!
    A šta se Žungula tiče, i ja se čudim šta vlasnik i sponzor daje novce, baš čudno, samo s pozicije Hajduka bi više volija znati da li je novac dao kao vlasnik ili sponzor. Mamiću, odgovori nam, he, he, nu, neće kaže. Eh da, danas sam u Tommija kupija dva jogurtića za malog, mora i naš Tommy malo zaraditi od nas, kad je tako dobar i kad mu nako lipo stoji ime na prsima. Velebno, da se s miseca vidi! A i Ante i Žungul kupe nešto Hajdučkog u Tommija, da naš Tommy ima za se i za našeg Hajduka, e! Jel tako? Ili nije?
    Ajte momci, laku noć, a prije sna razmislite malo o ovom što sam napisao.
    Poz!

    avatar

    10.06.2016. (00:21)    -   -   -   -  

  • istok

    Spava naš Ante, a nije da se nema o čemu pričati...

    avatar

    06.08.2016. (16:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...