Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Čuvarica pinkleca

    ne ostavljam komentare, ali pratim tvoj foto-blog zato što se kod tebe može puno toga saznati o fotografiji, a ponuđena videa su uvijek melem za oči-dušu....hvala ti na tome

    avatar

    08.06.2016. (06:36)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    pratim te oduvijek kao Pinklec. Zadovoljan!
    Izvoli pobrojati većinu fotoblogova i objektivno ocjeniti iste.
    Ova kritika mi nije ništa. Spusti neke umišljene veličine na zemlju (bez straha). Osvrni se i na adminiv izbor. Bio bih ti zahvalan!

    avatar

    08.06.2016. (09:04)    -   -   -   -  

  • stara teta

    vrlo poučno. konstruktivno. zabavno. s posebnim užitkom pratim majstorski odabrane fotke i filmove posebne estetsko-umjetničke, povijesne ili tehničko-izvedbene vrijednosti. a mi ovdje smo uglavnom veseli amateri koji manje znaju o vještini, a više o oosobnom doživljaju prizora. pa ga onda ovjekovječe, bez obzira na znanje i tehnikalije. :) :) neka bude lijepo, zanimljivo i veselo.

    avatar

    08.06.2016. (09:43)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Čuvarica pinkleca, ne patim na količinu komentara već na kvalitetu. Makar mi je drago vidjeti komentar, da znam po tome da je barem netko pročitao post...

    Sjedokosi, mogao bih. Baš pravu objektivnu kritiku, bez foliranja i uljepšavanja. Možda odvojim malo vremena... Samo je pitanje da li bi ego autora i urednika to bio u stanju podnijeti....?

    avatar

    08.06.2016. (15:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...