Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • objektivac

    progucaj lokalpatriotsko govno i pozdravi uzdignute glave dolazak stručnih ljudi . ko ga je uništia nego lokapatrioti ?????

    avatar

    04.06.2016. (00:39)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Ovaj objektivac ima bokun i pravo..........A šta su učinili Vidošević i drugi koji su se mijenjali. Pavasović je bio, pusti su protčali jer su ka Hajdukovci i Hajduk je osta samo ime s maloga placa jer ovo više ne sliči na one koje znamo.
    Nota bene, nisam ti od velikog znanja, ali Hajduk je naš, spli'ski i gotovo.

    Poz sa Zente

    avatar

    04.06.2016. (01:15)    -   -   -   -  

  • Žungul

    Pozdrav !!!!
    Meni sve ovo liči na veliki cirkus i ......sprdačinu!!!
    Kakogod,sve ovo do sada ništa nije valjalo pa se čovjek ponekad i zapita,a šta to ovi novi mogu upropastit kad je ionako već sve upropašteno?
    Ja samo znam da su neke stvari stoposto sigurne,a to su:
    1.Hajduk sigurno neće ući u UEFA skupine,
    2.Hajduk sigurno ne može bolje od 3.mjesta,
    3.Hajduk sigurno neće biti prvak ni pobjednik kupa,
    4.I Pušnik sigurno neće dočekati kraj prvenstva na Hajdukovoj klupi!!!
    Ovo je sigurno.....o ostalome se može još i raspravljati.
    U ovom trenutku u Hajdukovom NO-u sjede nogometne neznalice i analfabeti,koji nisu kompetentni da vode upravu bilo kojeg nogometnog kluba.Uz to ni ne navijaju za Hajduk,adresa im je Zagrebačka i neće donijeti ni lipe Hajduku!!!
    Predsjednik je Osječanin,antihajdukovac do ove inaguracije,bez ikakvog iskustva vodjenja kluba!
    Trener je cirkusant koji ima imidž hvalisavca i koji je vodio manje više neuspješne sve klubove osim donekle,Olimpije!!!!
    Sportski direktor je "pojačanje" iz....Estorila?!?!?...koji je upravo trebao preuzeti ...Farense?!?...Portugalskog drugoligaša!!!!
    A šef omladinske škole...dolazi iz Češke Slavije?!?
    DA LI IMA MJESTA OPTIMIZMU? SA KOJIM NOVCEM ĆE SPORTKI IĆI NAPRAVIT TRANSFERE? SA KOJIM ĆE KADROM PUŠNIK NAPRAVITI ISKORAK KAD ODU SUŠIĆ,KALINIĆ I MILIĆ?NA KOJI TO NAČIN KOS MISLI OSTVARITI LOGISTIKU U HNS-U?
    ODGOVORE NA OVA I SVA OSTALA PITANJA MOŽETE PRONAĆI U KUGLI.....BABA VANGE!!!!
    "REZULTAT JE NEBITAN-BITNI SU IDEALI"!

    avatar

    05.06.2016. (22:30)    -   -   -   -  

  • istok

    Ajmo ovako!
    Ante, je si li ti lokalpatriot? Ako jesi, onda mislim da je RNK Split klub za tebe! Lipo se zove, baš lokalpatriotski! Je, doduše, kapitalistički (tajkunski) i radnički istovrimeno, (?), al je sigurno Splitski! I zato moj savjet, vidimo se na tribinama na Parku mladeži! Ja ću doći u bijelom, a ti dođi u crvenom, i svi zadovoljni!
    Drugo, namjerno brkaš kruške i jabuke! Ako ti je lokalpatriotizam bitan, onda čemu naslov da nema čovika iz Dalmacije??? Onda je naslov trebao biti „da nema čovjeka iz Splita“, ovo tim više što i sam svoj lokalpatriotizam vezuješ za Splitski kvart u kojemu si odrastao. Dakle, jako dobro znaš što znači lokalpatriot, ali budi hrabar i onda napiši naslov kako nema čovika iz Splita, kad te to očito smeta, ali nemoj se praviti „Toša“ i svoj lokal patriotizam izjednačavati sa regionalnom odrednicom jer se radi o dvjema različitim stvarima. Ma, ja znam da ti to znaš, ali možda ne znaju oni koji te čitaju. A i lipo je Kos odgovorija protupitanjem Maršiću na tu temu, da mi je bilo milina gledat kako se koprca u vlastitom neznanju. Maršić je doživio šok, malo zamucao i ispao glup u svojoj gluposti. Pogledaj malo tu konferenciju, bit će ti malo jasnije o čemu pričam.
    Međutim, istina je da u Hajdukovom vodstvu nema čovika iz Splita, osim Bašića, ali tko je za to kriv? I da li to uopće treba promatrati kao nečiju krivnju? Jer, ako ću to gledati kao pitanje krivnje, onda je odgovor na to vrlo jednostavan: Izaberite bilo koga samo da je iz Splita! To je dovoljna legitimacija! Ništa drugo nije važno, samo da čovik je iz Splita. Super! Isto kao što su neki glasači glasali za neke članove NO samo zato što su iz njihovog kraja! Super! Ludilo brale! Vidim da je demagogija Kosora zarazna! I opasna! Je, opasna! I zato je moj savjet da ne podilaziš nego da budeš odgovoran! Pitaj te ljude iz Splita, zašto se ne javljaju! To ti je pravo pitanje za tekst! Ja bi prvi glasao za čovika iz Splita, ali…ćorak, moj Ante… Valjda još nije vrime, još se nije led otopija!
    Ajmo dalje! Što se tiče Burića, zaista mislim da nije bilo potrebe za njegovom smjenom i to još na ovaj oću-neću način. Smatram, naime, da je bolji trener nego što je momčad Hajduka, i da je stoga trebao ostati. Bar još jednu sezonu. Bojim se da će s Pušnikom biti „promaje“ i u napadu i u obrani.
    Što se tiče ovog Čeha, mislim da bi to moglo biti dobro, bar tako proizlazi iz današnje SD, čovjek ima „nos“ e sad, koliki „nos“ treba imati za otkriće talenta Džeke, drugo je pitanje ,ali da je u Hajduku bilo barem ikakvog „nosa“, možda nam se ne bi dogodio Modrić.
    Portugalac, enigma.
    I još bitno, sada se više ne spominje financijsko ozdravljenje. Samo igračka pojačanja, koja koštaju. Razmišlja li se i o rješavanju financijske komponente? Dobro, dobili smo vodu i grickalice, svaka mala gura naprid, ali neće biti dovoljno!
    HŽV!

    avatar

    06.06.2016. (23:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...